Igaühe oma asi kuidas bankrolliga ümber käib. Ma ei näe absoluutselt probleemi agressiivses brm's, kui muu sissetulekuallikas on olemas, sest sel juhul, nagu öeldakse, on võita palju ja kaotada vähe.
Agro brm'ga on aga see teema, et selle toimimiseks peab stoploss paigas olema. Endale näiteks ei meeldi eriti alla liikuda jne.
Igaühe oma asi kuidas bankrolliga ümber käib. Ma ei näe absoluutselt probleemi agressiivses brm's, kui muu sissetulekuallikas on olemas, sest sel juhul, nagu öeldakse, on võita palju ja kaotada vähe.
Agro brm'ga on aga see teema, et selle toimimiseks peab stoploss paigas olema. Endale näiteks ei meeldi eriti alla liikuda jne.
***** küll, olin mingi 2bi+ ja siis hakkasin sisse saama. No tra ei saa ju ka lõpetada mingi kõigest 700 käe peal, kust vittust ma ette pean nägema et tuleb cold run vms. Äkki just lõpetan +4bi...aga no ei kus sa sellega -2bi lõpuks. Homme katsetan puhtalt oma lõbu pärast äärmuslikku projekti äärmuslike vahenditega 12h+ grindi.
***** küll, olin mingi 2bi+ ja siis hakkasin sisse saama. No tra ei saa ju ka lõpetada mingi kõigest 700 käe peal, kust vittust ma ette pean nägema et tuleb cold run vms. Äkki just lõpetan +4bi...aga no ei kus sa sellega -2bi lõpuks. Homme katsetan puhtalt oma lõbu pärast äärmuslikku projekti äärmuslike vahenditega 12h+ grindi.
Mul pidevalt sama teema..kiirelt mingi 4bi 300käega plussi ja siis mõtlen, et äkki prooviks ühe veel...lõpuks lõpetan ikka kuskil 1bi plussis või nullis. 12h lasta on ma arvan heal juhul suht breakeven üritus tavaliselt, kogu aeg ei suuda A mängu teha.
Võiks mingi challenge teha kes 12h jooksul rohkem kasumit toodab..mul vaba päev grindimiseks. Kavatsen praegu magama minna. Ma NL10Short handed vb hea jooksu korral liigun NL25te ka päeva jooksul :D
Paneks mingi 10$ vahele ka.
Davai teeme nii kolme aeg sobiks mulle ka...muidugi merge võrgus sel kellaajal väga fishe pole aga elab üle. BI-des sobib ja 30$ sobib. MB ülekanne kaotuse korral. Ma teen oma päevikusse iga tunni tagant väikse update ka. Ma lasen 6-10lauda. Väike motivatsiooni boost mõlemale ikka. :D
Ok ma magama nüüd
Comment