Seep - pokker on kirg, kuid elu on tähtsam

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • K2snakas
    Pokkerihai
    • Feb 2009
    • 2388

Re: Seep - suveks nl50 suurelt beativ regular

mitte alati ei ole sul positsiooni, kui sa oled stealija, aga hoiad sa ise pea selgena, et ülevalpool vingusid, et ei beati nl5?

Comment

• seep
      Grinder
      • Dec 2009
      • 698

Ma uurin oma vigu, loen kasulikke asju, ning mul oli NL2ga sama asi, algul jooksin breakevenit või mingi üli väikese winratega võitsin seal, siis üks päev kui ma olin piisavalt teadmisi omandanud, hakkasin jooksma 6000 kätt 20+BB/100, rohkem pole NL2te mänginud. Ma arvan, et NL5ga on ka toimunud murde koht, kuna olen õppinud oma vigadest ja edasi arendanud ennast, uusi nippe oma varukasse pannud.

Comment

• Jennifer
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1503

Algselt postitas seep
        K2snakas, miks sa arvad, et stealija hakkab eksima? See on just hea, kui vastane hakkab tagasi mängima. Tightendad natuke stealrange'i ja tood kena poti koju. See on kõige kõige parem ju üldse, kui vastane läheb LAGiks sinu vastu, kui sinul on positsioon! Peaasi, et ise hoiad pea selge, ning mängid oma A mängu.
        +1 Tänase 800 käega teenisin +2,5 BI. Pole paha, kuna palju sellest tuli just stealimisest :D

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

Algselt postitas K2snakas
          alguses jah pole meta, aga igal mängijal pakun vickab kopa ette selline asi kui keegi talt koguaeg stealib ja l6pp kokkuvõte on ikka, et l2heb mingiks rämedaks metaks, kus hakkavad mõlemad vigu tegema, mida pole küll nl5 tasemel vaja
          nl5's on regularite arv olematu + alati on väga palju laudu, et uusi võtta ning sa mõtled way üle nl5. väga-väga üle.
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• K2snakas
            Pokkerihai
            • Feb 2009
            • 2388

no t6esti ei tea, kui olematu see regide arv staris on hetkel mängin ise trios nl4s ja seal on multitablejaid ikka piisavalt!
            ja lastakse siukest metat, et halb hakkab, aga see 6max kh mitte fl nii et fl ei tea kaasa r22kida!

Comment

• seep
              Grinder
              • Dec 2009
              • 698

Niipalju kui ma proovinud olen siis 6max NL2 lastakse starsis ka metat, FRis on asi palju rahulikum, keegi ei viitsi eriti tõmmelda mingite väikeste pottide pärast, sp tulebki ise neid stäbbiga koguaeg, sest see on ju kullaauk!

Comment

• vilkar
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 1290

Algselt postitas mislinn
                No nl10 on võimatu shortstackide paradiis + nitland. Tänane sess 3 korda set vs set kotti, kahe paariga pole üldse mõtet midagi liigutada. Kahel korral, sain AAga aktiooni ja need tõmmati ka obv ära. Sain straight flushi ja vastasel oli mast, ainuke koht, kus mulle välja maksti.
                Jäin küll +2BI, aga no ühtegi lauda võtta pole ja kui on stackid normaalsed, siis vastaste statsid on 8/6/2, kõik ootavad oma nutsi ja veeretavad blinde...minu arvamus.. :-\ (Tuli vist väga segane post, aga mis seal ikka.)
                ma ka vihkan neid nl 10 shorte....

hetkel nl 4 trios varsti plaanis nl 10 liikuda

no see nl 4 on reeglina nii et kui flushi 3 kaarti on lauas ja tehakse over shove või over bet/raise siis seal on see nuts olemas 90% , et odavam on uskuda kui kinni maksta oma setti või reaga... parim laks on see kui saad venna sisse maja vs flush no siis makstakse suht insta asjad kinni ka :D

üldiselt ei tasu bluffida sest 60-80 % mängijatest selles limiidis on stationid ehk callivad sind maha rahuga ka middle või isegi bottom paariga + iga draw on ka nuts neil seega KK ja AA ülli saamine on igapäevane nähtus... korra päevas saad kindlasti üllari nii, parim mis teha on saad pres nupud sisse AA või KK siis tead et olid ees ja õige otsus oli... flopi ära näevad ja ei hitti KK või AA midagi siis on happu ka juba sest poistel oma JTs vms rahad sees ja näeb flopil veel Q ja A siis tal nuts ju mis sest et gut shot no ja kui rida ära ei tõmba siis tuleb backdoor flush ikka kokku.

eile sain rahuga KK pres 4x bb tõste ja KJo callib flop 42J raisin 2/3 potti ja saan calli turn J ... raise 2/3 ja pah allinn ... easy fold....

Väga räigelt ostetakse masti ja rida ning muid drawsid .... nendega peab ettevaatlik olema... vahest tuleb ikka väga ebamaised runne kui kaardid ei pea aga see on pokker.

Comment

• seep
                  Grinder
                  • Dec 2009
                  • 698

Selline asi ajab küll **** keema!
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

NL5 hakkab selgeks muidu saama, annan nüüd kuu lõpuni mõnusalt volüümi(8-12 lauda)

Comment

• StripPoker
                    Grinder
                    • Sep 2009
                    • 609

NL2 võin iga kell plussis lasta aga krt NL5 on ikka selline rollercoaster mul. Anna häid soovitusi, mida silmas pidada NL5 liikudes. :)

Comment

• muhkLionu
                      Grinder
                      • Jan 2009
                      • 522

Algselt postitas StripPoker
                      NL2 võin iga kell plussis lasta aga krt NL5 on ikka selline rollercoaster mul. Anna häid soovitusi, mida silmas pidada NL5 liikudes. :)
                      Korja NL2-es bankroll kokku ja liigu kohe NL10.

Comment

• seep
                        Grinder
                        • Dec 2009
                        • 698

Kui NL2s sa võid igaüht überdonkiks pidada, siis NL5s tuleb natuke selectida neid vendi, sest seal on ikka omajagu 13/11 stattidega vendi...

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

oota kuni sa suvel 50nl-s oled, seal teh niti kari ainult ongi. aga nad teevad oma niti statsidega ikkagi sitaks palju lollusi.

täna nädin 50s puhates 2 regulari kellest 1 mängis 9/6 ja teine 9/8. tee võiduni. ja see oli 6max veel

Comment

• seep
                            Grinder
                            • Dec 2009
                            • 698

Püha müristus! Oehh, proovin täna natuke volüümi anda...

See on see liigne enesekindlus! Ei suuda ma midagi korralikult biitida! 4-5 lauda lahti nüüd jälle ja vaikselt edasi...

Comment

• seep
                              Grinder
                              • Dec 2009
                              • 698

S*tt päev, s*tt päev, ei miskit muud, kindlalt tegin ka natuke lollusi. Proovisin ka PLO ära, väga kihvt on lasta 6maxi, aga mul ei jätku närvi selle jaoks, algul läksin mingi 10$ alla, siis 50$ üles ja siis tagasi 0i ja seda mingi paari tunniga 4-5 lauas. Vähemalt sain sitaks VPPsid, ning loodan kuu lõpuks silveri ikka ära teha.

Comment

• Jennifer
                                Pokkerihai
                                • Dec 2009
                                • 1503

Ons min bettidest ka kasu? :D

Comment

Working...