AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Oliverk
    Moderaator
    • Nov 2008
    • 3016

Re: AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Coca lihtsalt ei suuda ära tabada kunagi seda momenti, kus tal ei ole vaja vastu nähvata. Sadu lehti sitta jääks tootmata ja banid võtmata.

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Algselt postitas Murdock Vaata postitust
      Kui praamiga hiiumaale minna,kas praami peal on ID kaarti ka vaja või mitte? (sry pole varem käinud,eitea)
      Lol, ei. Olen 2x see suvi käinud.
      Fullstacks have more fun.

Comment

• siga
        FPP Pro
        • Dec 2010
        • 251

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
        mees, vähem sonimist
        antud kätt ei saa kommenteerida.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
          Coca lihtsalt ei suuda ära tabada kunagi seda momenti, kus tal ei ole vaja vastu nähvata. Sadu lehti sitta jääks tootmata ja banid võtmata.
          Coca sa tõesti eksid esimese kuulsaks olemise reegli vastu ja see oleks nagu portugali prodigyle soovitati-ära vaidle NVG rahvaga. Tunne oma edust rõõmu, ammuta sellest enesekindlust, muidu oled varsti samasugune tola nagu Hellmuth....

Comment

• Mrt1989
            Grinder
            • Mar 2010
            • 999

Korraliku tekstiga vend :D

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Maitea, ma olen viimasel ajal suhteliselt vähe siin foorumis sõna võtnud ja nimelt jusht sel põhjusel, et vähemalt offtopicu osa on muutunud ikka üsna ära panemise ja kibestunud foorumlaste sõnavõtuks, kunagi oli siin muhe ja mõnus õhkkond, nüüd käib muudkui üks kõvatamine ja kellegi mõnitamine või osatamine. Maijulge strateegia osasse vaadatagi, äkki on seal ka nii, et pakud mingi vale lahenduskäigu välja, siis kohe antakse täiega sumpsi, et mida sa mees mölised sa ei biidi NL4jagi jms.. isegi flop.fm's juba ilguti siinse foorumi "sõbralikkuse" üle...

ja üldse näiteks see coca teema.. ükskõik kas ta tegi mitu halba või vale kätt.. kes meist ei teeks lolle vigu nii cashis või turnal.. vahet pole.. kui te kõik nii veatut mängu teete.. minge ja võtke siis ise 3. koha asemel 1. koht EPT'lt.. seniks kuni midagi sellist ette näidata ei ole.. shut the fuck up ja lugege oma rahakotist oma sente. Kui nii kõvad mehed olete, tehke Cocaga mõni prob-bet, et võtate samadest live eventidest Tartus või Tlnas osa ja mingi a la 10 turna peale kumb rohkem finaallauda või parema positsiooni sai.. ja pange ikka rahad vahele.. mitte oma sierraari ronte või nl5 BRi.. siis osatage... ja mingi teema Vandalari või siga jms kasutajate kohta.. mis siis kui keegi on minevikus ja oma pokkerikarjääri alguses lolli ila ajanud.. see ei jää igavesti nii, me kõik õpime ja saame targemaks ja muutume.. imho ei tohiks olla siin sellist suhtumist, et kuule sina rage, sa ei tea ju midgai sest sa aasta tagasi rääkisid NL5s preflopis KK foldimisest vms.. võtke vabalt ja eelarvamusteta ja igaühel on õigus oma arvamusele, aga kui nende arvamus ei ole kõige kirkam või ei lähe sinu arvamusega kokku, siis ei pea ju kohe selle pärast peale lendama ja mingit mõtetut emotsiooni ajama...

Comment

• hoss23
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 2551

Mehed aidake.

Oli selline lehekülg, kus näitas starsi VPP-sid(ühe käe eest) limiitide kohta, aga ei leia seda, googles olen ka võhi :)

Comment

• sadptr
                  Julm Donk
                  • May 2011
                  • 64

Algselt postitas hoss23 Vaata postitust
                  Mehed aidake.

Oli selline lehekülg, kus näitas starsi VPP-sid(ühe käe eest) limiitide kohta, aga ei leia seda, googles olen ka võhi :)

fpppro.com ??

Comment

• emmimees
                    Klubi Liige
                    • Aug 2010
                    • 2719

Normaalne tekst Rage (Y)

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
                      Väga hea küsimus... Ei oskagi ühest vastust anda. Surm saabub sellest, et tsentraalselt inhibeeritakse hingamine. Ei leidnud, et ta otseselt kahjustaks ühtegi siseelundit. Kõrvaltoimeteks on muidugi igasugused seedetrakti kaebused - kõhukinnisus, kõrvetised jms.

Aga miks sa seda teada tahad?
                      Infolehel on hoiatatud maska- ja neerukahjustuse osas. Point selles, et nö. tavakogus on 50mgx2 aga minu puhul ei mõju ka 300mg korraga. Ma saaks aru, et ma oleks püsivõtja ja tegu on tolerantsuse väljaarenemisega aga mõned korrad aastas, kui pankreatiit välja lööb (oma lollus obv) ei arenda nüüd küll mingit ülimat tolerantsust. Kõigepealt nii 600mg sisse ja siis 12h tagant 300mg, siis on valu kontrolli ära.

Comment

• hoss23
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 2551

tnx man.

Comment

• jrgn hell
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 3328

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                          Maitea, ma olen viimasel ajal suhteliselt vähe siin foorumis sõna võtnud ja nimelt jusht sel põhjusel, et vähemalt offtopicu osa on muutunud ikka üsna ära panemise ja kibestunud foorumlaste sõnavõtuks, kunagi oli siin muhe ja mõnus õhkkond, nüüd käib muudkui üks kõvatamine ja kellegi mõnitamine või osatamine. Maijulge strateegia osasse vaadatagi, äkki on seal ka nii, et pakud mingi vale lahenduskäigu välja, siis kohe antakse täiega sumpsi, et mida sa mees mölised sa ei biidi NL4jagi jms.. isegi flop.fm's juba ilguti siinse foorumi "sõbralikkuse" üle...

ja üldse näiteks see coca teema.. ükskõik kas ta tegi mitu halba või vale kätt.. kes meist ei teeks lolle vigu nii cashis või turnal.. vahet pole.. kui te kõik nii veatut mängu teete.. minge ja võtke siis ise 3. koha asemel 1. koht EPT'lt.. seniks kuni midagi sellist ette näidata ei ole.. shut the fuck up ja lugege oma rahakotist oma sente. Kui nii kõvad mehed olete, tehke Cocaga mõni prob-bet, et võtate samadest live eventidest Tartus või Tlnas osa ja mingi a la 10 turna peale kumb rohkem finaallauda või parema positsiooni sai.. ja pange ikka rahad vahele.. mitte oma sierraari ronte või nl5 BRi.. siis osatage... ja mingi teema Vandalari või siga jms kasutajate kohta.. mis siis kui keegi on minevikus ja oma pokkerikarjääri alguses lolli ila ajanud.. see ei jää igavesti nii, me kõik õpime ja saame targemaks ja muutume.. imho ei tohiks olla siin sellist suhtumist, et kuule sina rage, sa ei tea ju midgai sest sa aasta tagasi rääkisid NL5s preflopis KK foldimisest vms.. võtke vabalt ja eelarvamusteta ja igaühel on õigus oma arvamusele, aga kui nende arvamus ei ole kõige kirkam või ei lähe sinu arvamusega kokku, siis ei pea ju kohe selle pärast peale lendama ja mingit mõtetut emotsiooni ajama...
                          suht mööda imo su jutt.

siin on point pigem hoopis selles, kuidas hcc ennast kuvab. Suht tõenäoliselt flippis enamustel(mul küll) siis ära, kui coca oma posti pani, kus oli see, kui selliseid lükkeid ei tee, siis mis ma üldse mängin jne. Enda suhtumine on see, ms teiste suhtumist ka tekitab. Seega alaskaga olen sitaks nõus.
                          Mul oli näiteks sitaks hea meel, kui peokunn selle BB JP sai 40k, aga coca on ikka oma shippp da moneys baller suhtumisega, ja see ilmselt ajabki kõigil karva turri, kuna vend nagu siiamaani ei saaks aru, kui palju teda jumal seal aitas.

Kellegi nl5 br ja sierra ei puutu üldse asjasse. Endal pole kumbagi.

seega shut the fuck ise up ja las eestlastele jäägu teine eestlane
                          kokkuvõttes ei maksa üldse kuskil netifoorumites väga sügavat teemat otsida.

Comment

• jrgn hell
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 3328

muide, täna esimest korda lähen muuli lõpust randa ujuma. Palju see vist ei ole, mingi km vast, aga eile ujusin poole pealt, siis rofl juba üsna varsti käisid käed põhjas.
                            Väga solid mindseti tegevus

Comment

• redddman10
                              Grinder
                              • Aug 2010
                              • 703

väga hea tekst rage.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                                suht mööda imo su jutt.

siin on point pigem hoopis selles, kuidas hcc ennast kuvab.

kokkuvõttes ei maksa üldse kuskil netifoorumites väga sügavat teemat otsida.
                                erinevalt mõnest teisest ship da moneyzz ballast on tal sellel aastal ette näidata suht korralik kasum live turnadelt... nii et võib ju ässata küll erinevalt siinsetest neti-herodest kel heal juhul mõni üksik lucbox hit ette näidata..

ei otsigi foorumitest tõde või elu, aga kuidagi ebameeldivaks on see foorum muutunud, loodan, et tänu mu postile mõnigi kõvatamise post jääb postitamata ja õhkkond muutub veidikenegi tolerantsemaks...

Comment

Working...