*** JUUNI OFFTOPIC ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
    ROFLLLLLLLLLLLL, ma sain krambid just. Vaatasin et offtopicus polegi mu soome töö pakkumise peale re-leveldama hakatud, et mis värk on. Siis näen, et 4 sõnumit tulnud
    Epic, keegi tõesti ei hammustanud mu levelit läbi? Sõber ilma ühegi postita? Vahendustasu? Tra kui isegi siin selline skeem läbi läheks, siis ma üldse ei imesta, et kuldses börsis neid kuulutusi nii palju on

Tabasin leveli paarkend sekundit enne sinu posti kui sellele mõtlema hakkasin:)
    Siiski see polnud see kontekst kus oleks olnud standard levelist aru saada ja vaevalt peakski keegi muret tundma kui moderaator enda nimega soovitab.

Comment

• WeThePeople
      Vana Tegija
      • Mar 2010
      • 1163

Logo trükkimisega seoses meenus selline huvitav lahendus.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

ROFLLLLLLLLLLLL, ma sain krambid just. Vaatasin et offtopicus polegi mu soome töö pakkumise peale re-leveldama hakatud, et mis värk on. Siis näen, et 4 sõnumit tulnud
        Epic, keegi tõesti ei hammustanud mu levelit läbi? Sõber ilma ühegi postita? Vahendustasu? Tra kui isegi siin selline skeem läbi läheks, siis ma üldse ei imesta, et kuldses börsis neid kuulutusi nii palju on
        Tead, sa oled lihtsalt nii usaldusväärse mulje jätnud, et isegi sõber ilma ühegi postita ja vahendustasu mainimine ei pane kedagi sinu sõnades kahtlema.

Comment

• Tarmonator
          Lingiparandaja
          • Oct 2008
          • 3274

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
          Tead, sa oled lihtsalt nii usaldusväärse mulje jätnud, et isegi sõber ilma ühegi postita ja vahendustasu mainimine ei pane kedagi sinu sõnades kahtlema.
          Mina tänan
          Ma tegelt olengi 2008. aasta oktoobrist imaget teinud ja valmistan ette suuremat scammi

Comment

• flipmachine
            Pokkerihai
            • Jul 2009
            • 1857

tubli oled

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas ceni Vaata postitust
              isegi hästi saadud, mina sain 3 esimest kuud 150 EEK, hiljem muidugi tõusis 160 EEKni :D
              LOOOOOL. Täpselt nii. Reservi minnes sai miski suurema nutsu, oli miski 1500-1800 eeki vahel ja seda pidi ka kaks nädalat ootama.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

hahahahahhaha. ma sain kohe aru, et level ja hirnusin herneks selle lause peale, et ala terve foorum võib pmi saata :D

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Algselt postitas Madis_89 Vaata postitust
                  No mina hakkan juulist 74,72 eurot kuus saama, ei virise.
                  Mõtlesin natukene ja tegelikult see suht nuts pakkumine võrreldes 333€-ga kuus ja kõik kulud oma kanda.

2011. aastal on toimetulekupiiri määr 76,70 eurot kuus üksi elavale inimesele ja selle raha eest tuleb süüa, juua ja kõik elamiseks tarvilik osta. Ma ei kurda ja ei virise, kuid sageli on see 76,70€ parem variant, kui 333€ tööl käimise eest saada. Eks ise mõelge miks

Comment

• BuildUp
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2547

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                    Eks ise mõelge miks
                    Saab 24/7 foorumis mölutada?

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
                      Saab 24/7 foorumis mölutada?
                      Seda muidugi ka aga lisaks ?

Foorumis mölutamine võtab samas muidugi netimaksu võrra vaba raha vähemaks.

Uudishimust küsin, et mis raha eest keegi töötanud on ? Minu min palk oli aastal 1993, siis sain karjakuna mingi 700+ eeku kätte, 1994 või 1995 (täpselt ei mäleta) oli esimese kuu palk saekaatri poisina 1700+ eeku ja teise kuu oma 1100+ eeku (noor poiss sai esimene kuu liiga palju). 1997 sain autojuht-laotöölisena 150 eeku päev + lõunasöök (ja see oli söök), edasi läks ainult paremini, ainult väikeste miinusaegadega (1998 lõpp laotööline ja 3200-maksud ja 2000 lõpp 10000-maksud+auto ja mobiil). 2008 lõppes asi 1000€+auto ja mobiili pealt ehk lõpuks mängurlus sai oma. Krdi kahju on aga elan pigem toimetulekutoetusest, kui miinimumpalgast, mis lõpptulemusena annab sama välja. Eks üritage mõned kuud selle 76,70€´ga ära elada ja siis mõned kuud miinimumpalgaga ja saate isegi aru, mida ma mõtlen.
                      Last edited by Potsataja; 22.06.11, 21:42.

Comment

• Tarmonator
                        Lingiparandaja
                        • Oct 2008
                        • 3274

Ma päris ´93 ei olnud karjak, aga mingi ´94 või ´95 vist käisin paar suve. Täpselt ei mäleta, aga igastahes siis sain mullika karja valvamise eest 1500 eeku. Põhikooli juntsule oli see suur raha. Keskkoolis olin kojamees, peenema nimega kinnisvara hooldaja. Enne kooli hommikul lükkasin tänavad puhtaks ja sain 1000 kätte. Talvel oli keeruline natuke kui tuiskas jms, aga vähemalt oli natuke raha ja ei pidanud vanemate peal elama.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

ja esimene vaste, siis saavad noored ehk aru, mis elu kunagi oli. Kogu selle teema kõige naeruväärsem punkt on aga praegune miinimumpalk, 1997 sain ma suht lihttöö eest peaaegu sama palka. Võib vist öelda, et 1997-2000 elas 150-250 eest päevas kordi paremini, kui praegu keskmise palga eest ?,

94 ja 95 olin ma juba typo degen gämbler ja poevaras. Tööd obv ei põlanud , kuid kire rahuldamiseks tuli igasuguseid võimalusi leida.

Igaühel on omad nupud, mida õigesti vajutades võib saada neist krt teab mis või kes.
                          Last edited by Potsataja; 22.06.11, 22:16.

Comment

• bluelite
                            Vana Tegija
                            • Nov 2010
                            • 1190

Kunagi 13 - 14 aastasena käisin suvel ühe rannas paikneva rannajoone läbi ja korjasin pragi kokku ja tegin muud pudi-padi ning sain siis peale kuuajast tööd 400 eeku, peale mida sinna enam tagasi ei läinud. 15 - 17 sai paemurrus paasi murtud, siis oli juba palk mehisem, sain vist keskmiselt 3-4k kätte, palju sõltus sellest, kui palju teha jõudsin, ehk siis tegu oli tükitööga. Täismehed teenisid ikka vähemalt poole rohkem.

Comment

• ok2aa
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1903

2008 kevadel läksin praegusesse töökohta, kus sain mingi 8500 miinus maksud. tegin põmst enda ülemuste tööd nende eest ära. töökohta mul polnud, käisin oma arvutiga, istusin seal, kus parajasti sain. telefoni kinni ei makstud, mingi bensuraha vist sain.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                                2008 kevadel läksin praegusesse töökohta, kus sain mingi 8500 miinus maksud. tegin põmst enda ülemuste tööd nende eest ära. töökohta mul polnud, käisin oma arvutiga, istusin seal, kus parajasti sain. telefoni kinni ei makstud, mingi bensuraha vist sain.

ROFL. Hea lugu.

Comment

Working...