´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • albinar
    Õpihimuline Mängur
    • Nov 2010
    • 346

Re: ´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Alaska ma tänan sind! Lugesin su juttu ja sõin vorstisaia, kus oli muidugi võid ka.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Üks on veel. Jällegi pidu, vist juba teine päev, igatahes on väljas valge. Vaja naisi kutsuda, mingid numbrid liikusid ringi, igatahes leiti keegi tallinnast väljast, kellele siis vaja bussijaama järgi minna. Hea küll, läheme. Minekuni oli veel aega.
      Sõber oli just sõjaväest puhkusel, juuksed üsna lühikesed, nagu ikka seal. Siis tekkis tal mõte ajada ennast kiilakaks. Otsisime siis mingid terariistad välja, leidsime käärid ja hakkasime nüsima. Sõber tahtis ikka väga nulliga saada, niiet ühtegi karva ei paista. Otsisme zilette, aga midagi korraliku ei leidnud. Siiski leidsime mingi kasutatud ühekordse tera ja hakkasime sellega raseerima. Loomulikult olime jumala täis ja kõige paremini meil see ei õnnestunud. Suht tihedalt sai sisse lõigatud. Lõpuks olime siiski tulemusega rahul ja hakkasime kahekesi neiule vastu minema.
      Korteripimedusest välja saades avanes siis tõeline vaatepilt meie juuksurikunsti tippsaavutusest. Nimelt kõndis minu kõrval lühemat kasvu meeskodanik, kiilakas ja pea kaetud tihedalt lõikearmidega, kust igastühest immitses verd. Nii me siis läksime, minul ülinaljakas, sõbral väga valus. Kuna oli imineste tööltulemise aeg, siis bussid rahvast paksult täis, aga siiski tekkis bussis meie ümber mitmemeetrine tühi ala, kuhu keegi ei sisenenud. Inimeste näod olid hindamatud, loomulikult me kasutasime seda ära oma jutuga, aga kahjuks täpselt ei mäleta, mida me kokku rääkisime. Mingi moment läks ühe venlasega konfliktiks aga sõnadeks see jäigi. Vahepeal busse vahetades proovisime bussipeatuses verd pidama saada ja määrisime lund sõbrale pähe, see oli kah kindlasti üsna sürr vaatepilt, kui mina ta pead tupsutan ja tema valust röögib. Kurat seda teab, palju seal lumes seda teepuhastussoola oli. Nii ta läks, naisega saime kokku, üllataval kombel oli ta ikkagi nõus kaasa tulema, käis küll 10 meetrit tagapool meist terve tagasitee.

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
        arvan sama, suht lame imo
        Ma ei see kõigi eest rääkida aga ma ei väidagi, et ma selliste asjade üle uhke oleksin ja käitumist kuidagi õigustaksin vms. Loomulikult oli konkreetse juhtumi puhul suures osas süüdi kollektiivne mindset.

Sellel suve alguses oli alles mingil määral analoogne juhtum kui Crystal Castles'ilt mingid hipster-chickid sõbraga ära sebisime ning siis nendega hotelli edasi pidutsesima läksime. Mingil hetkel hakkas asjaks minema, aga siis tuli loomulikult välja et kellelgi pole preservatiive kaasas. Kuna meie sõbraga tolleks ajaks kenasti randmeidpidi voodi peatsi külge olime seotud otsustasid neiud alla poodi minna ning meid seotuna sinna ootama jätta. Apparently ei leidnud nad aga järgmise 4 tunni jooksul õiget tuba uuesti üles ning seetõttu olime me kogu selle aja poolpaljalt käsipidi raudvarrase külge seotud. Mõni hotelli varast pohhuistlikum tüüp oleks kindlasti voodi selle aja peale poolenisti ära suutnud lammutada selleasemel rahulikult et oodata.

Kokku olin sõbraga tolles samas toas ligikaudu kokku poolteist nädalat, põhimõtteliselt iga päev pidutsedes, aga ära ei lõhkunud ega lagastanud keegi mitte midagi. Mida ma öelda tahan on see, et siiski loeb seltskond kellega koos olla ja kollektiivsetest tegudest ei saa järeldada indiviidi iseloomu/harjumisi/etc.

/end of OT.

Comment

• Dzuu
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 445

Reis jätkus edasi vahelduseks üsna sujuvalt, väljas oli päike ja kuskil 30 kraadi sooja, vana vedas meid mööda saart ringi ja näitas igasugu erinevaid kohti, ise libistas samal ajal bocki ja meie lahendasime ibist, olin üsna üllatunud kui ilus seal saarel tundus/oli. Mingi hetk sai vanal bock otsa ja meil ibis, trippisime siis tagasi poe ette ja leidsime sealt eest 2 sõpra, kes laagri olid liikunud. Lähen autost välja ja pea ühest suust ütleme ,“ sa ei usu mis juhtus“, tuleb välja, et tüübid olid roninud kuhugi täiesti suvalise talu hoovi, kuna laager oli liiga kaugel ja õunapuu alla magama keeranud, kui mingi aeg silmad lahti tegid, siis pererahvas ajas hoovis omi asju, ilma et keegi neid segama oleks läinud. Tüübid ärkasid, tervitasid, sõid pakutud hommikusööki ja sammusid minema. Rääkisin neile ka oma loo ja iseenesest mõistetavalt olid nad jumala kettas ja tahtsid ka trippi üle Kihnu. Võtsime poest veel juua juurde, habemele veel mõned bockid ja natuke süüa ka, ronisime 7 kesi autosse ning trippisime edasi.

Jõudsime lõpuks kuhugi mingi ranna või asja juurde, kui sõiduriistal rehv katki läks, vana ütles no problem, tuleb koju sõita ja ära vahetada, kuna me olime saare teises otsas ja meil oli raudselt vaja praami peale jõuda, siis panime 1 tüübi temaga kaasa ja jäime ise sinna ootama. Selleks ajaks ma olin juba pea 48h üleval olnud ja 30h jutti joonud ning kustusin ära ja jäin sinna teeäärde magama 2-3 tunniks, kuni vana tagasi jõudis. Millegipärast uut rehvi nad alla ei olnud saanud, aga meil hakkas praami aeg lähenema ja muud üle ei jäänd, ronisime uuesti kogu pundiga autosse ja panime pool velje, pool kummi peal ajama sadama poole. Poe eest sõitsime läbi, tõmbasime veel jooki ja mäletan üsna selgelt, et poe eest läks ilus asfalttee sadamani. Üks tüüp, kes oli mega umbes, ronis poepeatuses katusele ja jäi sinna magama, mõtlesime sitta kah, ronisime akendest välja, et ta maha ei kukuks ja panime niimoodi sadama poole edasi. Poest me eriti kaugele ei jõudnud, kui vanal auto välja suri ja enam käima ei läinud, aga kuna meil üks tüüp jagas autodest, siis ta tuunis seal kuidagi mingi süüte või asjad peale ja saime masinale uuesti hääled sisse, vana oli ise selleks ajaks juba nii tahmas, et ta ei viitsinud isegi autost välja tulla vaatama, mis viga on. Jõudsime peaaegu sadamani välja, kui masin lõplikult otsad andis, ronisime kogu pundiga maha ja jalutasime sadamasse, vana ise jäi rooli taha puhkama.

Praamil olles avastasin ennast üks hetk laste mingis mängutoas magamast, väiksed lapsed samal ajal ümberringi mängides ja tegin silmad lahti kui jäme hääl karjus :“Sina jälle siin!“. Teen silmad lahti ja küsin mehelt, kes oled või mis värk. Ütleb, et elupäästja. Vahin ikka lolli näoga ja tüüp seletab, et ta on see, kes pani mulle käterätiku näo peale, kui ma teeääres magasin, et mu nägu ära ei põleks, mõtlen natuke ja tõesti meenub, et ärkasin rätik näol. Naerame, surun kätt, tänan ja lähen koperdan õlle järgi. Koju jõudes lasin rahuliku 20h und, tehes kuse ja veekaanimis pause ja kui lõpuks ärkasin, pääsesin pohmakast :).

...

Inglismaaga meenus ka üks lugu, kui aasta tagasi pea pool aastat Londonis elasin. Sõber oli just Eestist külla tulnud ja läksime linna jooma.Tulime viimase metrooga tagasi ja jube savu isu tuli peale, jaamast välja tulles nägingi bussipeatuses üht neegert( neegrilt saab pea alati savu, see kui neeger savu ei sebi on sama, kui reede õhtul Lasnamäel eesti noori kohata, neid on, aga what are the odds), tüüp ütleb, et tal müüa pole, aga kui tahame ta võib jagada, et ta elab siin samas ja saame seal suitsetada. Mõtleme okei, parajalt purjus ka, et lähme muidugi, tüüp elabki 50m kaugusel bussikast 2 toalises korteris. Lendame sisse, elutoas on nahkdiivan, suured kõlarid, grammofon, hunnik vinüüle, basskitarr ja võimendi. Uurime tüübilt ta kohta ja tuleb välja et ta on 48a, algselt Jamaicalt pärit, aga viimased 15 a UK’s elanud ja nimi on Garry(kui ma õigesti mäletan). Neeger istus diivanile maha, tõmbas välja stashi, paberid ja suitsu ning hakkas jointi rollima. Kuna ma ise ei suitseta tubakat ja kui ma tubakaga segatuna manti teen, siis mul läheb automaatselt süda pahaks ja tuleb ulme karusell, pakun siis välja, et teeks purki või midagi, see aga vanale ei meeldi, kuna see pidi liiga lahja olema. Okei, pakun välja, et teeme vaakumbongi(maakeeli turborott, ehitatakse pudelist ja saiakilest, potheadid prolly teavad millest jutt), kuna vana pole sellisest asjast midagi kuulnud, siis ta on käpp. Lähme kööki, otsin tühja pudelit, aga ei leia, võtan siis toiduõli pudeli, valan sisu kraanikausist alla, meisterdan kiirelt bongi, laen ära ja teen demo hiti, laen uuesti ja ulatan neegrile, vana virutab kogu pudelitäie kopsu ja hakkab turtsuma, peale mida ütleb madala bassi häälega :“mmm...this shit goood, man“ , sõber võtab ka hiti ja lähme elutuppa chillima.

Vana laseb meile erinvat neegrimuusikat oma grammofonilt ja kõik on üsna chill, ainuke asi mis häirib on see, et tüüp pobiseb koguaeg midagi omaette, mis on üsna creepy, aga tol hetkel mind nii väga ei sega. Kuulasime mõnda aega mussi, tegime veel hitti vahepeal ja otsustasin, et tahaks bassiga natuke jammida, lükkan võimule taha ja tinistan niisama, järgmine hetk toob vana välja bongod(ainult ühel bongol oli kile peal, aga see töötas korralikult) ja hakkab kaasa tagume, teeme pool tunnikest jammi, sõber lebab kotttoolis ja stonib niisama. Vahepeal on vana aina rohkem pobisema hakanud ja ma muutun juba üsna paranoiliseks. Chillime veel natuke ja kui vana lõpuks päris monoloogi pidama hakkab, siis ma ei pea enam vastu, võtan sõbral kratist ja tõmbama kiirelt nahhui. Jalutame tagasi minu elamise poole ja naerame teepeal, et wtf just happened :D

Comment

• kjmrc
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 4541

Minu seiklused ei tundugi enam nii huvitavad peale nende juttude lugemist rofl :D

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Algselt postitas Dzuu Vaata postitust
              Praamil olles avastasin ennast üks hetk laste mingis mängutoas magamast,
              Sick story.
              Selle lausega tuli meelde siuke nali kui sõjaväe ajal käisime pundiga rootsis kruiisil ja ärkasin hommikul laste mängunurgas pallimeres. Kahjuks midagi eriti muud antud tripist ei mäleta, must auk.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                suht lapsik teema jah, kuid usun, et poisid nyyd hoopis teisest puust.
                pumperi lugusid loeks veel, suht mõnusad veini kõrvale:)
                Olen pumperile korduvalt öelnud, et kirjuta raamat oma seiklustest. Tean teda üle 13 aasta ja igakord on tal rääkida ikka uusi ja uusi lugusid, kägardumine ja kõverdamine on garanteeritud nii, et kõhulihased valusad. Selle raamatu saaks müüa isegi ametliku 6packi treeningraamatu pähe teleturus või TVShopis.

EDIT:
                Huvitav miks meie foorumis keegi teemasid ei hinda. See on kindlalt viie tärni teema ja samuti Facebooki like teemale on minu arvates vägagi kohustuslik laks. Osad jutud muidugi on so-so aga enamus vägagi huvitavad.

Comment

• rainer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 383

ahahaaaa

njaaa... hullud lood ikka :D
                  põnevad elud inimestel...

Pumperi ja alaska story (Y)
                  Last edited by rainer; 24.01.12, 18:07.

Comment

• Nozzu
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1140

EDIT:
                    Huvitav miks meie foorumis keegi teemasid ei hinda. See on kindlalt viie tärni teema ja samuti Facebooki like teemale on minu arvates vägagi kohustuslik laks. Osad jutud muidugi on so-so aga enamus vägagi huvitavad.[/QUOTE]

Mina panin küll juba päeval teemale maksimumtärnid kirja.

Comment

• reggie
                      Pokkerihai
                      • Jun 2009
                      • 1705

Olin just ühest l**st lahku läinud ja valasin kurbust kõrist alla, veetsin aega suvalises jututoas. Mingi tädi arvas, et enesehaletuses asemel võiks ma tulla Räpinasse peole. Tartus muffigi teha polnud ja nii ma istusingi viimasesse bussi, mis selles suunas sõitis. Väljas oli pime ja ma polnud eriti kindel, et kohale jõuan. Lõpuks olin vist kohal, sest antud nimega baar paistis bussiaknast. Baari sisenedes jõudis kohale kole tüng-baar oli otsast lõpuni mente täis.. da fkk, järgmine buss Tartusse tagasi pidi minema öösel pool 3.. Õnneks tuli välja, et pidu siiski toimub. Kohalikud vedasid ennast vaikselt kohale, kaasa arvatud tädi, koos sõbrannadega avridge age 45+.. see selleks, pidu oli vägev. Kaks ameeriklast kitarridega suutsid mängida mozartist nirvanani, rahvas tantsis laudadel, ühel hetkel sisenes baari täiskoosseisus vanilla ninja ja kõik oli lill, kuniks tädi teatas kurva näoga, et vot see öine buss-see enam ei käi. Aga sa mine hääleta, siit sõidab palju rekasid Tartu suunas. Nii ma naq loll vahtisingi kell 3 öösel Räpina piiril ja mõlemad rullnoka bemmid, mille täituvus oli selgelt üle lubatu, mind peale ei võtnud. Uni hakkas vaevama, viimases hädas pugesin suvalise heki alla magama, oktoobri alguses pole see eriti tore, seljas õhuke jope. Värisesin kuuseheki all, 3 tundi, rohkem ei suutnud. Vedasin ennast linna tagasi, hakkas valgeks minema. Ma pole vist kunagi nii häppy olnud kui seda Tartu bussi nähes.

Comment

• pafka666
                        IP Olümspi
                        • Jul 2009
                        • 429

Sai mingi aeg tagasi siis naise õhutusel Egiptuses käidud. Ise vihkan päikest räigelt. Nagu ikka kui saabud pakettreisiga kuhugi siis vahetult peale kohvrite mahapanemist peab saabuma kohe "infotundi" et reisibüroo kohalik kiid saaks ikka oma koefitsendiga mingi tuuri pähe tõmmata. Mina teatasin naisele, et olen nõus tulema ainult ühele tripile ja see peab toimuma maismaal. Saigi siis bookitud mingi jeepidega reis beduiinide alal kuskil kõrbes. Pakiti meid siis jeepide kastidesse ca 6 inimest yhes autos ja kastid ise kinnised ja oh seda rõõmu- meie mölapidamatusega ca 25 aastane giid- tädi oli seadnud sisse ennast meie autosse juhi kõrvale. Pidime siis käima beduiinide külas ja mingeid tuvimaju vahtimas- jee:( Beduiinide alale jõudmist tähistas siis automaadiga politseinik kes seisis kangelaslikult lõõskava päikese käes. Ei olnud just paljutõotav algus. Olime siis sõitnud ca 10 km kui hakkasid sündmused arenema. Nagu mitte kusagilt tekkis meie kolme- autolise kolonni taha suur kallur, millel koormaks pinnas vms. Mingil hetkel hakkas see kallur meie kolonnist mööduma ja täiesti uskumatul kombel läksid kõigi meie kolme auto juhid järsku peast katki ja kukkusid signaalitama, karjuma ja rusikatega vehkima. Veokas sai meist mööda kui autode juhid rääkisid midagi raadiosaatjate teel ja seejärel kiirendati ja nagu ma varsti aru sain siis oli eesmärgiks veoka blokeerimine ja kinni pidamine. Selline tunne nagu ameerika märulifilmis oleks olnud. Esimese auto juht sõitis veoka ette, teine küljepeale ja kolmas, kus olin mina siis pidi tagumist otsa blokeerima. Meie mölapidamatusega giid oli selleks ajaks kõnevõime kaotanud ja vahtis kivistunud näoga. Karjusin siis ise tshurkast autojuhile et "wtf you fkin idiot we all gonna die". Igatahes pressiti siis veoka juht teeäärde ja ei taha mõelda kui veoka juht oleks pidurdanud või vastu hakanud pressima. Kui autod seisma jäid siis hakkasid kõikides autodes olnud naised nutma ja halama, et omg omg, mis just juhtus. Igatahes veokast väljus ca 40ndates mees ja ca 12aastane poiss ja meie autode juhid ronisid ka välja. Ilma ühtegi sõna lausumata tõmmati sellel 12 aastasel poisile lahtise käega vastu lõgemeid. Poiss pages autosse tagasi ja kisamine ning karjumine kalluri juhi ja autode juhtide vahel kestis veel ca 10 min.- molli enam keegi ei saanud. Järsku saabus vaikus ja varem röökinud osapooled kukkusid minu hämmastuseks musitama ja kallistama (meesterahvad), järgmine hetk sõitsime juba edasi ja mina mõtlen et wtf just juhtus. Pärast asja uurinud sain teada et kalluri juht oli beduiin ja jeepide juhid polnud, ning jeepide juhtidele ei meeldind et beduiin nendest üritas mööda sõita... igatahes pärast meie auto juht vabandas ja rääkis oma elust ka natuke et saab mingi 50 dollarit kuus palka ja elu närviline jne...

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

10 aastat tagasi käisime Tsehhis autoga. Üks pidu läks veits pikale, saime vist kella 7 paiku koju. Kell 10.00 hommikul oli squashi trenn pandud. Ei olnud hea konditsioon mängu alustades. Seltskonnas oli üks kohalik, kes oli minust parem mängija + kaks eesti sõpra, kellega oli kunagi tehtud diil, et kui nad mind kunagi võidavad, siis olen midagi suuremat võlgu (ei mäleta, mida). Ühesõnaga, pingutasin kõvasti rohkem kui oleks mõistlik olnud. Peale trenni jõin ühekorraga 1.5L mingit maasikamaitselist gaseeritud vett ära. Kohe peale seda tundsin, et halb mõte oli. Edasi pidime kohalikku rugby hooaja finaali minema vaatama, sõber mängis. Kuivõrd enesetunne oli väga halb, palusin end koju ära vistata. No fucking way, mate. Nojah, sõidame siis. Sõidu ajal läks veel halvemaks. Istusin tagaistmel, kerisin akna alla ja lasin tuult näkku. Ühel hetkel, üsna Praha kesklinnas mingil viaduktil 100-ga sõites oli selge, et kiire kaalulangetus on tõsiasi. Läbirääkimisteks aega polnud, sirutasin end autoaknast välja. Minu imestuseks ei jõudnud hommikusöögi ja maasikavee segu üldse asfaltini, vaid keeras enne maani jõudmist kenasti otsa horisontaali suunas ja kulges tahapoole (kiirus oli 100 km/h). Järsku kostub taga sõitvast autost signaal. Vaatan. Kena lahtine retro kabriolet meie taga. Kojamehed lähevad tööle, juht vehib kätega ja auto esiosa ja tuuleklaas on võileiva-maasikavee kirju. Meie juht ei pane midagi tähele. Minu kõnevõimet segab endiselt agressiivselt kulgev tagurdpidi seedimine. Kui olin teist korda aknast väljas käinud, siis alles juht märkas, keeras peateelt maha ja peatus. See oli vaid kahjude hindamiseks, päästa polnud enam midagi. Kabrio meile järgi ei sõitnud enam. Wonder why. Hiljem kohalikud ütlesid, et see story oli mingis ajalehes ka ära toodud. Ise ei näinud kahjuks, oleks välja lõiganud ja lapselastele õpetuseks alles hoidnud.

Comment

• MTTSNG
                            Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                            • Sep 2011
                            • 621

tolmuahv

HAHAHAH:P

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Algselt postitas Dzuu Vaata postitust
                              Okei, pakun välja, et teeme vaakumbongi(maakeeli turborott, ehitatakse pudelist ja saiakilest, potheadid prolly teavad millest jutt), kuna vana pole sellisest asjast midagi kuulnud, siis ta on käpp.
                              F*cked up asi. qbj0hniga 3-4a tagasi jõime ühe sõbra juures ja mingid kohalikud potheadid tulid sinna, olid ka kuskilt selle gravity bongi avastanud ja pakkusid meile ka. Tundus huvitav ja sai 1-2 'pauku' aint võetud ja mõne minuti pärast nii fucked up olla, aga mitte heas mõttes... Pole elu sees nii sitt olla olnud, pilt oli pahupidi vms tükk aega. Liikusime mingi aeg keskväljakule kus mingid semi-tuttavad chillisid autodega, üks küsis, et noh mis teete siin, mõtlesin kõige lambima vastuse välja mis hetkel pähe tuli, et: "John tahtis selle auto tagaakna sisse visata" ja näitasin näpuga ta sõbra auto peale. Hakkasime siis ära liikuma ja tüübid hakkasid järgi karjuma, et teil mingi probleem või, naersime kõva häälega näkku ja läksime edasi... Järgmine päev kuulsime, et tüübid olid hakanud mingeid inimesi selle lambi lause pärast kokku ajama :D

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

See oli ulme asi yep, pole tossust elusees nii üle tõmmanud.
                                Last edited by qbj0hn; 24.01.12, 23:55. Põhjus: nvm, sünnitamis lood hiljem.

Comment

Working...