Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    omahat lähed mängima ?
    Praegu teen selle kallal veidi KTO meelde tuletamist jah.

3-4 samasugust kaarti = fold
    Ülejäänud käed = limp
    AAxx = 3bet

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Praegu teen selle kallal veidi KTO meelde tuletamist jah.

3-4 samasugust kaarti = fold
      Ülejäänud käed = limp
      AAxx = 3bet
      arvestades mängu, kus kaartide arv duublis oleks kto joogikava ka duublisse lüüa ? topelt ginid,õllled,bullid jne

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

arvestades mängu, kus kaartide arv duublis oleks kto joogikava ka duublisse lüüa ? topelt ginid,õllled,bullid jne
        Ilmselgelt mida rohkem kaarte seda rohkem jooke! Lihtne e=mc2.

Mida rohkem jooke = seda rohkem chippe

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Ilmselgelt mida rohkem kaarte seda rohkem jooke! Lihtne e=mc2.

Mida rohkem jooke = seda rohkem chippe
          ma arvan ranka oleks soovitanud veel väikse vanni ka enne teha.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Tegin suure blufi ja 80% stäkki läks

A922T boardis tegin riveris suure reraise A9xx, lihtsalt et saaks 2xxx foldima, aga tal oli midagi paremat :D

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Tegin suure blufi ja 80% stäkki läks

A922T boardis tegin riveris suure reraise A9xx, lihtsalt et saaks 2xxx foldima, aga tal oli midagi paremat :D
              Kuidas sa üldse mängisid end olukorda esimesel levelil A9xx-ga ,et suutsid 80% stacki lasta minna potlimitiga. Mitme bb-ga mäng algas? . Arvatavasti kui sa juba oled positsioonis üldse kaotada nii palju,siis arvatavasti folde sa seal ei näe ja vaevalt villainil ainult 2x lol kui just check/check flop ei olnud,mida kahtlen-kuidagi te selle potilimiidi taevasse ajasite

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Kuidas sa üldse mängisid end olukorda esimesel levelil A9xx-ga ,et suutsid 80% stacki lasta minna potlimitiga. Mitme bb-ga mäng algas? . Arvatavasti kui sa juba oled positsioonis üldse kaotada nii palju,siis arvatavasti folde sa seal ei näe ja vaevalt villainil ainult 2x lol kui just check/check flop ei olnud,mida kahtlen-kuidagi te selle potilimiidi taevasse ajasite
                Vaata kui sa blockid kõike siis peab lajatama ju....

Comment

• donkament
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1945

Kaka isegi ei updatenud, et 2h tagasi suuska sai nii et tundub, et live pokkeri retk läks järjekordselt tsükliks üle.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Kuna ma mängin 2-3 korda nädalas ühte 5€R/A turkat ,kui ekraanil ruumi,siis ei tea kas krussiks sinu praegust turkat. Kuna ma omahat ei tunne,rangede konstrueerimisest ka suht munnigi ei jaga(vahel hobikorras vaadanud mõne galfondi analüüsi),siis minu jaoks see suht tendencie mäng,sest teisiti ma ei oska . esimesel levelil ma eales ei leiaks end sinu olukorras,sest ma ei tea veel kellegi tendencieid-muttaja kiidaks heaks vast,kui ei oska mängu.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Vaata kui sa blockid kõike siis peab lajatama ju....
                      Aga kui blokid kõike v.a 2te,siis väheke hirmus pole,et millega see villain riverini jõudis? AK34ga?

Edit ma suht noob omaha kombinatoorikas,kui keegi oskab rusikareegleid anda ,kuidas neid arvutada siis andke minna,arvatavasti lahendaks ise ka ära ,või 2+2 posti leida-aga ma söön lusikast. Enamus 2x kombod on vist majad juba,kui mingeid mastitõmbeid veel polnud?
                      Last edited by Söönlusikast; 24.01.25, 19:05.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

ma arvan ranka oleks soovitanud veel väikse vanni ka enne teha.
                        Täna tegin peale trenni hoopis sauna !!!!

Muidu oleks vanni teinud, kuid kuna homme pidi olema Kaitseliidu teema, siis otsustasin sauna kasuks. Paraku tõsiasi on see, et homne Kaitseliit sai olude sunnil siiski ülelasu...

Aga igas halvas asjas head - ju siis vanni homme.

Comment

• donkament
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1945

Aga kui blokid kõike v.a 2te,siis väheke hirmus pole,et millega see villain riverini jõudis? AK34ga?

Edit ma suht noob omaha kombinatoorikas,kui keegi oskab rusikareegleid anda ,kuidas neid arvutada siis andke minna,arvatavasti lahendaks ise ka ära ,või 2+2 posti leida-aga ma söön lusikast. Enamus 2x kombod on vist majad juba,kui mingeid mastitõmbeid veel polnud?
                          kakitee streamis sügisel, kuidas ta ggs ja coinis 5kseid ja madalamaid plo highroller evente tegi. mingi holdemrexi või plo pühapäevacashimängija intuitsioon jääb seal teooriast ikka väga kaugele, isegi kui mängida ainult puhtalt chipev peale. tõenäoliselt veel kaugemale teooriast jääb mäng lives, kus suurel osal pole isegi mitte intuitsiooni. 300bb m2ngus võis kaka olla seal näiteks nii polar et reppida aint TT+ või isegi ainult AA+ (võin eksida, hh ju ei tea), mis võib teoreetiliselt olla täiesti korrektne (selles näites pigem mitte, sest 9 on siis halb). Aga samas ka täiesti ebaoluline, kui avg vastane ei tea, kuidas see spot töötab ja snapib nii sitad bluffcatcherid nt 99 kui ka head või indifferent bluffcatcherid nagu a2 v T2 sest need kõik näevad talle ühtemoodi unfoldable nutsidena välja.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                            kakitee streamis sügisel, kuidas ta ggs ja coinis 5kseid ja madalamaid plo highroller evente tegi. mingi holdemrexi või plo pühapäevacashimängija intuitsioon jääb seal teooriast ikka väga kaugele, isegi kui mängida ainult puhtalt chipev peale. tõenäoliselt veel kaugemale teooriast jääb mäng lives, kus suurel osal pole isegi mitte intuitsiooni. 300bb m2ngus võis kaka olla seal näiteks nii polar et reppida aint TT+ või isegi ainult AA+ (võin eksida, hh ju ei tea), mis võib teoreetiliselt olla täiesti korrektne (selles näites pigem mitte, sest 9 on siis halb). Aga samas ka täiesti ebaoluline, kui avg vastane ei tea, kuidas see spot töötab ja snapib nii sitad bluffcatcherid nt 99 kui ka head või indifferent bluffcatcherid nagu a2 v T2 sest need kõik näevad talle ühtemoodi unfoldable nutsidena välja.
                            Mida rohkem ma loen seda omaha blogi eesti meistrikatelt, seda rohkem ma saan aru,et minu see haruldane 5R/A nosebleed ikka regfest(ja ma crushin seda -sry unibetist ei anna eraldi tõendeid anda). Mul tunne seal käib mingi egovõitlus ja kedagi ei koti,isegi kui osatakse paremini.

Comment

• donkament
                              Pokkerihai
                              • Apr 2009
                              • 1945

pool tundi late regi veel alles nii et jõuad minna

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                                pool tundi late regi veel alles nii et jõuad minna
                                Me pole jaapanis,et ma poole tunniga tartust jõuaks tallinna-selle aja sisse peaks mahtuma ka enda liikmeks tegemine.

Edit: ma peaks ka selgitama naisele,miks nii järsku oleks vaja tallinna lennata tühjast kohast. Ma selgitaks veel selle meistrika asja ära ,a hui selgitaks ära selle ,miks ma omahat mängima lähen kus ma tegelt ikkagi vaal,kuigi crushin oma väikest mängu. Naine ei tea pokkerit palju(jumal tänatud ja +ev) ,aga teab pärast 10 aastat minuga koosolemist,et nl holdem minu mäng.
                                Last edited by Söönlusikast; 24.01.25, 20:07.

Comment

Working...