[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: [50NL-200NL HU] Eeskujuks/Hirmuks Teistele: Juulis 100 BI-d on Tõsiasi

Suht sama siin. Suhkur tuleb ära kaotada, sh jahutooted.

1.aprill läksin trenni (kaalusin 114kg) ning hakkasin tervislikumalt toituma. Kümne nädalaga kaotasin -10kg.

Hetkel eratreeneri all ei orja, kuid üritan tervislikult toituda ning korra nädalas jalkat mängida. Praeguse seisuga kaalun 100.5 - 102.5kg (-12kg).

Sügisel, kui sõpradega enam jalkat mängida ei saa, siis liigun tagasi eratreeneri tiiva alla.
    Eelmine kevad, kui alustasin samasuguse trennikuuriga, siis kaalusin 120kg, ehk siis ca 15kuuga olen kaotanud ca 18-20kg.

Jama on see, et peale 8-12kg kaotust tuleb garderoob välja vahetada ning see pole kõige odavam lõbu. Aga noh...nagu öeldakse, head asjad elus ongi kallid .

gl ranka
    Last edited by hotcocacola; 26.08.14, 17:03.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
      Suht sama siin. Suhkur tuleb ära kaotada, sh jahutooted.

1.aprill läksin trenni (kaalusin 114kg) ning hakkasin tervislikumalt toituma. Kümne nädalaga kaotasin -10kg.

Hetkel eratreeneri all ei orja, kuid üritan tervislikult toituda ning korra nädalas jalkat mängida. Praeguse seisuga kaalun 100.5 - 102.5kg (-12kg).

Sügisel, kui sõpradega enam jalkat mängida ei saa, siis liigun tagasi eratreeneri tiiva alla.
      Eelmine kevad, kui alustasin samasuguse trennikuuriga, siis kaalusin 120kg, ehk siis ca 15kuuga olen kaotanud ca 18-20kg.

Jama on see, et peale 8-12kg kaotust tuleb garderoob välja vahetada ning see pole kõige odavam lõbu. Aga noh...nagu öeldakse, head asjad elus ongi kallid .

gl ranka
      So true.

Mul ei ole hetkel absoluutselt mitte midagi selga panna. Kõik särgid on nagu korvpallurite särgid ja püksid nagu räpparil. Õnneks enam suurt kaalukaotust ei tule ja saan viimaks garderoobi uuendada.

Õnneks enamus riided olidki parajad kaltsud. Aasiast ostetud miskid junnid ning ei ole kahju ära visata.

Positiivse poole pealt - saab triiksärki kanda ilma, et õllekõht punnitaks nii, et nööbid tahavad eest ära lennata :)

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Suhkru kaotamine ei tähenda, et hommikukohvisse ei tohi paar lusikat suhkrut lisada, see annab max 40 Kcal, ehk 5x vähem kui pudel lahjat õlli. Hullud on magusad joogid, pakimahlad ja muu selline mida pidevalt sisse kallatakse, näiteks pudel coca-colat sisaldab umbes 14 lusikat suhkrut. Vaadake joogipakendilt palju liiter kaloreid sisaldab, ma usun, et üllatute.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
          Suhkru kaotamine ei tähenda, et hommikukohvisse ei tohi paar lusikat suhkrut lisada, see annab max 40 Kcal, ehk 5x vähem kui pudel lahjat õlli. Hullud on magusad joogid, pakimahlad ja muu selline mida pidevalt sisse kallatakse, näiteks pudel coca-colat sisaldab umbes 14 lusikat suhkrut. Vaadake joogipakendilt palju liiter kaloreid sisaldab, ma usun, et üllatute.
          Loomulikult, aga kui suudad ilma juua, siis on see siiski parem tulemus, eriti kui jood päevas 4-5 tassi kohvi nagu mina.

Lisaks kohvil on minu arvates parem maitse kui ei ole suhkrut lisatud.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

[QUOTE=ristijeesus;600333]
            Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Alkoholi ei piiranud ning pigem seda voolas ojadena kõrist alla tänu asjade suurele kokkulangevusele :)[/QUOTE]

Mis arvad, kas 4-5 tassi kohvi või kõrini alkoholi? :)
            Ma ise proovin mingi 8 kilo alla võtta, põhiliselt samuti valged süsikad, aga suhkruta kohv on öäkk, seega jahu ja kartul on mul keelatud listis praegu.
            Oled joonud kunagi ilma suhkruta? Mõtlen pikemat perioodi. Mulle ka alguses ei maitsenud, aga nüüd on just see õige ning toob kohvi maitse paremini esile ning suhkruga ma ei suudaks enam kunagi juua.

Sama juttu olen varem ka kuulnud. Muidugi inimesed on erinevad.

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Ma peaaegu olen nõus sinuga, jõin nädalakese kohvi ilma suhkruta ja kui mulle juba hakkas tunduma, et suht normaalne rüübe, siis tulid naisel sõbrantsid külla ja panime kõik koos suhkruga...tra, nagu suitsetamisest loobumine.

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

[QUOTE=ranka;600335]
                Algselt postitas ristijeesus

Oled joonud kunagi ilma suhkruta? Mõtlen pikemat perioodi. Mulle ka alguses ei maitsenud, aga nüüd on just see õige ning toob kohvi maitse paremini esile ning suhkruga ma ei suudaks enam kunagi juua.

Sama juttu olen varem ka kuulnud. Muidugi inimesed on erinevad.
                Ma avastasin selle enda jaoks umbes 2 aastat tagasi ning olen nõus, et lõpuks hakkad ka kohvi maitset tundma. Sama asi on piimaga. Ainus asi mis mul paari esimese kuuga muutus oli see, et hakkasin järjest kangemat kohvi endale tegema kuna maitsed jäid lahjaks lihtsalt ja mulle maitse just meeldibki. Mingi hetk muidugi tuli sellele piir ja asi stabiliseerus. Teised muidugi head nägu ei tee kui mu kohvist lonksu võtavad.

Comment

• q_q
                  dibs esimesele naisele, kes siia satub
                  • Jan 2011
                  • 6303

Kaua jooma peab ilma suhkruta, et juua kannataks?

Comment

• ristijeesus
                    Klubi Liige
                    • Oct 2009
                    • 2533

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                    et hakkasin järjest kangemat kohvi endale tegema kuna maitsed jäid lahjaks lihtsalt
                    Ja nii nad insulti või infarkti kärvasidki. Tegelt olen ma oma tagasihoidliku 42 eluaasta jooksul aru saanud, et pohh YOLO, tarbi seda mis meeldib, joo-söö mis hing ihkab, tore oleks muidugi kui mõistlikus koguses :) Mõistlikkus lisab su elueale mõne aasta. Võibolla :)

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ja nii nad insulti või infarkti kärvasidki. Tegelt olen ma oma tagasihoidliku 42 eluaasta jooksul aru saanud, et pohh YOLO, tarbi seda mis meeldib, joo-söö mis hing ihkab, tore oleks muidugi kui mõistlikus koguses :) Mõistlikkus lisab su elueale mõne aasta. Võibolla :)
                      Miks mind tsiteerid :)

Aga tänasel päeval on rohkem uuringuid, mis ei leia kohvi halba mõju tervisele s.h. südamehaigustele ja vähile, vaid vastupidi - kohvil võivad olla isegi head mõjud.

Google otsing sõnale: «coffee bad» esimesest kümnest tulemusest on üks negatiivne, paar neutraalset ja ülejäänud head. Tervise seisukohalt siis.

Aga kõik on jälle «may be»

E: aa quote oli katki

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

imo 42 aastased ei tohiks kasutada sõna YOLO , okei tegelikult ei tohiks keegi

Comment

• ristijeesus
                          Klubi Liige
                          • Oct 2009
                          • 2533

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                          imo 42 aastased ei tohiks kasutada sõna YOLO
                          Molli tahad saada vä?!

Comment

• Kotkas1000
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 2305

Imo fakt on see, et kohvi tõstab vererõhku ja südamelöökide arvu minutis. Ja näiteks minu puhul mitte vähe. Ma kahtlen, et see mingistki aspektist võiks hea/kasulik tervisele olla.

Comment

• harryahven
                              Pokkerihai
                              • Dec 2009
                              • 1964

Kofeiin on ikka kofeiin ja liitrite kaupa musta kohvi sisse kühveldamine kindlasti tervislik ei saa olla, obv võivad kohvioad palju kasulikku sisaldada nagu ka kakao jms..

Comment

• ristijeesus
                                Klubi Liige
                                • Oct 2009
                                • 2533

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
                                kohvioad palju kasulikku sisaldada nagu ka kakao jms..
                                Vabanda mu teadmatust, aga kas kohv ja kakao pole väga erinevad asjad? Tomeito poteito?

Comment

Working...