Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Ma isegi pole kaalunud väga striimimist varem,kuna mul imelik hääl(see vana hea viga,et ostsin lapsena diktofoni ja kuulsin oma häält). A siis kuidagi ranka vedas müügitööga toodzerile,nüüd sa ka. Ega nagunii jahun siin nii palju,samahästi võin striimis end väljendada.

Laas ja muru ei tekitanud pisikut,kuna ma ei näe,et minu striim nende moodi oleks. Ei tekitanud inspiratsiooni nö. A vot sinu striim ,et võib ka normaalset juttu rääkida,mitte klouni mängida tekitas huvi

Edit mul poleks isegi ühtegi jooma lugu rääkida sellest kümnendist.
    Oma häält ongi võõras kuulata, sest oled harjunud endaga ja siis muutud kõrvalvaatajaks ning näed/kuuled "kui tobe" oled. Kuid sellega harjub väga kiirelt ära.

Perega looduses kanalil omanik ühes osas hästi rääkis, et kui alguses oli imelik GoProga ringi liikuda üksinda metsaski, siis nüüd on nii ära harjunud, et võib suvalises kohas välja võtta ja ei tunne end "veidrana", kui end rahva seas filmib ja omaette juttu räägib.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Kes see ikka endaga rahul on.

Mulle ei meeldi mu hääl, nägu, juukseid pole, lühike olen jne, see kõik on ju savi. Samamoodi nagu pokkeriski mängid neid kaarte mis sulle antakse.

Mina ei taha ka teha neid show saateid, ma ei taha kellegi kohta halvasti õelda ja ma ei mõtlegi halvasti seda aga tehakse enamvähem klouni tööd et rahval lõbus oleks, ilmselgelt selleks on vaja talenti ja inimesed tahavad seda näha aga mina isiklikult ei suudaks seda longterm teha. Mõtle mind minu iseloomuga keerutaks kasiino nuppe ja kisaks jehhuu või anna nüüd. See oleks nii minu loomuse vastane, et kergem on lihtsalt teha oma värki ja kui kellelegi meeldib siis meeldib ja kui ei meeldi siis põrumine ei ole ka maailma lõpp.

Kordan veel üle et ma ei tee kedagi maha, teeb isegi kadedaks kui vabalt mõni kaamera ees on ja suudab tundide kaupa rääkida millestki.
      Pead naisega paremini läbi saama, siis äkki laenab kontsakingasid....

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Kust sa võtad seda? Oled reaalselt proovinud või lihtsalt arvad?
        Ega võin proovida ,aga 90% olen kindel. Kui nagu toodzi striim ja 9 lauda lagab ja nuhtlus nats,siis striimimine ise ju võtab veel rohkem energiat

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Pead naisega paremini läbi saama, siis äkki laenab kontsakingasid....
          Ta ei kanna neidki

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

no ei toimu päeval midagi ja optibet/unibet ikka tagaplaanil (0 prg neil saitidel)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ega võin proovida ,aga 90% olen kindel. Kui nagu toodzi striim ja 9 lauda lagab ja nuhtlus nats,siis striimimine ise ju võtab veel rohkem energiat
              Mina prooviks ära ja siis alles mõtleks edasi. Tark ei torma.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

no ei toimu päeval midagi ja optibet/unibet ikka tagaplaanil (0 prg neil saitidel)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                Eks sellel kellaajal on turg väiksem ka

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Kuidagi jah see streami asi. Ma ei tea, aga kuidagi peaks mõtlema, et suuremaid mänge teha. Ma vaatan seda NL10, aga kuidagi ei suuda seda tõsiselt võtta. Et proovida ikka kuidagi streami pärast kasvõi Nl50,NL100 teha? Tundub et praegu kapitali puudus`?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Lehvita oma sajasied privador.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Kuidagi jah see streami asi. Ma ei tea, aga kuidagi peaks mõtlema, et suuremaid mänge teha. Ma vaatan seda NL10, aga kuidagi ei suuda seda tõsiselt võtta. Et proovida ikka kuidagi streami pärast kasvõi Nl50,NL100 teha? Tundub et praegu kapitali puudus`?
                      See nl10 on effektiivselt nl25, kõik on nagu topelt deepstackiga. Kõrgemal on probleem et... rake on ju 20bb+/100 aga rakeback jääb enamvähem samaks, tõuseb ainult see fish buffeti osa mis on minu PVI-ga 10% ainult.

Ehk kokkuvõtvalt, teenin nl10 rohkem kui nl50. Et break even graph teha pead olema ala pokerstarsis 15bb/100 crusher, kui palju enam on neid kes 10bb+/100 nl50 - nl100 lasevad?

Näitena et kui mängin 20k kätt siis rake ja rakeback jaguneb enamvähem nii :

NL10 maksan 500€ rake saan 400€ tagasi
                      NL25 maksan 1250€ rake saan 500€ tagasi
                      NL50 maksan 2500€ rake saan 600€ tagasi

Ei ole täpne arvestus aga enamvähem sinna kanti ta liigub. Flipoutid saan enamvähem sama raha olenemata limiidist.
                      Last edited by Kakahirmutis; 14.04.25, 10:11.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Ligikaudselt sama loogika oleks mul. Kui 10stes on 40% roi ja 50stes 3%, mul suurem point laadida madalamaid mänge. Rakebacki mul nagunii ei eksisteeri.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Mingi topiti maatriksisse mind 3 kätt järjest täna :

700bb pott ma 88ga 3betin regulari, flopp A83, cbetin ta call, turn J ma overbetin 1.8x pott ta call, river J ma shipin ja ta callib J8o

Kohe järgmine käsi Kc6c callin buttonil fishi minraise, flopp A34ccc , ta overbetib floppi ja ma panen mingi 14x otsa, ta call, turn A ta leadib 1/3 ma call, river A check - check tal ATo

Kolmas käsi otsa AA 3betin regulari saan call, flopp K72, betin ta call, turn 3 ma betin ta call, river 4 ma lükkan all in ja ta callib 44

Tulemuseks tilt ja -650bb , siis teed üritad kätt salvestada et replayeriga vähemalt saab foorumissegi jagada oma ebaõnne aga see ka ei tööta.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Täna oli deadlifti päev ja peaaegu vigastasin selja ära.

Tegin 110kgx4, 130x2, 140x1, 130x2 ja 110x3 ja just see viimane käis seljast nõks läbi aga valu polnud, edasi kuni külmavannini oli selg krampis... peale trenni ok.

Ja põlve lõin ka ära kõhulihase pingile ronides.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Täna kell 18:30 paneme jälle streami käima ja mängime coolbetis streamer specialit ning teisi turniire. Minu välja löömise eest specialil saate 4x mysteri bounty ning turniirile on lisatud 1000€, kindlasti üks parima valuega turniir mida netist leida annab.

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Last edited by Kakahirmutis; 15.04.25, 10:41.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                                Täna kell 18:30 paneme jälle streami käima ja mängime coolbetis streamer specialit ning teisi turniire. Minu välja löömise eest specialil saate 4x mysteri bounty ning turniirile on lisatud 1000€, kindlasti üks parima valuega turniir mida netist leida annab.

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

https://www.coolbet.com/et/coolbet-streamer-special
                                Ma vist ei mängi enam toodzeritki mõned nädalad enam. Streamerspecial oleks vabsje highroller. Aga mölisema vb tulen ikka.

Comment

Working...