Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Nii, aeg on käes ja sätime end live!

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Comment

• Kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Huvitav tehniline viperdus et...

Mina näen nii pilti:

Gyazo ja streamlabs näeb nii :

Tegelen coolbeti suppordiga

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Huvitav tehniline viperdus et...

Mina näen nii pilti:

Gyazo ja streamlabs näeb nii :

Tegelen coolbeti suppordiga
        Väga hea ,väga hea. Saa kõik kogemused enne mind kätte ??

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Õeldi et minu enda probleem, kõikide teiste saitidega on kõik ok aga just coolbetis ei näita laudu ei streamlabsi, OBSi või gyazoga?!?

Kusjuures lobby näeb aga laudu ei :D

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Õeldi et minu enda probleem, kõikide teiste saitidega on kõik ok aga just coolbetis ei näita laudu ei streamlabsi, OBSi või gyazoga?!?

Kusjuures lobby näeb aga laudu ei :D
            Ilma tehnikuta raske see elu. Aga ma slidiks toodzilt küsida,raudselt kogenud. Üldiselt kui mingi probleem ,vaevalt sa teerajaja ,kes esimest korda seda näeb. Supo peale küll ei tasu oma lootusi panna.....

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

No Coolbeti supporti ära küll pöördu. Miski pisike viga. Kiire Google ja viga leitud.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                Väga hea ,väga hea. Saa kõik kogemused enne mind kätte ??
                Ma proovisin kõike, tegin resa, uninstallisin ja reinstallisin coolbeti, proovisin teised saidid läbi, vaatasin settinguid...

Kõik nagu töötab välja arvatud coolbeti lauad :D Lihtsalt ei näita neid ühegi äpiga.

Streamer specialil ka keegi cold callis mu 20bb all ini pre

Last edited by Kakahirmutis; 15.04.25, 19:34.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Ma saan panna ainult 1 akna tööle streamis, niikui ma panen terve ekraani siis laudu ei näe...

Igatahes panin tagasi live ja mingi mystery bounty deep run käimas, aga ainult 1 laud :D

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Viimane mystery bounty finaal laud kaotasin mingi A6 vs 55, JJ vs AK , mõned väiksemad potid ja lõpuks A96 flopis AK vs A9, cashisin miski 200€ ja turna päev +25€

Üldiselt, selle probleemi pärast mis tekkis ma ei taha vist enam turniire streamida, võibolla miski erilisemaid võtta cashi kõrvale vahepeal, aga ei nautinud väga tänast streami, late regid on liiga pikad ja session läheb ka selliseks 8 tunniseks mis ikka veidi palju. Probleemiga seoses tundub et Coolbeti mingi API blokeeris screen capture ära, sain lõpuks tagasi tööle aga nii et ainult 1 laua loeb ära.... ei tundu nagu minu poolne viga ka sest kõik muud asjad ju töötavad, testisin olybetti ja optibetti ja näitas kenasti. Tegin keset turnasi isegi uninstalli ja jooksin päris palju blinde tühjaks, mis ma vastu tuult ikka kõnnin kui saab olybetis alla tuult kõike sujuvalt teha.

Ei saa nagu minu poolne probleem ka olla, ühtki nuppu ma ei vajutanud kui järsku kõik lauad eest ära kadusid ja kõik muu ju töötas?!

Sama viga oli isegi gyazoga pilti tehes! Lauad nähtamatud.

Igatahes neljapäeval panen uuesti streami peale kell 18:30 ja mängin lihtsalt cashi, seal pole ühtki probleemi ja palju lõbusam on.
                    Last edited by Kakahirmutis; 15.04.25, 21:46.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Probleemi sisu võiks ikka teada saada tuleviku põlvkondade jaoks. Kuigi vaevalt ma peale striimerspeciali ipokerit viitsin avada tulevikus. Licc easy rakeback,piletid ikka said kätte ?

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Probleemi sisu võiks ikka teada saada tuleviku põlvkondade jaoks. Kuigi vaevalt ma peale striimerspeciali ipokerit viitsin avada tulevikus. Licc easy rakeback,piletid ikka said kätte ?
                        See võib vabalt olla ka miski nii-öelda anti-cheat software, sest OBS või mis iganes kasutatakse on ju ekraanilindistaja. Võib-olla on vaja muuta mingeid seadmeid või teha mingi erand, kuid iPokeris mingit pokkerit striimima hakata - kas pseudorpobleem pole?

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Kirjutasin Sveinile coolbetis ja ta ütles et tema ei tea streamlabsist, OBSist või gyazost midagi aga ühel mängijal oli veel sama probleem.

Ühtegi lahendust nad ei paku, kuna ma too hetk ühtki nuppu ka ei vajutanud siis ei saanud ma mingi hotkey-ga ka midagi vahetada ning kuna kõik teised asjad peale just Coolbeti laudade ei töödanud siis ma ei saa aru kuidas see minu poolne probleem olla saab, kõik ju töötas ilusti kuniks mul ühes lauas oli all in ja plaks kõik kadus. Küll aga nagu minagi leidis üks teine tüüp ka lahenduse kuidas saab ühte lauda striimida ning tundub et coolbeti jaoks see on okei.

Coolbeti chat ütles lihtsalt et aga mängida ju saad ja ülejäänus oled ise süüdi.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            See võib vabalt olla ka miski nii-öelda anti-cheat software, sest OBS või mis iganes kasutatakse on ju ekraanilindistaja. Võib-olla on vaja muuta mingeid seadmeid või teha mingi erand, kuid iPokeris mingit pokkerit striimima hakata - kas pseudorpobleem pole?
                            Õpime vigadest jah, ma ei taha peale eilset ühtegi turniiri sessiooni ipokeris teha, ainuke põhjus miks võiks korda saada on et 50€ pileteid saada ja ekraani nurka see turna panna.

Vähemalt hea teada et ma polnud ainuke sellise probleemiga, aga halb on teada et coolbet lihtsalt ütleb et nemad ei tea midagi.

Aga jah, ei ole eriline probleem, lihtsalt eilse streami ja sessioni rikkus ära. Jooksis ikka 15 minutit blinde kui ma uninstalle ja asju tegin, ajas keskendumise ära jne. On mul seda jama üldse vaja? Streamin parem olybeti cashi probleemi vabalt ja ei pea kuskil 4.5h late regis istuma.
                            Last edited by Kakahirmutis; 16.04.25, 08:05.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Täna sai ikka iga käsi nutsi otsa joostud, aga noh, eks see on standard. Mingi 80 vpip vaaladele jooksin täna 3x neliku otsa 3bet/4bet pottides, hunnik kordi KK vs AA aga eks need spotid balansseerivad ära.

Mingi AA vs AK ka 4bet potis floppas masti

Täna siis trenni rinnalt surumist tegema ja homme kell 18:30 cashi striim, kui jaksu on panen L ja/või P hommik ka striimi käima.

Teeme mingi eesmärgi ka, cashi BR 2000€ ja 2500€ pealt lähen nl25, tegelt oli juba koos aga panin hoiusele juba ära.

Kes veel follow pole pannud siis pange, mul vaja 50 kokku saada.

Tere, olen Taavi. Ma olen pokkerit mänginud juba 15 aastat ning jagan siin kanalil oma kogemusi teiega!

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Täna sai ikka iga käsi nutsi otsa joostud, aga noh, eks see on standard. Mingi 80 vpip vaaladele jooksin täna 3x neliku otsa 3bet/4bet pottides, hunnik kordi KK vs AA aga eks need spotid balansseerivad ära.

Mingi AA vs AK ka 4bet potis floppas masti

Täna siis trenni rinnalt surumist tegema ja homme kell 18:30 cashi striim, kui jaksu on panen L ja/või P hommik ka striimi käima.

Teeme mingi eesmärgi ka, cashi BR 2000€ ja 2500€ pealt lähen nl25, tegelt oli juba koos aga panin hoiusele juba ära.

Kes veel follow pole pannud siis pange, mul vaja 50 kokku saada.

www.twitch.com/kakahirmutis
                                Mis 50ga kaasneb? Gg leping???

Comment

Working...