Liquicity@pokerstars [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: Liquicity@pokerstars FR [NL2 - 25]

Algselt postitas Liquicity Vaata postitust
    Mängustiili vahe ainult mängisin jaanuar, veebruar umbes 600K kätt miskite 18/14 statsidega 6maxi . 24 lauda 400h grindi kokku. Mõlemad kuud olid boonustega ca 600-700eur. Vajadusel saab ära elada küll. Biidin kõrgemaid ka loomulikult lihtsalt pole oma lollulsest viitsinud omale Bankrolli kasvatada. 3-4 korda olen kõrgemal päevaga pool Br maha donganud, see on minu probleem üles liikumisel.
    Küsin siin päevikuteemas, et kas Zoomi oled ka proovinud ning kui oled, siis mis tulemustega?

Comment

• Liquicity
      Õpihimuline Mängur
      • Mar 2010
      • 454

Olen küll NL5 ja NL10 võitvalt. NL25s olen teinud 3sessi zoomi ja kaotanud -400daala, peale viimast (-250) lubasin, et enam zoomi ei näpi. Kuna pole näinud never selliseid setupeid cashi lauas nagu zoomis kokku jooksevad. Üldiselt ei meeldi ka, kui tuleks zoom turniirid siis vb näpiks neid.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

kui kõrgemale tahad liikuda, siis vpip ja pfr vahe liiga suur - st asjata callid järgi ja limbid järgi. pigem ole ise agressiivne ja initsiatiiviga. gl!!

Comment

• Liquicity
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2010
          • 454

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
          kui kõrgemale tahad liikuda, siis vpip ja pfr vahe liiga suur - st asjata callid järgi ja limbid järgi. pigem ole ise agressiivne ja initsiatiiviga. gl!!
          Sul võib õigus olla kui mul 10NLs 14/10 aga võiks olla 14/12. Kusjuures probleem on selles, et ei saa ise aru ka millega vea teen.
          Kui UTG nitilt (AQ+ 88+) tuleb openraise, meeldib mul BTN pealt lower suited connectoreid, gappereid järgi callida nt. 97s või 98s ,57s. Preflop on niti range vastu ca30% equity selliste kätega. Natuke (4-5%) vähem, kui mid ja low pocket pairidega aga neid ju ometi callime positsioonis olles järgi. Kas see on nüüd +EV või miinus EV seda ma ei tea aga vähemalt teen ainult positsioonis olles seda.
          Pigem ma usun, et seda 14/12 saavutada on mul vaja natuke pfr suurendada BTN pealt kuna see jääb samasse auku CO ja SBga praegu.

Eelmise kuu statsid NL10 ja 16

Comment

• Liquicity
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2010
            • 454

See kuu on alanud aga pasarahega...jooksen igal pool overkaartidega settide otsa ja KK vs AA otsa +veel mitu commited potti kus fish hitib oma rea või flushi.

Comment

• Konso
              Grinder
              • Nov 2009
              • 936

Pane steali statsid kah, üle 10BB/100 on solid ju.

Comment

• Konso
                Grinder
                • Nov 2009
                • 936

See kuu on alanud aga pasarahega...jooksen igal pool overkaartidega settide otsa ja KK vs AA otsa +veel mitu commited potti kus fish hitib oma rea või flushi.

Mul sama jama, tuleb lihtsalt läbi grindida sellest. Ära tiltis peaga lauda istu!!!

Comment

• Liquicity
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2010
                  • 454

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                  Pane steali statsid kah, üle 10BB/100 on solid ju.
                  overall steal on 28%

CO 23%
                  BTN 30%
                  SB 34%

vaatasin, et check-raise kasutan flopis 3% ainult ja seda on vist vähe?

Comment

• Konso
                    Grinder
                    • Nov 2009
                    • 936

Mul põhimõtteliselt samad statid eelmine kuu.

Suvel lasin 32k käsi stattidega 17/12,5/4.0 ning tootis samamoodi. Kuna pidin välja kandma, siis eelmine kuu võtsin nitimaks, on vähem swingine ning vähem tiltamist :D
                    Last edited by Konso; 02.12.12, 15:13.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Kui UTG nitilt (AQ+ 88+) tuleb openraise, meeldib mul BTN pealt lower suited connectoreid, gappereid järgi callida nt. 97s või 98s ,57s.Preflop on niti range vastu ca30% equity selliste kätega.
                      Miks? hitid 7 või 8 ja siis jätkad? Semibluff check-r gutshotide ja backdoor tõmmetega nittide vastu? Kahtlen. Kui sa seda ei tee, siis põletad siin raha. 30% on sul teoreetiliselt. Praktiliselt oled initsiatiivita ja cbetile foldid 90% ajast kui ei hiti või kui hitid kehvasti.

Pigem ma usun, et seda 14/12 saavutada on mul vaja natuke pfr suurendada BTN pealt kuna see jääb samasse auku CO ja SBga praegu.

See on kindlasti ka õige.

overall steal on 28%

CO 23%
                      BTN 30%
                      SB 34%

vaatasin, et check-raise kasutan flopis 3% ainult ja seda on vist vähe?
                      Mu overall steal on 50%. Co ja Btn mäng ongi rahateenimise kohad (iso + steal).

Üleüldse - peamine eesmärk lauas on luua võimalikult palju olukordi fishidega ja kottida nite. Mitte oodata regide vastu, kui hitid. Samuti unusta ära setminimine regide vastu, kui sa ei bluffi. Seal ka calli siis, kui on eeldada ainult hea fishi poti tulekut.

Comment

• Liquicity
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2010
                        • 454

Tänud pastilaa. Tegin ca 1700käelise sessiooni proovides rohkem buttonit avada sain BTN ja CO 22/20 kanti SB jäi 15/12
                        overall oli 15,5/13,5
                        BTN ja SB steali sain 40ne peale CO 30ne peale.
                        Katsun ka nüüd kuidagi hoida seda liini, sest hetkeks sain kuu alguse downeri pidama.

Comment

• Liquicity
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2010
                          • 454

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                          Mul põhimõtteliselt samad statid eelmine kuu.

Suvel lasin 32k käsi stattidega 17/12,5/4.0 ning tootis samamoodi. Kuna pidin välja kandma, siis eelmine kuu võtsin nitimaks, on vähem swingine ning vähem tiltamist :D
                          Jap mul eelmise kuu statsid sisuliselt samad. Flopi ja turni cbet täpselt vastupidi kui sul. Agresioon on mul pisut suurem ja squeez on ca 4,5. Ülejäänud suht identne

Kunagi kõik rääkisid et madal flopi cbet on leak aga ma ei arva ise nii. Isegi vist ruditurbol on kõrgetes fr limiitides 50 või alla selle.
                          Last edited by Liquicity; 02.12.12, 16:47.

Comment

• Liquicity
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2010
                            • 454

Hetkel käib sesside kõrvale teise monitori peal Trailer park boys 5s hooaeg. Kõik eelmised osad paari päevaga ära vaadatud :P Siukse jama peale ei saa tilti minnagi :D
                            Muidu kuulan sesside ajal võimalusel muusika asemel erinevaid raadiosaateid, niipalju kui aega on.

Esmaspäev: Kuku raadio digitund; Nõmme raadio lõunatund
                            Teisipäev: Kuku raadio Äripäev eetris; Mehed ei nuta; Majandusruum; Nõmme raadio lõunatund; Raadio2 rahva oma kaitse
                            Kolmapäev: Kuku raadio investeerimissaade Buum; Nõmme raadio lõunatund
                            Neljap: Nõmme raadio lõunatund
                            Reede: Raadio1 Puhata ja mängida; Nõmme raadio lõunatund
                            Laup: Kuku raadio Keskpäevatund
                            Pühap: Vikerraadiost Kuula rändajat, Kuku raadio Loomult loom

Muidugi ööülikooli loengud on deep teema, eriti Enn Kasaku loengud.

Vikerraadios on muidu päris palju arhiivisaateid, mida kuulata: Kõige rohkem soovitan vikerraadio arhiivist Riigita rahvad - see on nuts sari. Ilmub kord kuus
                            veel huvitavaid saateid: Müstiline venemaa (venemaa ajaloost) Aja jälg kivis (arhitekturihuvilistele erinevate maailmakuulsate hoonete ajaloost), Labor(teadussaade), Mõistes ilma ja inimesi (vabatahtlikest), Veel üks maailm (erinevad usundid ja uskumused)
                            Nõmme raadio arhiivist soovitan: Raik Saarti lood ( Mida me tegelikult teame; Maniakid; Inimene, kas jumal või koletis)
                            Üldiselt on kõik Saarti lood head aga osa neist on väga kehva mp3 kvaliteediga.

Comment

• HerrJanks
                              Pokkerihai
                              • Jul 2011
                              • 3769

vähem kõrvalisi tegevusi, endal sama probleem, et võtan asju juurde mis tähelepanu hajutavad...

GL!!!

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

Ööülikool ka
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...