Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Selgus eilse Coolbeti turniiri lahend, mis on järgnev:

Tähelepanu eelkõige eilsed Rahvaturniiri online day1 mängijad Coolbetis.

Nagu enamus juba teab, siis seoses iPoker võrgustikus eile esinenud tõrkega, ei õnnestunud alates 20:50 osadel mängijatel enam mängus osaleda ja selle tõttu on Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni juhatus vastu võtnud järgmised otsused:
    • Turniiril alles jäänud (katkestamise hetkel) 12-le mängijale tehakse ICM mudeli alusel väljamaksed antud online turniiri raames.
    • Ühtegi mängijat day2 Rahvaturniiril edasi ei liigutata.
    • Nendele mängijatele, kes olid veel turniiril sees peale kella 20:50 kui tõrked hakkasid (v.a. esimesed 12) kantakse Coolbeti kontole tagasi 100€ Rahvaturniiri pilet.
    • Coolbet Online Rahvaturniiri etapp läheb kordamisele ning uus aeg on määratud sellele pühapäevale (19.01) algusega kell 20:00

Lugupidamisega,
    ETPFi juhatuse nimel
    Allan Arjut

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Tundub väga mõistlik ja hea lahendus.

Saaks küll vinguda et neliku käsi jäi 5 BI jagu chippe saamata aga vahet pole. Antud olukorra kohta niigi hästi. Ja day2 saada hea stäkiga oleks kindlasti parem variant olnud.

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Igati mõistlik preflop call regulari poolt

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
          Igati mõistlik preflop call regulari poolt

https://gg.gl/8feau
          Ütle ausalt mitu analoogset calli oled ise teinud ? ??ma ikka mõned teinud kui tähtede seis väga vale. Kõht lahti,naine ajab närvi jne jne

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
            Ütle ausalt mitu analoogset calli oled ise teinud ? ??ma ikka mõned teinud kui tähtede seis väga vale. Kõht lahti,naine ajab närvi jne jne
            Ega ei olegi vist teinud, saan aru veel tildist sisse lükata aga callida?

Mul on täna norm tilt, ärkad migreeniga ja kohe hakkad iga käsi taha saama :D Mängin oma normal range ja VPIP on 27 asemel mingi 13, täiesti surnud

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Jummala normaalne tavaline päev on ju

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Hull värk

Casual 1400bb swonks

Praegu käib mingi cash dropi kampaania, jagavad miljoneid ja ma olen 3 päevaga saanud total 5$
                Last edited by Kakahirmutis; 16.01.25, 19:28.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Sain rahvaturniiri eest ICM raha kätte

Haigusleht mingi 1k€ up juba, kuu mingi 1.8k€ (cash kusjuures BE ja rakebackiga +200€)
                  Paneb mõtlema kas see cashi tagumine üldse enam äragi tasub.

Aga tervise poolelt et täna lõpuks terve aga meeletu väsimus, päev läbi haigutamist ja keha annab tunda et liikumist vaja, 5 päeva lihtsalt toas passinud. Põlv ja küünarnukk teevad liiga, ehk puhkamine nendel ka ei aita, küünarnukiga ma ei teagi mis toimub, tendiniit? Pole nagu nii haigelt seda ka hooranud.

Eile tegin 20min kükke/kätekaid ja kummilindiga harjutusi, täna mingi 10min. Ilmselgelt keha pole nõus nii vähesega ja lausa nõuab ühte 2h deadlifti/benchi ja küki sessiooni.
                  Last edited by Kakahirmutis; 17.01.25, 11:15.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Sain rahvaturniiri eest ICM raha kätte

Haigusleht mingi 1k€ up juba, kuu mingi 1.8k€ (cash kusjuures BE ja rakebackiga +200€)
                    Paneb mõtlema kas see cashi tagumine üldse enam äragi tasub.
                    Ja mida ma olen rääkinud? Kui mul oleks live-huvi, siis ma ainult "Kings of" sitakatel, eesti liigadel ja valueturniiridel istukski.

Tõsi. Suurema osa väärtusest saab alles lõpukatel kätte, aga kuna algosas on niipalju väärtust, siis see hoiab plussis või vähemalt BE ning suuremad palgakad tulevadki tipus cashides.

Ajakulu on ka oluliselt väiksem.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Ja mida ma olen rääkinud? Kui mul oleks live-huvi, siis ma ainult "Kings of" sitakatel, eesti liigadel ja valueturniiridel istukski.

Tõsi. Suurema osa väärtusest saab alles lõpukatel kätte, aga kuna algosas on niipalju väärtust, siis see hoiab plussis või vähemalt BE ning suuremad palgakad tulevadki tipus cashides.

Ajakulu on ka oluliselt väiksem.
                      Minu jaoks on suureks takistuseks see kestvus ja turnade algus ajad, kings satikatel ei jaksa enam 22:30 viimast faasi alustada, aga oled kohustatud, unreg ei saa ka panna.

Ja live on selline... 2x käid ja siis isu läinud tükiks ajaks :D Kestavad ka poole ööni

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Minu jaoks on suureks takistuseks see kestvus ja turnade algus ajad, kings satikatel ei jaksa enam 22:30 viimast faasi alustada, aga oled kohustatud, unreg ei saa ka panna.

Ja live on selline... 2x käid ja siis isu läinud tükiks ajaks :D Kestavad ka poole ööni
                        No palju seda live nii väga ikka on, mida ma silmas pidasin. Paar festivali aastas, Win TV ja Coolbet korra kuus ning iga kord ka sinna piletit ei saa. Pean selle all silmas seda, et ise ei ostaks ühtegi piletit, vaid kõik läbi sitakate, mis hakkab koos ülemaksetega seda väärtust lisama.

Kellaajad. See on jah valikute küsimus, et kuskilt tuleb siis järeleandmine teha ehk siis, kas mitte mängida ja loobuda turkadest ning jätkata cashiga või siis teises kohast. Totter ja suisa kurb muidugi, et keskmine turkamanager sellest aru ei saa.

Eriti kurb on see, et ta ei saa aru nii elementaarsest asjast, et kui kasutatakse tunni aja pikkust late regamist, siis võib väga vabalt tuua kõik turniirid julgelt tund aega varasemaks.

Oleks ju täiesti arusaadav, et ilma hilise regamiseta turniir algaks kell 19 või hiljemalt kell 20 ning kui kasutatakse turniiril hilist regamist, tuuakse see algusaeg selle võrra ka varajasemaks.

Ja kui nüüd see turkamanager ei oska eriti kastist välja mõelda (tegelt see pole kastist välja mõtlemine, vaid iseseisesev mõtlemine), siis võtku lahti veebileht kava.ee ja uurigu kava. Telekavasse pannakse kõik need "parimad" saated tippajale. Seejärel uurigu netist statistiakt vaadatuimate saadete kohta ja näpuga järge ajades leidku need saated kavast ning nende saadete kellaaja.

Ei pea olema oraakel, statistik ega ekspert. Nende kõikide saadete algusajad on 19.00 - 20.00. See tähendab, et see on aeg, millal inimesed on kõige suurema tõenäosusega kodus ja teleka ees. Erandiks AK, aga see on sellepärast, et sellega lõpetatakse oma nii öelda "teleõhtu" ja seega turkamanager peaks aru saama, et inimesed hakkavad siis magama sättima ja seega ka turka võiks olla juba päris lõpusirgel alates kella 21.

Sama loogikaga peaks kasutama ka turniire, et see kõige magusam sitakas (päevapeasitakas) algakski sellel kellaajal ja kui tahetakse kasutada ka LR-i, siis ma ütleksi, et kell kell 18.30 oleks kõige optimaalsem sitaka alustamise aeg tunnise LR korral ning kui LR on pikem, tuua alguaega veel varajasemaks.

Aga eluvõõrdunuid inimesi on lihtsalt niipalju.... Kes selle asemel, et natukenegi oma peaga mõelda, avavad excelitabeli ja tegeleva EstoJuhanlusega.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Nagu soola vähe oleks haaval,on järgmise win tv algus pandud 18 peale.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                            Nagu soola vähe oleks haaval,on järgmise win tv algus pandud 18 peale.
                            Ilmselgelt konspiratsioon, et ma ei jaksaks mängida! Paar Toozi veel võidan paneb oma turna kella 23st!

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Ilmselgelt konspiratsioon, et ma ei jaksaks mängida! Paar Toozi veel võidan paneb oma turna kella 23st!
                              Rofl???

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Miks on kui üks päev pelad 1h cashi, teenid 50€ on tunne et pole sittagi teind, aga eile kui pelasin 4h cashi ja võitsin 10€ tundus nagu worked hard ja kohe tunne et midagi ikka ära ka teind.

Comment

Working...