[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Re: [NL10] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Hoolimata senisest väga halvast 6-maxi kogemusest otsustasin eile seda uuesti proovida. Vaatasin enne ka ühte ESTPatricku 6-max videot, nii soojenduseks.

Alguses prooviks NL5, kui tempo käes, siis edasi NL10, kokku 1K kätt. Iseenesest läks hästi, jäin kenasti plussi.

Algaja tähelepanekuid:

1) 6max multitable on hoopis teise tempoga kui FR. Kui FR-s teen 8-10 lauda korraga, siis 6-maxis oli 4 lauda ja ei olnud tunnet, et teha poleks midagi.

2) 6-maxis on keskmine pot size suurem kui FR st. average 3-4$ potiga laudu on rohkem kui FR ja järjekord on väga väike neis laudades.

3) table-selection on seal olulisem kui FR-s ja sellega peab pidevalt tegelema. Kuna mängijaid on vähem, siis piisab ühest sitoutist ja/või ühe fishi lahkumisest, kui magus laud muutub kohe üsna mõttetuks.

4) FPP pro seisukohalt peaks FR magusam koht olema, aga valuet tuleb 6maxis paremini.

See sõltub küll hästi palju lauast, aga tundub, et 6maxis makstakse häid käsi paremini kinni, seal on rohkem LAG mängijaid, blufitakse ohtralt ega usuta tugevat kätt. Kui korralikult nittida ja mitte liiga looseks minna (ise olin eile keskmiselt 16/11/3,7), samas aktiivselt blindide stealimisega tegeleda, et blindidega nullis püsida, siis võib isegi lootust olla.

5) 6-maxis peab rohkem mängu jälgima, mitte ainult kaarti vaatama. Kuna mäng on palju kiirem, mängijad osalevad paljudes pottides, siis tekib aktiivse jälgimisega päris kiiresti mulje, kes on nit, kes püüab iga potti maha võtta, kes kaitseb tihedalt blinde jne.

igatahes, peab veel proovima, aga ettevaatlikult, ei saa ühe õhtu sessi pealt suuri järeldusi teha.

Rääkides bluffimisest: siin kartsin riveris callides reaalselt nelikut, ent ...
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Raise flop.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Raise flop.
        Kui sul on on flopis ikka abs. nuts (irw, riveriks käe väärtus muidugi kahanes ootamatult, iga minu väiksest pocketist tugevam paar oleks biitinud), kas siis peaks 100% kohe tugevust näitama? Mina antud hetkel callisin teadlikult, et maskeerida kätt ja mõlemat vastas potis hoida, et siis järgmisel tänaval bettida, et vastane arvaks, et ma sain oma tugevuse näiteks turni kaardist. Noh, kui tal on näiteks ülepaar.

Liiga fancy?

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Meenub käsi: http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...&postcount=352

edit:

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

ma näen, mida sa mõtled - fancy mänguga lased maksimaalse kasumi tagaajamisega tekkida olukorral, kus vastasel on piisavalt oddse ning oddsidele omaselt see pöördubki tema kasuks.

Aga ikkagi, viidatud käega tekib mul küsimus, mis oli see mõttekäik, mille alusel Hero riveris foldi üles leidis?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
              ma näen, mida sa mõtled - fancy mänguga lased maksimaalse kasumi tagaajamisega tekkida olukorral, kus vastasel on piisavalt oddse ning oddsidele omaselt see pöördubki tema kasuks.

Aga ikkagi, viidatud käega tekib mul küsimus, mis oli see mõttekäik, mille alusel Hero riveris foldi üles leidis?
              Ei mäleta, ju oli miski read aga mõte selles, et kogu käsi on valesti mängitud. Kui sul on mõlemad käigud suht tugevad siis tuleks suht alati tõsta. Eriti hull on seda kätt ju mängida edasi järgmistel tänavatel, kui vastane betib ja sa raised ning sellega reedad sa käe tugevuse. Kui tal on bluff siis saad ekstra valuet (teinekrod obv check-foldib), kui tal on käsi, millega ta tahaks SD-d võib foldida aga flopis ta seda ei tee ja ei pruugi teha turnilig.

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Selliseid calle võib karukoopas näha
                Mina olen BB (miskipärast ei näita weaktight iPokeri hole carde)

Nagu näha, on laud SS täis. Kahjuks on see täiesti tavaline seal, laudade valik on väike, et saa vältida ka neid.

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
                iPoker
                9 Players
                Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                UTG ($6.71)
                UTG+1 ($4.58)
                MP1 ($2)
                MP2 ($2.63)
                MP3 ($8.58)
                CO ($1.85)
                BTN ($1.85)
                SB ($1.57)
                BB ($12.73)

Pre-Flop: ($0.15, 9 players)
                1 fold, UTG+1 calls $0.10, 2 folds, MP3 calls $0.10, 3 folds, BB checks

Flop: J 8 J ($0.35, 3 players)
                BB bets $0.20, UTG+1 raises to $0.95, MP3 folds, BB calls $0.75

Turn: K ($2.25, 2 players)
                BB checks, UTG+1 bets $0.40, BB raises to $1.20, UTG+1 calls $0.80

River: 2 ($4.65, 2 players)
                BB bets $2.40, UTG+1 goes all-in $2.33

Final Pot: $8.76
                BB shows
                10 9
                UTG+1 shows
                8 A

BB wins $8.76 (net +$4.11)

UTG+1 lost $4.58
                MP3 lost $0.10
                Last edited by nomerlot; 18.02.10, 10:36.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ma läheks turnil all-in.

Comment

• nomerlot
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 2233

Paar pisikest jooksvat asja.

* Olympicu karukoopas ma pole veel otsustanud, kaua ma seal grindin. Boonust maksimaalselt lahti mängida pole küll enam kavas, see oleks liiga räme grind ja soft paneb nagunii ahtri valutama.

Muutsin natuke taktikat ehk 8-table NL10 asemel mängin seal 4-table NL20. Tase on ka seal limiidis tegelikult päris halb. Jätkuvalt hakkab silma ülemäärane callimine, vale suurusega betid, poolikud stäkid, auto-reload on väga vähestel peal. Poolikud stäkid teevad lightilt 3bet allin-bluff liigutusi turnis. Field on Starsi nittidega võrreldes hoopis teistsugune.
                    Aga head mängulist kasumit ma seal ikka ei näita, pean korralikult adjustima, kuidas selliste vastu kasumlikult mängida.

* Paralleelselt mängin ka Starsis, täna otsustasin ka seal, et senise NL10 masstablemise (ok, 8-10 lauda, mitte 24) asemel teen hoopis 4-table NL25.
                    Sain üsna ruttu ülimagusa käe (sama käsi, mis strateegiafoormis KK teema alla panin)

* Kas keegi teab, kuidas Poker Trackeris mitme toa tulemusi üheks graafikuks koondada? EDIT: juba tean

* Eile jõudis Pokerstarsist kohale raamat "Professional No Limit Holdem"
                    Veidi tegin algust, sealne oddside peatükk on kõige arusaadavam kirjutis, mis ma seni oddside kohta olen lugenud!
                    Last edited by nomerlot; 20.02.10, 09:17.

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Re: [NL10-25] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

PÄEVA GRAAFIK

Pooled käed Pokerstarsi NL25st, poole Olympicu NL20st. Kasum jaotub samamoodi enamvähem võrdselt.

Täna oli hea päev!
                      [youtube]Ln9PMar_N64[/youtube]
                      Last edited by nomerlot; 20.02.10, 09:18.

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

Re: [NL10-25] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Ma ei saa, kui ikka läheb vahel hästi, siis peab braggima, mine tea, millal jälle saab

viimase 24 tunni graafik, nii käed kui kasum jaotub jätkuvalt pooleks PS NL25 ja Olympicu NL20 vahel.

Ja natuke entertainment valuet ka - nägin täna sellist olukorda (ise ei osalenud)

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Re: [FR NL10 & 25] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Türi, kus setid ei tahtnud täna pidada ...

Ma ei mäletagi, kas mul nii sitta päeva on olnud, vähem kui 1K käega -62$
                          Üldse kuidagi pask nädal, üles-alla kogu aeg, tulemus sel nädalal +6$.

Muidu kuu on suht ok.

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

Panen siia blogisse ka koopia teema "veebruari tulemused/märtsi eesmärgid" sissekandest

Aasta eesmärk oli mängida keskmiselt 25K kätt kuus, see sai veebruaris uhkelt biiditud, 39K kätt. Winrate polnud küll hiilgav, aga võrreldes jaanuari fiaskoga ei saa kurta, esimene kuu, kus ma olen kasumis, mitte praktiliselt BE.

2/3 kätest ja võidust on NL10, 1/3 on NL20 ja NL25.

343$ mängulist kasumit + 45$ boonust.

Märtsi eesmärgid:
                            * Areng: pühendada rohkem aega pokkerikirjanduse läbitöötamiseks, vähem aega mängule kulutada, aga selle võrra paremini biitida. Ehk mitte võimalikult palju, vaid võimalikult hästi ja läbimõeldult.
                            * distsipliin: lõpetada suvalistel aegadel planeerimata sesside tegemine, välja töötada graafik, millal kui pikalt grindida ja sellest kinni pidada. (arvan, et nii suudan paremini A-mängu näidata)
                            * limiit: esialgu veel NL10-s natuke bankrolli turvalisemaks turgutada, kui see läheb plaanipäraselt, siis kuu lõpuks vapralt NL25 vallutamas.

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

$0.10/$0.20 No Limit Holdem
                              iPoker
                              8 Players
                              Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                              Hero ($31.28)
                              UTG+1 ($29.13) (stats 31/8/1 84 kätt)
                              MP1 ($5.42)
                              MP2 ($26.48)
                              CO ($3.57)
                              BTN ($17.19)
                              SB ($20)
                              BB ($3.80)

Pre-Flop: ($0.30, 8 players) Hero is UTG K K
                              Hero raises to $0.60, UTG+1 calls $0.60, 1 fold, MP2 calls $0.60, 3 folds, BB calls $0.40

Flop: 10 Q J ($2.50, 4 players)
                              BB checks, Hero bets $2.50, UTG+1 calls $2.50, 1 fold, BB goes all-in $3.20, Hero calls $0.70, UTG+1 calls $0.70

Turn: 8 ($12.10, 3 players, 1 all-in)
                              Hero bets $6.05, UTG+1 goes all-in $25.33, Hero ???

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

super snap-fold, vastane on passiivne ning 4 rida maas ning 1 mängija all-in. never ta ei bluffi siin ja never ei vbeti sitemaga.

Üldiselt turni bet ka ei meeldi

Comment

Working...