´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • virukunn
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 2036

Re: ´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Päris hea Dzuu, ootan huviga jätku :D

Comment

• kardaanirist
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 3675

hahaha. lugedes rahvavaenlase posti mõtlesin, kas kirjutan ka oma kogemuse võrri/külgkorviga, aga peale Dzuu postitust ma lihtsalt pean seda tegema, sest toimumiskoht samuti Kihnu ja külgkorviga mootorrattal on loos keskne koht.

üheksanda klassi lõpus sai klassiga lõpureis tehtud Kihnu. seal oli õpetaja mingi giidi orgunninud jne, aga esimene õhtu jõudsime poole päeva pealt alles sinna ja midagi väga ei toimunud. endal ja osadel veel olid Tartust joogid kaasa ostetud, aga paaril klassivennal mitte. neil polnud õrna aimu ka kus see pood võiks Kihnus olla. läksid siis seda otsima paari klassivennaga. tagasi tulid kilekott täis õllesid (kuna olime kõik alakad, siis oli sellega veel omakorda naljakas lugu. olid lasknud poe ees popmsul õllesid osta. tahtsid 20 õllet saada. pomps oli esimene kord sisse läinud ja kümme toonud. seletati siis, et puudu ju. oli teine ja kolmaski kord poes käinud kuid oli ikka suutnud vähem tuua. neljandal korral oli poemüüja kahtlust äratanud, et miks sama vend paar minuti jooksul mitu korda poes käib, kuid õlled olid neljanda korraga kätte saanud). tagasiteel leidsid klassivennad metsast külgkorvi, millega olevat vast avarii tehtud. tagasi telkmisplatsi jõudes räägiti meilegi seda, et mootorratas leitud ja obv kõigil kohe esimene mõte, et lähme toome ära või otsime mingi mäe, kust otsast sellega alla lasta (juhul kui ratas käima ei lähe). no läksime siis sinna metsaäärde (poest mingi 100m vb) ja tõmbasime ratta metsast välja. käima minna ei tahtnud. aga oh imet - tee poe juurde oligi ülesmäge (kusjuures päris järsk tõus. silma järgi selle 100m peale mingi 25m küll). plaan oli siis ratas üles poe juurde tõugata ja siis ise peale hüpata (rofl meid oli mingi 8-9) ja alla metsa juurde tagasi sõita. mõeldud tehtud. lükkasime ratta siis üles ja poes juurde jõudma hakates näeme, et poe ees kolm autot ja kari osse (pakun, et mingi 10-15) ja vahivad meie poole. kõik obv said aru, et tuleb kiiresti minema tõmmata. keerasime siis otsa ringi (jätsime ratta keset ühte sõidurida lol) ja hakkasime vaikselt tagasi kõndima. olime peaaegu samas kohas kust ratta leidsime kui näeme, et kaks autot, aknad alla keritud, tümps käimas hakkavad meie juurde sõitma. kõigil obv junn jahe ja panime metsa poole ajama. üks vend oli rohkem kinni ja peitis sinna samasse ligidale võsa sisse. ülejäänud 7-8 venda jooksid elu eest. ossid pidasid tee ääres kinni ja hakkasid karjuma, et "tulge tagasi", "saate lõuga", "te ei jõua eest ära" jne jne. standard möla. jooksime oma 100m ära (maapind täiega künklik. ise asutsin mingisugusse auku, käisin pikali, klassivend komistas omakorda otsa) ja nägime, et ei jõua ära. keegi ütles siis, et jääme seisma, et pole mõtet. ma tõmbasin kippelt sulli rahakoti vahel välja ja panin soki sisse (lol). ossid jõudsid järgi ja hakkasid mölisema jne. käis mingi tõuklemine ja üks klassivend mu kõrval sai vastu vahtimist. küsiti siis, et kust pärit, kes olete jne. järgmine hetk mingi oss karjub auto juures, et "õu meil üks vend juba pagassis" ja et "mul kodus kurikad. et kas toon ära". ossid ikka mölisevad edasi, et viime õpetajate juurde ja võtate suhu jms. igastahes kästi siis meil autode juurde tulla. öeldi, et neil seal omakohus (Kihnus vist ühtegi politseinikku pole) ja mõeldi siis meile karistus välja. kaks autot pandi tee peale kõrvuti ja kästi autod poe juurde tagasi lükata (100m ülesmäge, autos mingi 4 venda sees, 3-4 inimest lükkas ühte autot). mul kukkus obv rahakott auto lükkamise ajal taskust välja. korjasin üles ja sain järgmine hetk jalaga soliidselt perse. okei. lükkasime autod siis poe juurde ära (kõik üli väsinud) ja öeldi, et nüüd viite ratta tagasi sinna, kust võtsite. sai see ka tehtud ja järgmine hetk samad autod hakkavad uuesti alla sõitma. kõik üli väsinud, saime kohe aru, et jooksmisest midagi välja ei tule ja arvasime, et nüüd mingi uus karistus, aga ei. sõitsid mööda, karjusid midagi ja sõitsid edasi. järgmine päev oli giidiga siis reis üle saare ja siis giid veel mainis, et saarel kõva omakohus jne. nägime neid osse hiljem poe juures uuesti kui giid näitas meile kohalikku poodi. vaadati küll maru vihase pilguga. : D
      Last edited by kardaanirist; 23.01.12, 21:43.

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

epic thread
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• redddman10
          Grinder
          • Aug 2010
          • 703

LOL at Kihnu seiklused.Ma elan seal btw:D kardaanirist millal see toimus seal?:D.ja automarke ei mäleta ossidel we:D
          Last edited by redddman10; 11.01.21, 17:24.

Comment

• kardaanirist
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 3675

Algselt postitas redddman10 Vaata postitust
            LOL at Kihnu seiklused.Ma elan seal btw:D kardaanirist millal see toimus seal?:D.ja automarke ei mäleta ossidel we:D
            9. klassi reis oli mul.. hmm. see tähendab, et siis 5 või 6 aastat tagasi? automarke ei mäleta. reis üle saare kulges aga vist mingisuguses rohelises kastiga autos. rohkem meelde ei tule.

Comment

• redddman10
              Grinder
              • Aug 2010
              • 703

heh.ok:D see rohelise kastiga masin siiamaani:) unreal story ikka:D

Comment

• jrgn hell
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 3328

Unreal see küll ei ole kihnu kohta :)

Aga ma ka ikka satun sinna vahepeal. Sõber korraldab neid kihnu regatte ja siis vahest olen ka sattunud sinna afterpartydele.

Eriti mulle meeldis mingi 2 või 3 aastat tagasi sõbra pulm. Epic andmine ikka oli.
                Eriti lahe oli teisel päeval, kui üks kohalik vanamees hakkas koju minema käpukil. Soovis veel head pidu. Küsisin lauas siis, et kas püsti pole mõtet aidata. Öeldi, et pole mõtet. Elab seal lähedal ja siis ei kuku tee peal kuskil.

Mingi 3 aastat tagasi tulime ka regatilt tagasi. Saime järgmine hommik mingite mulle vähemalt tundmatute kuttide kaatri peale. Stardi andsime merelt ära ja siis kaater ise ilgelt kiiresti Pärnu poole ajama.

Kõik obv lahendavad paadis erinevaid proviante ja kuskil Liu nina juures jäätakse kaater seisma. Väike kusepeatus. Mingi kutt ahtris vaiskelt laseb põit ja siis hakkab Keskkonnaameti vilkurita kaater sinna sõitma obv, et kontrolli teha. Kuna vilkurit pole, siis kinni pidada kuidagi ei saa ametlikult. Sõidab üsna lähedale. Kaater alles seisab ja siis täiskäik sisse ja minekut. Pärnus juba enne jahtklubi kaid vennad ütlevad, et hüpake kai otsas maha, et me sõidame natuke edasi. Ma ei märganud, mis keiss oli, aga nii kui kai peale jõuame jooksevad piirivalve ja mendid, relvad vööl meie juurde. ALgab mingi kiire ülekuulamine ja dokumentide kontroll. Pannakse nimed kirja ja uurivad vihaselt, et kes te omarust olete, et mendikaatrilt nii eest ära sõidate ja kes seal kaatris olid. Meil obv pole õrna aimugi, kes need olid ja näitame veel, et mendikaater ju seisab kai ääres, et seal see suvaline valge kaater mingi oli, aga keegi ei üritanud kinni pidada vaid mingi asi hakkas järgi sõitma.
                Mendid ja piirivalve obv ei usu, et lampi sõitsite mingite tundmatute kaatriga.
                Aga pandi andmed kirja ja lasti minema.
                Last edited by jrgn hell; 23.01.12, 22:38.

Comment

• Junken
                  Lendur Sass
                  • Sep 2011
                  • 1039

redman oligi raudselt see kes seal metsas rusikatega vehkis :D

Comment

• harryahven
                    Pokkerihai
                    • Dec 2009
                    • 1964

"Eriti lahe oli teisel päeval, kui üks kohalik vanamees hakkas koju minema käpukil. Soovis veel head pidu. Küsisin lauas siis, et kas püsti pole mõtet aidata. Öeldi, et pole mõtet. Elab seal lähedal ja siis ei kuku tee peal kuskil."

LOLOL:D

Comment

• reggie
                      Pokkerihai
                      • Jun 2009
                      • 1705

Kui ma veel noor ja rumal olin, sattusin kord Tartu arestikambrisse segastel asjaoludel, millel ma hetkel ei peatuks. Peale mõningast võimalust oma elu üle järele mõelda, saabus kongikaaslane. Tõenäoliselt pooleldi nõder ja narkar, pärast kuulsin, et mehel oli 120 episoodi kauplusest varastamisi, tavaliselt alkohol. Kongikaaslane naeris iga mu halva nalja üle ja leidis ühel hetkel, et vaja välja saada ning üritas pühas lihtsameelsuses veenda mente, et tal on vaja kohe hambaarsti juurde minna. Kuna kell oli 11 õhtul siis väga tõsiselt teda ei võetud. Lunis mu niigi väheseid suitse ja oli tüütu.
                      Kuskil ühe aeg öösel saabus kolmas kaaslane-Vaujev. Mees naq muiste, madal primaadile omane laup, kaukaaslase nägu ja roosad toasussid. Valujev valgustas meid kõigepealt oma elulooga, mille põhiliseks kõrgpunktiks näis olevat kellegi tuntud sportlase mättasse löömine. Teisel mehel enam naeru ei tulnud, oli õige kuss ja ei julgenud köhidagi enam. Paar hetke hiljem leidis Valujev, et valgus on liiga hele ja juhtis sellele tähelepanu hüppelt pöördega jalaga vastu ust lüües. Mentidele see ei meeldinud, sest kohe saabusid kaks suuremat kasvu meest ja Valujev viidi kuskile rahunema, karjus veel pikka aega. Õnneks saime paki priimat talt.
                      Edasine öö oli rahulik, hommikul viidi meid kohtuniku juurde, sain teada oma karistuse ehk siis 24h millest enamuse olin juba ära kandnud ja tagasi kongi. Kuskil karjus üks naine nagu aiavahel, ka tema kisa vastu rakendati mingeid meetmeid. Teises kongis oli meesterahvas, kes jumalat appi paludes, üritas politseid veenda, et ta peab koju lehma lüpsma minema.
                      Selline tore seik elust..

Comment

• TaistoJ
                        Grinder
                        • Aug 2010
                        • 787

Ca aasta tagasi sai Londonis käidud. Koolireis vms ta oli. Meie jaoks puhas pidu terve nädala. Meil mõnus punt nii umbes 8 inimest. Ööbisime mingis odavas hostelis äärelinnas . Hostel ise mingi 4 korruseline, meie 3dal vist. Terve korruse peale oli 1 wc, kus oli aken, mis viis katusele. Ajapikku tekkis plaan, et viimasel õhtul lähme rahvaga sinna katusele rokkima.
                        Mõeldud, tehtud. Segi nagu me olime, oli pohhui. Viimane õhtu 8-10kesi wcsse ja sealtkaudu väiksest aknast katusele ronides.. Ühtegi tüdrukut veel aknast välja polnud jõudnud ja kusehäda oli ka, siis hakkasin sealt katuselt alla laskma, sõber joinis ka. Enamvähem asi ära tehtud vaatasin ringi, et mis toimub. DAFAQ rahvas vahib hosteli akendest meid nagu debiile. Kerge häbi ... saime veel paar sekundit olla ja juba karjutakse, et tulge ära!! Paar hosteli administraatorit olid juba WC uksetaga. Natukene hoiti WC ust lukus igaksjuhuks, aga lõpuks tehti see ka lahti. Saime siis paar kurja sõna ja mäletan, et öeldi "YOU CAN NOT GO THERE" or smthing.
                        Läksime oma tuppa edasi jooma.

Comment

• Fabulous
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 2674

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                          Ca aasta tagasi sai Londonis käidud. Koolireis vms ta oli. Meie jaoks puhas pidu terve nädala. Meil mõnus punt nii umbes 8 inimest. Ööbisime mingis odavas hostelis äärelinnas . Hostel ise mingi 4 korruseline, meie 3dal vist. Terve korruse peale oli 1 wc, kus oli aken, mis viis katusele. Ajapikku tekkis plaan, et viimasel õhtul lähme rahvaga sinna katusele rokkima.
                          Mõeldud, tehtud. Segi nagu me olime, oli pohhui. Viimane õhtu 8-10kesi wcsse ja sealtkaudu väiksest aknast katusele ronides.. Ühtegi tüdrukut veel aknast välja polnud jõudnud ja kusehäda oli ka, siis hakkasin sealt katuselt alla laskma, sõber joinis ka. Enamvähem asi ära tehtud vaatasin ringi, et mis toimub. DAFAQ rahvas vahib hosteli akendest meid nagu debiile. Kerge häbi ... saime veel paar sekundit olla ja juba karjutakse, et tulge ära!! Paar hosteli administraatorit olid juba WC uksetaga. Natukene hoiti WC ust lukus igaksjuhuks, aga lõpuks tehti see ka lahti. Saime siis paar kurja sõna ja mäletan, et öeldi "YOU CAN NOT GO THERE" or smthing.
                          Läksime oma tuppa edasi jooma.
                          Kinnitan seda lugu kuna olin ise ka seal.
                          Viimasel ööl käis admin mingi 5+ korda veel mölisemas, et võtke vaiksemaks ja värki. Hommikuks oli tuba ikka reaalselt ära lammutatud ja lagastatud. Õnneks jõudsime enne minema tõmmata kui omanikest keegi seda tuba nägi, sest vaatepildiga rahul poleks kindlasti oldud.

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                            Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                            Kinnitan seda lugu kuna olin ise ka seal.
                            Viimasel ööl käis admin mingi 5+ korda veel mölisemas, et võtke vaiksemaks ja värki. Hommikuks oli tuba ikka reaalselt ära lammutatud ja lagastatud. Õnneks jõudsime enne minema tõmmata kui omanikest keegi seda tuba nägi, sest vaatepildiga rahul poleks kindlasti oldud.
                            Mingi aeg tagasi, kui mitu aastat korralikus hotellis sai töödatud, siis sellised on kõige haigemad kliendid. Standard vastutustundetud Eesti lagastajatest noorukid. Nii mõnelgi juhul sai poisid enne vehkat tegemist krattipidi kinni ning taoti oma krediitkaardi või sõbra kaardiga trahvid kinni, vahel said ka vanemad rahakotti kergendada, mõni äärmuslikum skeemitaja lõpetas ka politseis. Õnneks väga tihti selliseid juhtumeid ei olnud, igal juhul not a cool story, bro.
                            Last edited by inward; 24.01.12, 02:01.

Comment

• harryahven
                              Pokkerihai
                              • Dec 2009
                              • 1964

arvan sama, suht lame imo

Comment

• Pumper
                                Klubi Liige
                                • Mar 2009
                                • 2359

Ajendatuna Laasi pätiga joomise jutust kirjutaks ka natukene, aga pigem selleks et vangidega suhelda eriti ei tasu.

Esimene jutt natukene naljakam, käisime kevadeti sõbraga pidevalt Balti jaama juures perroonil õlut joomas või pirukaid näksimas, vahel ka väike spraypildike raudtee ääres seisvale seinale. Ükskord oli meil siiski kaasas viinake ja plaan õhtuks nac purjakile jääda ja linnapeale naisi otsima minna (mingi pühapäev). Istusime oma standard peokohas ja saabusid 2 vennikest, sellised ca 40 aastased, teksatagidega ja natukene retrokad, parmud ei tundunud. Uurisid et kas võib ka istuda. Lubasime, tegemist oli 1 venelasega, kes oli selline otu ja teine oli eestlane selline ettevõtlikum, natukene kõhetu kuid näha oli et tugev vend tattoodega. Kohe hakkasid ajama, et on vanglast ja et elavad selle venelasest sõbra juures. Natuke ajas kohe närvi et sellised neg vennad tulevad punti, aga mis teha otsustasime rääkida elust-olust. Tegin kohe end omavennaks ja uurisin et kus istuda tasub ja mida ma vanglasse sattudes ette peaks võtma, sest mul varsti vist vanglasse minek (tegelt ei olnud nii hull seis, aga vaja sõbraks saada). Midagi seletasid seal ja siis ütlesid et kohe tuleb üks naine siia. Naine pidi olema selle venelase õde. Eestlane sattus hoogu, rääkides et on ise ka seda õde pand, et normaalne naine, sellega teevad nad soomlasi tühjaks, et öösel linnas saadavad õde soomlastele prostituudina peale ja siis teevad vennad tümaks (ei tea kas löövad maha?) ning korjavad vara ära. Lõpuks saabus see naine sinna, joogisena uurisin seda natukene ja kohe eestlasest vang küsima, noh meeldib vä? Tahad panna vä? Ma vastu, et kena küll, aga natuke vana minu jaoks. Naine ise suht väsinud v olla kunagi kenake ka olnud, a umbes sama vana kui mehed ja istus miniseelik eest lahti jalad harkis meie poole, sõber vaatas küll ehmunud näoga.
                                Siis eestlane sattus oma kepilugudega hoogu ja lasi uue story valla, kui oli kuulnud et meil plaanis linnapeale tüdrukuid sebima minna. Et Balti jaamast pidi ka noori tsikke saama. Kord oli ta seal rongi perrooni äärest ühe tüdruku leidnud kuskil 16 aastase, et magas seal ropsiloik kõrval. Vang siis uhke ilme näos seletas et sebis ära totsi ja lohistas selle venku juurde kelle juures elab (ma ei saanudki aru, et kas tots üldse üles äratati igatahes oli hilja olnud ja Balta oli suht tühi siis ka olnud). Viis totsi kohe voodi ja hakkas keppima. Ütles et nagu riista sisse pani tots ärkas kohe üles ja pani jooksu - siis vend manas vapsjee uhke näo ette ja uhkustas, et tal on shaarikud sees riistas ja vuntsid ka tamiilidest tehtud, et ju siis tots sai mõnu tunda. Igatahes olid sõbraga järgi jooksnud totsile ja hoovist enam ei leidnud teda, et ju oli minema saanud. Siis arutles natukene omaette, et huvitav kuidas see tots minema sai kui 2m aed on maja ümber? No see oli juba suht alerti tekitav jutuke ja väljas hakkas ka pimenema ja otsustasime lahkuda. Muidugi enne minekut käis kohustuslik küsimus ka üle vangi huulte, et laenu ei saa teha? Õnneks oli 25 krooni juba varem eraldi taskusse valmis pandud (varasematest kohtumisest sellistega) ja suutsin kiirelt anda ja ilma hüvastijätuta panime lihtsalt minema sealt, poleks raha olnud oleks võinud asi teravamaks minna...

Teine jutuke on õpetlik, et kes korra vanglas pikemalt olnud, siis see inimene on juba omaette maailmas ja mingiks inimeseks saamist temast enam loota ei ole. Kord Tallinnas kooli minnes sattus üks lapsepõlvesõber mulle vastu ja küsis kohe numbrit. Andsin ja marssis lambist edasi. Tegemist oli siis kunagise hea lapsepõlvesõbraga, kellega kuni 7. klassini koos hängitud, esimesed naised sebitud jne. Siis hakkas tema krimi karjäär ja selleks kohtumise päevaks oli tal juba mitu korda tulnud vanglas istuda, kokku ca 7-8 aastat. Varsti hakkasid tulema ka vennalt kõned, et tule paranda arvuti ära jne. No kord siis ütlesin, et teeme ära, lendas kohe mingi panni autoga mu juurde ja mingi suur sõber oli roolis, võtsin igaks juhuks 1 sõbra ka kaasa. Panime siis kuskile sõitma ja autole kohe 140 sisse, endal neil ees turvavöösid ka peal ei olnud. Tüübid jummala hajevil nagu midagi ei toimuks, mingi räige narkomusa ka peal. Sõber oli tõsiselt ehmunud ja palus natuke peale sõitu maha minna, ma siiski jäin peale. Mingi hetk kimasime sõbra juurde ja seal näidati mulle arvutit uuriti selle hinda jne. Ise muidugi võeti tuimalt välja 1 süstal ja toodi sooja vett, lahjendati antsu ja lasti ilusti veeni minu nähes. Mahe shokike oli. Siis andis mulle mingi joindi et ma ka nendega lainele jõuaks, ise pole kunagi suurem joindi vend olnud, aga suht suruti peale. Tegin ära, vennad olid juba suht krõllis ja panid toas tule kustu. Istusid maha vaibapeale ja kutsusid mind ka. Vaip oli täpselt arvuti ees. Arvuti näol oli tegemist arvatavasti varastatud panniga (mingi ürgaegne paugupill kuskilt väikefirma kontorist), millel oli veel uunikum screensaver kus aknad lendasid vaataja suunas ja muutusid järjest suuremaks, tekitades liikumise efekti. Siis härrad vangid tõstsid veel vaibaservad üles vahtisid kummisnägudega ekraani ja kihistasid omavahel, et kuhu me lendame?
                                Igatahes olid süstlaorjad, kohtusime veel paar korda, eriti ma tegemist nendega teha ei tahtnud ja alati kui lahkuda tahtsin paluti mult natukene raha, mida ma lollipeaga ka alati andsin. Siis ükskord anti mulle mobiiltelefon laadimiseks, kuna tal endal ei olnud laadijat sellele moblale (varastatud?). Viisin koju panin laadima. Järgmine päev hakkas tüüp räigelt pommitama, et saame kokku jne. Siis helistasin et saame, siis ei olnud aega jne. Igatahes tulin poest koju sama päeva õhtul ja vend marssis mingi lühikese kuid laiaõlgse tshurkaga vastu, ja kohe, et kus telefon on. Andsin mobla üle, siis kohe hakkas moblat tööle lülitama ja uuris, et miks see ei tööta, et kas sa lõhkusid ära? Et tavai maksa raha 1500 kohe. Ma ütlesin et ma pole puutunudki moblat, et ainult laadisin a see kohe vastu, et hakkad siin jama ka ajama, ja läksime kuskile kinoeesruumi, kus andis mobla tshurkale ja see võttis kohe jopetaskust kruvikeeraja ja hakkas moblat kruttima:D Ja siis mu kunagine sõber uuris, et nii nüüd lõhkusid mobla ära, kunagi varastasid mult kõlarid ka ära ju? Ma nagu wtf, ma pole sult midagi varastanud, a see talle ei lugenud, et varastasid ja maksa nüüd 10k kokku kõik. Ma nagu irwitasin veel, et jajah kohe maksan. Siis tüüp muutus tõsiseks ja sebis mulle juba laenukohta, et käime ühes lasnamäe korteris ja võtad sealt laenu 25% intressiga ja maksad mulle kohe ära. Ütlesin et ei võta. Siis jebis veel mingeid pangakontodega ülekandeid jne. Vaatasin et asi läeb karmiks ja pressisin end tüüpide vahelt läbi ja läksin kinoruumidesse ühe turvamehe lähedale. Tsurka ehmus ja lahkus, "sõber" järgnes ja hakkas ähvardama. Hoidsin käes suurt veepudelit ja nii et sõrmed selle peal olid tema poole ja järsku ta uuris, et ah nii näitasid mulle fakki või? Ma vastu, et ei näidanud, ta ütles et nägi kuidas mu keskmine sõrm korra pudeli peal liikus ja siis kohe pani edasi et kui ta kinni peaks minema, siis saadab sealt vennad välja kes mul need fakisõrmed murravad jne, turva kuulis seda juttu pealt aga ei liigutanud midagi. Lõpuks mõtlesin, peale 2h ähvardusi kuuldes, et peaks asja lahendama. Uurisin, et kas sul on raha tõesti vaja? Ütles jah et rahas ongi asi, et kohe oleks suuremat summat vaja. Siis mul kohe tuluke lõi põlema, et aga võta sms laen. Tüüp vastu, et misasi see on? Selge, õpetasin tüübile ära kuidas seda võtta kuskil netipunktis ja tüüp oli nii õnnelik kui esimene summa laekus. Peale seda ütlesin, et palun kustuta mu nr ära moblast ja ära enam kunagi helista mulle.
                                Aasta hiljem vaatasin kohtulahendite registrit ja leidsin et tüüp oli uuesti kinni pandud sms laenu pettuste eest 8-s episoodis...

Igatahes soovitan soojalt staažikate vangidega üldse mitte suhelda ja neilt mitte midagi vastu võtta, samuti neile midagi andes peab olema see erandjuhus või enda naha päästmiseks, sest kui nad juba teavad et kuskilt midagi saab siis nad võtaksid sealt alati meeleldi juurde.
                                Last edited by Pumper; 24.01.12, 09:33.

Comment

Working...