majanduse offtopic
Collapse
X
-
-
Re: majanduse offtopic
Viimaste kuulduste järgi tuleb pankadel 60% nendest laenudest korstnasse kirjutada, mis need pankurid on natuke lollid või? Peaks ju olema suht ühiskonna koorekiht ja targemad inimesed, aga välja küll ei paista. Nagu ameerikas see kinnisvarajama alles oli, kus pankurid üksteise võidu kinnisvaralaenu pakette kokku ostsid, vaatamata sellele, et enamus majaomanike oli täiesti maksejõuetud.
Comment
-
Türgi ja Kreeka on pärast USA-d järgmised, kelle kaitsekulutused SKT kohta on suurimad NATO liikmesriikide seas. Ja ühtlasi ka mõlema riigi kuulumine NATO-sse on ära hoidnud varasemad relvastatud konfliktid. Ja need viimased 400 tanki, mis Kreeka osta plaanib...(mille jaoks?), see on muidugi äärmiselt ebatõenäoline ja suitsiidne Kreeka jaoks astuda sõtta Türgiga (aga mingis hullemas stsenaariumis täiesti välistatud ei ole). EL ise tahab ju laenata triljon dollarit Venemaalt ning Hiinalt, kui esimene mingi osa laenu andmisega oleks nõus siis seevastu Hiina eriti positiivselt meelestatud selles osas ei ole obv.Algselt postitas JaanusX Vaata postitust
Tolmukas rääkis siin Kreeka sõjaväest... kuradima suur teine...
Kui Eesti on rõhutanud nii enne kui ka pärast EL astumist liikmesriigi valitsuse ja poliitilisele autonoomsusele, siis nende sündmuste valguses loob küll eeldused tsentraliseeritusele ja ühtse Euroopa valitsuse loomisele nö föderaalvalitsusele.
+1Ja üldiselt hr Tolmuahv - müts maha su ees, et viitsid meile seletada ja selgeks teha neid asju:)
Comment
-
eiei, mul erialase inglise keele tunni jaoks vaja.Algselt postitas BuildUp Vaata postitustRaamatuid soovitada ei oska, aga ma arvan, et ega see mingi eriline raketiteadus eraisiku seisukohalt ei ole. Pigem tuleb turgu tunda ja osta siis kui hinnad on madalad. 2008-2009 kursavend ostis Veerenni 4 toalise korteri veidi alla 3 mill eegu eest, mille väärtus nüüdseks 1,5-2 milli tõusnud. Printing...
Comment
-
Kas sinna on mingi superlux maja ehitatud või on korter ülisuur ? Tornimäe 7 korterid on praegu selles hinnaklassis.Algselt postitas BuildUp Vaata postitustRaamatuid soovitada ei oska, aga ma arvan, et ega see mingi eriline raketiteadus eraisiku seisukohalt ei ole. Pigem tuleb turgu tunda ja osta siis kui hinnad on madalad. 2008-2009 kursavend ostis Veerenni 4 toalise korteri veidi alla 3 mill eegu eest, mille väärtus nüüdseks 1,5-2 milli tõusnud. Printing...
Comment
-
3m korter? ja nyyd 5milli?2008-2009 kursavend ostis Veerenni 4 toalise korteri veidi alla 3 mill eegu eest, mille väärtus nüüdseks 1,5-2 milli tõusnud. Printing...
See peab võimas 4´toaline olema siis
Teiseks kui inimesel oli masu ajal juba 3 milli taskus, siis tootlus iseenesest kyll pole selline millega kilgata
Aktsiad on teindud 10x hyppeid vt nt silvanot
PS kas keegi teab, mis ajal aastas on kõige parem kinnisvara soetada. Viitan sessoonsusele
Pakun lambist et mingid talvekuud?
Comment
-
Aktsiad on üks asi aga kui tema kinnisvara on tõesti selle mõne aastaga 50%-66% tootlust saavutanud, siis on tegu päris geeniusega kohe ja kilkamiseks on põhjust enam, kui küll. http://spot.city24.ee/spot/user/publ...sactionType=67 pole kindlasti kõige täpsema infoga, kuid 2008 ja isegi 2009 keskmise hinnataseme saavutamiseni läheb minu arust veel omajagu aega. Kusjuures ka keskmise Veerenni korteri hind on 2008-2011 pigem natuke langenud, kui tõusnud.Algselt postitas privador Vaata postitustTeiseks kui inimesel oli masu ajal juba 3 milli taskus, siis tootlus iseenesest kyll pole selline millega kilgata
Aktsiad on teindud 10x hyppeid vt nt silvanot
Comment
-
Vaatasin just ETVst Foorumi saadet ja sain enam vähem kõigi enda küsimuste vastuse kätte... aga kas ma sain asjast õieti aru seal, et nagu midagi hullu polegi tegelt st lahendusi on mitmeid igale variandile ja väga suurt pasatormi ei tule? Juhtus keegi nägema?
Comment
-
Leidsin artikli, mis seletab pikemalt lahti hetkel Eurotsoonis toimuvat ning kogu võlaprogrammi. Põhiidee seisneb selles, et nn "abipaketid" on mõeldud suuremas osas varasemate võlgade katmiseks ning vaid väike osa sellest rahast läheb nt. riigi sotsiaalsüsteemi parandamiseks ehk reaalselt ei parane inimeste jaoks suurt midagi. Seal lahatakse veel üldist pankade käitumist kriiside ajal jne. Artikkel on küll pikk, kuid minu arvates oli päris kasulik lugemine. Eks igaüks otsustab ise kui objektiivne see tekst on.
Comment
-
Kirjutaja tahab maru palju ühte lausesse mahutada. Esimene lause näiteks:Algselt postitas Martinl009 Vaata postitustLeidsin artikli, mis seletab pikemalt lahti hetkel Eurotsoonis toimuvat ning kogu võlaprogrammi. Põhiidee seisneb selles, et nn "abipaketid" on mõeldud suuremas osas varasemate võlgade katmiseks ning vaid väike osa sellest rahast läheb nt. riigi sotsiaalsüsteemi parandamiseks ehk reaalselt ei parane inimeste jaoks suurt midagi. Seal lahatakse veel üldist pankade käitumist kriiside ajal jne. Artikkel on küll pikk, kuid minu arvates oli päris kasulik lugemine. Eks igaüks otsustab ise kui objektiivne see tekst on.
http://decivitate.ee/?news_id=719
Kuigi riigikogus äsja vastu võetud otsus krediidimulli kollapseerumisel vaesunud rahva maksutulude lubamisest Euroopa suurpankade kahjumite kattevaraks (vt lähemalt siit) oli samm, mida siinkinkirjutaja pidas ootuspäraseks, ei olnud plaanis lühikokkuvõtet protsessi olemusest avaldada enne “Majanduslike mõtiskluste” artiklitesarja teise (raha, panganduse ja olemust põhjalikumalt seletava) osa ilmumist (artiklitesarja sissejuhatust ja esimest osa vaata vastavalt siit ja siit).
Comment
-
Lugesin esimese lõigu läbi sellest decivitate.ee lingist. Täiesti küündimatu, faktide ja tõlgendustega meelevaldselt ringi käiv tekst. Meenutab natuke Tammingu juttu kullast, Kondratievi tsüklitest jms.
Sellise tegelase jutt vajub laiali kui temalt diskussiooni käigus mõni konkreetne küsimus küsida. Ma ei julgeks seda artiklit mitte kellelegi soovitada lugeda. Sealt võib väga valesti asjadest aru saada või järeldusi teha. Radikaalide arvamusi ei tasu lugeda oma arvamuse kujundamiseks esimesena, vaid viimasena.
Comment
-
LOL.Algselt postitas BuildUp Vaata postitustRaamatuid soovitada ei oska, aga ma arvan, et ega see mingi eriline raketiteadus eraisiku seisukohalt ei ole. Pigem tuleb turgu tunda ja osta siis kui hinnad on madalad. 2008-2009 kursavend ostis Veerenni 4 toalise korteri veidi alla 3 mill eegu eest, mille väärtus nüüdseks 1,5-2 milli tõusnud. Printing...
Mis tal on valamud kullast tehtud, et korteri väärtus on sellel ajal tõusnud? Kui arvestada, et keskmine 4 toaline korter on ca 100-110m2, siis on su sõbra korteri m2 hind tõusnud (ajal mil turg olnud languses) viimase 2-3 aasta jooksul ca 1000€?. Igast jama ei tasu ka uskuda.
Comment
-
miks pangad seda soosivad?
Comment
Comment