HU grinding

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HU grinder
    Vana Tegija
    • Feb 2010
    • 1002

Re: HU grinder

Veel üks huvitav käsi. Tagant järgi oleks pidanud flopi bettima, tundub. PF ei tõstnud, sest senini tundus selline agressiivne bettija/raiseja olema ja tahtsin infot postflop mängu kohta ning mida teeb limparitega

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

ära pane biite foorumisse, neid on igaüks lõpmatuseni näinud ja keegi ei viitsi vingumist/ebaõnne süüdistamist kuulata.

Viimane käsi on sul jah ainult bluffipüüdja ja as played callimine on readide/tunde küsimus. Kui vastane teeb sellise lükke rohkem kui 1/3 kordadest õhuga on call õigustet.

Comment

• HU grinder
        Vana Tegija
        • Feb 2010
        • 1002

Nii mäng huvitava vennaga, kes OOP callis suht tihti.

Peaks olema ju enam-vähem mängitud, kuigi see, et ta flopil ei shovenud mu raise peale, andis märku, et tal on made hand, aga vaevalt seal oleksin foldi leidnud.

Pärast eelmist kätt läks vastane tiba agromaks, OOP call peaks olema A8s-ga normaalne. Flopi call, andis ta ära, et too on tõmbel.

E:Muideks, suured tänud Pahvakule ja muruntaule, teist on palju abi.

Comment

• HU grinder
          Vana Tegija
          • Feb 2010
          • 1002

3 mängu järjest riverdati ära, mega. Ma loodan, et see ükskord lõpeb ka. EV joon on ~10BI (täpsemalt 8 ) kõrgemal.
          HU mängimiseks peavad ikka head närvid olema. Müts maha inimeste ees, kes suudavad täiesti rahulikuks jääda.

Comment

• HU grinder
            Vana Tegija
            • Feb 2010
            • 1002

Nüüd lähenen uue nurga alt, kuna ilmselgelt pingutasin mängude arvuga üle, st mängisin alla 24h 62 HUSNG-d, mis jäi ka $13 miinusesse (ROI=-10%). Kuna olen öösel vähe maganud ja ei tunne, et suudan süveneda, siis ei puutu neid mänge enne, kui tekib tõeline isu, seniks aga püüan õppida (lugeda artikleid ja uurida oma HH-d, püüan vähendada vigu). Püüan nüüd panna rõhku pigem õppimisele ja siis kui isu tekib mängida mõned mängud, aga mitte üle pingutada volumega. Ilmselt vanarahvas on ikka tark, kuna nemad teadsid öelda, et tark ei torma.

Teile aga selget pead :)

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

Re: [$2 HUSNG @ FTP] HU grinder

Olen samasuguse kadalipu ise läbi elanud nagu sina, keskendud liiga palju oma badbiitidele, kui tuleb siis tuleb Võta uus mäng lahti ja unusta kohe ära, cooleritega sama lugu ntx: AAvsKK ja kui donk callib su Ahigh valuebette riverini ja hitib riveri, oled ikka ise süüdi, kui antkse tasuta kaart ja sul pole põhjust valuebettida siis võta see! Ära hakka badbiite analüüsima ja mis veel tähtsam, ära bluffi mikro stakes, see on kindlasti -EV. Kuskilt videost jäi kõrvu midagi sellist.

Basic on: board reading
              basic hand reading
              induction
              Valuebetting, and taking value optimal lines

Doing the basic well = beating the low stakes.

Edit: Lisaks tõmba endale kohe http://www.pokerstove.com/download/ siis näed ise juba kus sul oli piisav equity ja tegid +EV liigutuse ja kus mitte.
              Edu HUSNG ja ära kahanda volüümi biitide pärast kahanda volüümi sellepärast, et analüüsida oma mängu.

Comment

• Timpz
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2029

HEM impordib valest folderist

Comment

• HU grinder
                  Vana Tegija
                  • Feb 2010
                  • 1002

Jep, Timpz, eile sain ise ka pihta sellele, sain selle korda, tänud vastamast.
                  Timz0333, tänan asjaliku vastuse eest. Olen isegi aru saanud, et ei tasu bluffida, mitte mingit respecti ei saa, vahel harva vaid mõne vastase vastu, kes oskab foldida. Pokerstove on soetatud, eks peab seda ka kasutama hakkama.

Comment

• HU grinder
                    Vana Tegija
                    • Feb 2010
                    • 1002

Nii kaks kätt passiivse vastase vastu

Vastane on siin veel unknown

See on koht, kus ma mõtlesin päris pikalt, aga seal ei saanud olla muud kui suurem rida mu meelest, sest paar kätt varem tegi ta mulle samasugusel laual riveris minbeti ja näitas kahte paari, mul oli rida ja ta oli üpris passiivne terve aja. Või mis te arvate?

Comment

• HU grinder
                      Vana Tegija
                      • Feb 2010
                      • 1002

Ma ei tea, kas mul vedas või ma tõesti sain aru, et tal pole midagi. Nimelt, tegu oli väga agressiivse vastasega, kes stabbis any twoga. Minbeti callisin, et näha odavalt floppi positsioonis. Flopp tõi mulle gutshoti ja kuna ta stabbis kõike otsustasin callida, seejärel turni bet/call andis ta kohe ära, et tal pole midagi käes, sest muidu pani suuremaid bette ja tõstis üle. River tuli blank ja ta checkis, mida ta peaaegu kunagi ei teinud ja arvasin, et on hea spot bluffimiseks, kuna olin näidanud oma liiniga tugevust. c-c flop, c-r turn.

Comment

• HU grinder
                        Vana Tegija
                        • Feb 2010
                        • 1002

Vastane oli loose-agressive, iga checki peale tegi ligi poti suuruse beti, olen näinud teda varem mitu korda riveril suurelt overbettimas checkitud laual. PF oli standard bet, flop tundus hea stabbimiseks, turnis aga tegin valuebeti ja riveris inducesin bluffi. Kuidas te kommenteerite seda kätt?

Comment

• andu_andu
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 4050

Algselt postitas HU grinder
                          Ma ei tea, kas mul vedas või ma tõesti sain aru, et tal pole midagi. Nimelt, tegu oli väga agressiivse vastasega, kes stabbis any twoga. Minbeti callisin, et näha odavalt floppi positsioonis. Flopp tõi mulle gutshoti ja kuna ta stabbis kõike otsustasin callida, seejärel turni bet/call andis ta kohe ära, et tal pole midagi käes, sest muidu pani suuremaid bette ja tõstis üle. River tuli blank ja ta checkis, mida ta peaaegu kunagi ei teinud ja arvasin, et on hea spot bluffimiseks, kuna olin näidanud oma liiniga tugevust. c-c flop, c-r turn.

turnis raisemine, ilma riveri barrelita on mõtetu

wp

Comment

• HU grinder
                            Vana Tegija
                            • Feb 2010
                            • 1002

Tänan, Andu.
                            Lihtne küsimus, kas keegi teist ei tea, kust saaks Eestis võimalikult kerge vaevaga selliseid pokkeriraamatuid, nagu C.Moshman "Heads-Up No-Limit Hold 'em: Expert Advice for Winning Heads-Up Poker Matches" ja ka I.Taylori, M.Hilgeri "The mindset of poker"?

Comment

• PokerDevil
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1177

http://foorum.pokkeriprod.com/index.php/topic,98.0.html

Comment

• HU grinder
                                Vana Tegija
                                • Feb 2010
                                • 1002

Tänan, Devil, sain sealt teemast idee ebayst otsida. Kuna ei taha eriti laenutada, vaid sooviks siiski isiklikku.

Comment

Working...