[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: [50NL-200NL HU] Eeskujuks/Hirmuks Teistele: Juulis 100 BI-d on Tõsiasi

ära targuta

Comment

• ristijeesus
      Klubi Liige
      • Oct 2009
      • 2533

näksi nuia, jumbo

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
        Molli tahad saada vä?!
        yolo :D

Comment

• bi0hazard
          Vana Tegija
          • Jul 2010
          • 1342

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
          Imo fakt on see, et kohvi tõstab vererõhku ja südamelöökide arvu minutis. Ja näiteks minu puhul mitte vähe. Ma kahtlen, et see mingistki aspektist võiks hea/kasulik tervisele olla.
          +1, energiajookidega sama teema. Ma joon üliharva neid, aga kui võtan, siis 0.5se pudeli peale on ilge laks sees ikka, selline tunne nagu mingi narko all oleks. Räigelt head refleksid värgid, süda taob, enesetunne 150% jne, kui üle läheb, siis täiesti sodi omadega, olla ei suuda.

Comment

• harryahven
            Pokkerihai
            • Dec 2009
            • 1964

Vabanda mu teadmatust, aga kas kohv ja kakao pole väga erinevad asjad? Tomeito poteito?
            ei olegi väitnud, et samad asjad, lihtsalt erinevate taimede seemned, mis sisaldavad tervisele kindlasti ka palju head, nt antioksüdante

Comment

• Pythagoras
              Grinder
              • Apr 2012
              • 589

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
              Imo fakt on see, et kohvi tõstab vererõhku ja südamelöökide arvu minutis. Ja näiteks minu puhul mitte vähe. Ma kahtlen, et see mingistki aspektist võiks hea/kasulik tervisele olla.
              Mul just vastupidi, joo palju tahad kohvi, midagi ei saa aru. Energiajookidega sama teema.
              Pole kunagi pidev kohvi/energiajookide tarbija olnud, isegi võib öelda, et mega vähe neid joonud.

Ei tea kas igasugused ained mõjuvadki vähem, nt tavalised valuvaigistid jms, mõnel kammib 400ne ibubrofen ära, ma ei väga midagi aru. Väga jura igatahes ja usun, et põhjus on meditsiinis, piisavalt palju igasugu jura sisse söönud lapsena ja need ilmselt immuunseks muutnud

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
                Kofeiin on ikka kofeiin ja liitrite kaupa musta kohvi sisse kühveldamine kindlasti tervislik ei saa olla, obv võivad kohvioad palju kasulikku sisaldada nagu ka kakao jms..

Riiklikud toitumissoovitused ja informatsioon tervislikuks toitumiseks. Tervise Arengu Instituut.

Tervete täiskasvanud inimeste puhul loetakse ohutuks päevaseks kofeiinidoosiks 300 mg. Kofeiinimürgitus avaldub täiskasvanutel kofeiiniannuste juures, mis on suuremad kui 7-8
                mg/kg/päevas või 500-600 mg/päevas ehk umbes viis tassi kohvi.
                Laste puhul ei tohiks kofeiinikogus ületada 2,5 mg/kg ja noorukite puhul on piiriks 100 mg päevas.
                Valdav osa Eesti poodides müüdavatest energiajookidest sisaldavad kofeiini 32 mg/100 ml kohta.

Mul on nii mõnigi kord läinud 5+ 300ml tassi, seega pole ärevushäire avaldumine mingi ime olnud.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Ja nii nad insulti või infarkti kärvasidki. Tegelt olen ma oma tagasihoidliku 42 eluaasta jooksul aru saanud, et pohh YOLO, tarbi seda mis meeldib, joo-söö mis hing ihkab, tore oleks muidugi kui mõistlikus koguses :) Mõistlikkus lisab su elueale mõne aasta. Võibolla :)
                  Sellega nõus, et need aastad pohhui, aga endal rõve selline ümmargune rasvarull olla... Ilusa saleda poisina palju parem YOLO-tada IMO :)

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                    Sellega nõus, et need aastad pohhui, aga endal rõve selline ümmargune rasvarull olla... Ilusa saleda poisina palju parem YOLO-tada IMO :)
                    Sa ka vist kosusid mingiaeg? :D Kusjuures olin ise ka jaanuari alguses 97 kg. Praeguseks 86-88 kg, võib öelda, et palju meeldivam on olla.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

[5:51:50] Rainer Roomet: TÜRA
                      [5:51:51] Rainer Roomet: foldisin tripis
                      [5:51:52] Rainer Roomet: rofl
                      [5:51:53] Rainer Roomet: mine *****
                      [5:51:55] Rainer Roomet: viimane kord mängin turniire
                      [5:52:06] Rainer Roomet: check-raisetud potis

Turkal oli käes J8 ning keskendusin sinna ning miskipärast arvasin, et cashis K8 :)

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 2567045
                      DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BB: $67.61
                      Hero (BTN/SB): $259.95

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN/SB with K 9
                      Hero raises to $3, BB calls $2

Flop: ($6.00) 9 5 9 (2 players)
                      BB checks, Hero bets $3, BB raises to $7, Hero folds

Final Pot: $12.00
                      BB wins $11.50
                      (Rake: $0.50)

Vastane oli tiltis ja jube agro monkey. Selle käega oleks pot tulnud. No moi *****.

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Kaotasid miinimumi ja ole õnnelik sest tal siin 55 100% ajast.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                          Kaotasid miinimumi ja ole õnnelik sest tal siin 55 100% ajast.
                          Seti vastu on mul trobikond oute ju.

Comment

• hrlohe
                            Pokkerihai
                            • Mar 2011
                            • 2346

readless: mängib sama moodi any 9 ja mõned 5 ja sõltub c/r % aga harvem ka miskid drawd

giver readz siis any 2 overs, any 5, oleksid ilmselt kõik saanud

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Olge vait ja tellige omale top shopist inimlõikur.

Comment

• redddman10
                                Grinder
                                • Aug 2010
                                • 703

Algselt postitas bi0hazard Vaata postitust
                                +1, energiajookidega sama teema. Ma joon üliharva neid, aga kui võtan, siis 0.5se pudeli peale on ilge laks sees ikka, selline tunne nagu mingi narko all oleks. Räigelt head refleksid värgid, süda taob, enesetunne 150% jne, kui üle läheb, siis täiesti sodi omadega, olla ei suuda.
                                Kui ühest energiajoogist tervis nii läbi juba ? Huvitav..

Comment

Working...