aga lesbisid vaataks küll nii, et vähe poleks :D ?
näita mulle normaalset inimest, kes suhtub homodesse halvustavalt kuid samal ajal lesbidesse mitte. see oleks nagu topeltstandard või nii ja poleks aus suhtumine.
näita mulle normaalset meest, kes suhtub homodesse halvustavalt kuid samal ajal lesbidesse mitte. see oleks nagu topeltstandard või nii ja poleks aus suhtumine.
näita mulle normaalset inimest, kes suhtub homodesse halvustavalt kuid samal ajal lesbidesse mitte. see oleks nagu topeltstandard või nii ja poleks aus suhtumine.
I R not normal. I like a little girl v girl action!
Te ju täpselt reageerite nii nagu sheriff soovib. Pole mõtet välja teha kui tema stiil Teile ei meeldi. Praegu lihtsalt annate talle hoogu juurde ning vastunaljad on üldjuhul veelgi kehvemad, kui tema algne tekst.
wtf:D:D obv et mehi erutab naine vs naine action aga mees vs mees on vastik eeldades muidugi et sa straight oled:D
normaalne pole meist keegi (loe ka sina)
ma ei räägi sellest mis erutab, ma räägin sellest suhtumisest et "peded tuleks kõik põlema panna ja ära tappa rsk, aga lesbid - vot need rokivad sajaga!!!" ja siis võtame lonksu õlle, oodates samal ajal et sõbrad meile selle arvamushinnangu eest tunnustavalt õlale patsutavad, et "vau! sa oled ikka õige elumehe suhtumisega lahe tüüp". pathetic shit.
Comment