´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cashmer
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2011
    • 438

´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Teema idee tuli ühele blogi posti kommnetaarile vastates. Veidraid juhtumeid hulgaliselt kogunenud aastate jooksul.Siin foorumis on mitmeid huvitavadi teemasid naistest, seega, on aeg alustada teemaga, kus peategelasteks hoopis mehed.

Alustuseks natukene klassikat.

Aastaid tagasi, kui ülikoolis käisin, hääletasin koju (u 50km). Peab kinni eesti-venelane, tundub ok (pole alasti nagu kord varem on juhtunud; autol neli ust - kuigi see antud juhul ebaoluline, aga kahekesi hääletades on ka kaheuksega autosid kinni pidanud) ja lähen autosse. Tüüp on 40ndates, abielusõrmes sõrmes. Oleme sõitnud mõned kilomeetrid kui ta hakkab väga isiklikke küsimusi küsima: kas mul peika on? vastan, et jaa, kuigi see hetke olin vallaline. Vaikus. Ja siis küsib, kas ma seksiga tegelen? Mõtlen, huvitav, kui ta peaks ära pöörama mõnele kõrvalteele, kas ma julgen autost välja hüpata. Siis meenub, et mul on kotis midagi väga rasket - paar erialaga seotud eksemplari kaasas. Aga ennem kõike seda, palun tal auto kinni pidada - korduvalt, lõpuks peatubki, ennem kui välja jõuan, küsib, et äkki suudleme siis? Mismõttes. Kiman padavai auto juurest minema ja õnneks peab järgmisena kinni naisautojuht.

Teine huvitav juhtum, mis juhtus varem kui ülalmainitud intsident. Hääletasin. Olen peaaegu sihtpunkti jõudmas, kui noormees hakkab väga aeglaselt sõitma. Küsin, et milles probleem. Ja tema hakkab kohe seletama, et tead, kui keegi on sulle väga sümpaatne, siis hakkad alateadlikult selliseid asju tegema. Alateadvus?
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: ´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

dno . Võtsin hiljuti Soomest tulles peale ühe mingi 80+ vanamehe ja 5+ aastase lapse.
    Kahju hakkas, kuna väljas oli kuidagi väga kohutav ilm. Terve tee vatras ja ajas mingit paska, millest ma mitte essugi aru ei saanud.
    70km kuulasin ta mula. Siis hakkas suitse veel beggima mult. Sai ligi 3 tükki. Ja kui ütlesin, et panen nad maha bussijaamas, siis ei sobinud see ka neile, sest nende sihtpunkt on sealt 1,5km edasi. Peale selle lasi tagaistmel olev tatt komme rotti. Pärast alles märkasin :D. Ja peale selle ei öeldud isegi Aitäh. Ah minge *****.

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

rofl

hääletasin kahe sõbrannaga pärnust tartu ja pidas kinni litsilõks. läksime siis peale, kaks venda istuvad ees, ca 20ndate lõpp 30ndate algus. niisama chit-chati ajame, kui äkki juht ütleb, et eilsest peost pole küll veel kaineks saanud. kõrval vend piilub koguaeg mu ühte sõbrannat, kellel on rohelised läätsed - kas need on su pärissilmad, sa oled nii ilus, jne. siis panevad musa valjemaks, räägivad midagi, vaatavad meile otsa ja naeravad. suht creepy oli, aga sai hakkama kuni kõrval istuv vend võttis mingi ampulli välja, naeris ja küsis kas me ka tahame. wtf? anywho, amatöörnäitlejad nagu me oleme, luuletasime kokku, et meil vaja viljandist läbi minna, emale külla. saimegi mingi hetk viljandis maha ja vsjoo korras.

hääletanud ise olen mingi 5-6 aastat terve suvi koguaeg põhimtõtteliselt ja funi ikka saab :D
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Ma ausalt ei saa aru naistest, kes üksinda hääletavad. Tundub vene ruleti moodi.

Comment

• KristjanLaas
          Pokkeritark
          • Oct 2009
          • 6450

Kõige legem: (kurat, see päeviku jutt, aga raiskan siia ikka selle.)
          Lugu siis sellest kuidas ühel õhtul kohtusin Rapla kodutute gangi ja mõrtsukast Janekiga, kes meid suure tõenäosusega järgmisteks ohvriteks oleks valinud.
          also dl;dr ja obviously kohutavalt rumal purjus käitumine.
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
          Last edited by KristjanLaas; 21.01.12, 11:38.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Ma ei saa üldse aru hääletajatest.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Kunagi peale esimest kursust Prantsusmaal reisides juhtus järgmine keiss. Kuu pikkune reis hakkas juba läbi saama, lõunast tagasi ja Pariisis. Üksinda, sest sõber otsustas vahepeal ümber ja tuli nädal varem tulema. Kuna lennukini oli veel aega, tegin aega parajaks Notre Dame'i ees istudes. Seljakotid seljas, suurest kõmpimisest väsinud ja Pariisi oli juba küllalt nähtud ka. Igatahes, istusin maha seal mingi pingi peale ja niisama hängisin, mõeldes: "sööge seda, Viru keskuses hängijad!" Tegelt siiski mitte. Mingi hetk tuleb üks kepiga vanamees kõrvale istuma. Hakkas juttu ka rääkima, kuna prantsuse keelt tol ajal veel oskasin, siis rääkisimegi enam ei mäleta millest. Mingi hetk ätt pakkus välja, et järgmine kord kui tuled Pariisi, peatu minu pool, andis mulle enda aadressigi. Ei osanud veel midagi kahtlustada ja võtsin paberi vastu. Mingi hetk pani ta käe mulle põlve peale. Noor ja rikkumata hingega, nagu tollal olin, ei tundunud ka see imelik. Jutu edenedes hakkas ta käsi mööda jalga ülespoole liikuma. Siis kui käsi juba kriitilise piirkonna lähedale hakkas jõudma, ütlesin tüübile pakaa ja läksin hängisin kusagil mujal edasi.

Kui nüüd enda taskufreudi võimeid kasutada, siis küllap seetõttu Rankaga kapis nii tihti käisimegi. Olid ajad, olid kapid.

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                Ma ei saa üldse aru hääletajatest.
                +1

ise teavad riske (ERITI naised) ja siis hädaldavad ja nutavad...no WTF, gtfo plz

Comment

• Cashmer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jan 2011
                  • 438

ei hädalada. lihtsalt veider vahejuhtum oli.

Comment

• Cashmer
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jan 2011
                    • 438

Elvi on siis mingit sorti kassinaine, ainult kasside asemel kogub ta endale lonnimehi koju.

rofl

aga muidu ikka väga scary lugu

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

sitaks hääletajaid peale võtnud, siiani pole kedagi ahistanud, võtan ka edaspidi, olen ka ise hääletanud. Ainuke vahejuhtum oli, et sain neidudelt suudluse ära viimise eest ja ma ei küsinud seda vaid ise pakuti.

Comment

• rahvavaenlane
                        Klubi Liige
                        • Dec 2009
                        • 3040

ma ca 12 aastat tagasi hääletasin iga ndl vah tln-trt vahet. siis olli hääletajaid maantee otsades nagu murdu. nüüd pole enam aastaid näinud.

mis 12. ca 15 aastat tagasi.
                        Last edited by rahvavaenlane; 21.01.12, 14:05. Põhjus: mäluhäired ja enese nooremaks mõtlemise tahtmine (instinkt)

Comment

• Cashmer
                          Õpihimuline Mängur
                          • Jan 2011
                          • 438

Muruntau lugu tõi meelde ligi kümme aastat tagasi juhtunud loo. Olime sõbrannaga Roomas. Sõitsime bussiga. Meie vastu istub veider mees. Ja järsku hakkab oma põlvi minu põlvede vastu hõõruma, keeran jalad külje peale ja siis lükkab ta käe püksi ja hakkab onama. Tõusime püsti ja järgmises peatuses maha. Pagesime esimesse söögikohta ja ta järgnes meile sinna ning meist möödudes näpisats tagumikust. Mispeale ma kiljatasin ning tema minema jooksis.

Ei pea hääletama, et veidrike otsa sattuda

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

üks lugu tuleb meelde kui mul isa kunagi ca 30 aastat tagasi kuskilt lennukiga tuli ja pidi kohe tartusse sõitma, siis keeras lennujaama parklast autoga välja ja kohe ajas mingi tshurka käe püsti. veitsa sellste retsi olemusega ka jne, aga mu vana oli suht väsinud ja peatas auto kinni ja küsis tshurka käest, et kuhu tahad. must vastu, et tartu sobiks küll. vanamees ütles sellepeale et okei, kobi rooli ja keeras ise tagaistme peale magama. väga kenasti jõudis tartu.

Comment

• k2snakalle
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2545

Üks vähe toredam lugu

Sai ükskord väga vihmase ilmaga mööda Kose teed sõidetud (tallinnas). Näppisin sõidu ajal siis raadiot ja vajustasin vale nuppu ja ofc siis oli vaja pilk raadiole keerata, et asi õigeks saada. Järgmine hetk kui ette vaatasin oli suur porilomp ees ja kena tsikk tee ääres natukene enne bussipeatust ja ma tuhisesin mingi 50-60ga sealt loigust läbi ja pritsisin neiu ikka pealaest-jalatallani läbimärjaks. Mul pidurid peale ja seisma, autost välja... ja tsikk vandus,kirus ja sõimas mind ja järgmine hetk läks nägu nii imestust täis (see näoilme oli lihtsalt PRICELESS!) ja küsis: Miks sa seisma jäid?? Mul ofc mökk töllakil ja küsisin kus elab,et viiks koju. Elas seal ligidal pirita-kosel. Polnud palju vaja, et teema susisema hakkaks.
                              Last edited by k2snakalle; 21.01.12, 15:31.

Comment

Working...