Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Ametlik valimiste/poliitika teema

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
    Eesti nr 1 erakondade spets pani asja paika. Igas erakonnas on ropult erinevate valdkondade inimesi, niimoodi lahterdamine näitab pigem sinu väheseid teadmisi.
    kuule mees, talitse oma hobuseid. Ma avaldasin oma arvamust. Kui sul on midagi mu arvamuse vastu, siis kritiseeri seda andes oma arvamus, mitte ära tule siia ära panema.

Erakonnad ning nende liikmed töötavad vastavalt erakonna programmile. sotside majandusprogramm on minu hinnangul sitt. Üksikliige ei puutu siinkohal absoluutselt asjasse. Kui sa sellest aru ei saa, siis see näitab ikkagi sinu, mitte minu väheseid teadmisi.

Minu jaoks on refide majandusprogramm parem kui sotside. Samuti ei meeldi mulle IRLi hariduspoliitika. Kui sul on teine arvamus, siis fine ning avalda see ja arutleb. Mitte ära tule mölisema ja ära panema.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

ja niimoodi lahterdamine on parem kui: "mul vanaema peika on päris lahe vend ja tark ka, hääletame teda". Arusaamata, et üks liige ei tee erakonnas mitte essugi ära, kui sa just savisaar või ansip ei ole. Sellest tulenevalt tuleb lähtudagi programmist, mitte liikmest. aga loomulikult, tule pane veel ära ja näita kui kõva vend oled

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

tuleb üldiselt karupojaga nõustuda, aga lisaks veel see, RE ei biidi inimlikkust, mis välistab ka nemad. seega halbadest kõige vähemkahjulik/ vähem ebameeldiv tundub hetkel IRL (kuigi mingit erilist süpaatiat ei oma ka nende suhtes)...

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Ma arvan, et nüüdsest alates muutuvad valimislubadused konkreetsemateks ja käegakatsutavamateks ja võimulesaaja teeb ka need ära. Kui võimule saab astmelise tulumaksu lubaja, siis astm.tmaks ka tuleb. Niiet tuleks vähe ettevaatlikum olla ja valida ikkagi oma maailmavaatest lähtuvalt.
          Samas lubavad kõik igasugust jama kokku, peaasi et võimule saada. Ma siiamaani ei ole aru saanud, näiteks mida emapalga kehtestamisega taotleti ja kas see on ootused täitnud. Mingeid kokkuvõtteid ja analüüse kusagilt lugeda ei ole, iivet vaadates vist kukkus läbi?
          Ise tean hetkel ainult seda, et reformi ei vali kindlalt, kui inimestele näkku vaadates on ikka tegu ebasümpaatsete inimestega, siis "aga paremaid ju pole" argument ei ole piisav minule.

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
            Hariduse teemal on RE viimane erakond mida valida. Majanduse osas on olukord natuke teine, kuigi areneva Euroopa 2010. aasta parim rahandusminister pole isegi matemaatikas eriti tugev. Vähemalt on tal pädevad alluvad, kes vajaliku info läbi töötavad ja talle ette söödavad.
            hariduse temaatika (nagu ka majanduse) on maitse küsimus. avaldasin lihtsalt oma arvamust. IRLi läbi surutud kõrgharidusreform on pehmelt öeldes kehv (jällegi minu tagasihoidlik isiklik arvamus - et härra pumper turja ei lendaks).

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
              tuleb üldiselt karupojaga nõustuda, aga lisaks veel see, RE ei biidi inimlikkust, mis välistab ka nemad. seega halbadest kõige vähemkahjulik/ vähem ebameeldiv tundub hetkel IRL (kuigi mingit erilist süpaatiat ei oma ka nende suhtes)...
              Ref probleem on see, et nad on liiga kaua võimul olnud ning ühiskonnataju on hägustumas. oma arvamuse absoluutsus ning teiste mitte arvestamine on jah suurimaks probleemiks.

samas tõele au andes ma olen paljude resoluutsete väljaütlemistega refide poolt isiklikult pigem nõus, kuid ei meeldi viis, kuidas nad seda teevad ning oma hoiakut presenteerivad.

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                Ref probleem on see, et nad on liiga kaua võimul olnud ning ühiskonnataju on hägustumas. oma arvamuse absoluutsus ning teiste mitte arvestamine on jah suurimaks probleemiks.

samas tõele au andes ma olen paljude resoluutsete väljaütlemistega refide poolt isiklikult pigem nõus, kuid ei meeldi viis, kuidas nad seda teevad ning oma hoiakut presenteerivad.

krt, nagu minu mõtted paberil.
                isiklikult pole IRL-i haridussüsteemiga kursis ja eelistaks neid võrselt Reformiga. Vbolla tuleks see kasukski(IRL võit), kuna võimuliit moodustatakse ikkagi reformiga, kuid reform saaks IRL-i võiduga maa peale tagasi tulla. vähemalt mõnegi sammu.

Comment

• evari1
                  Julm Donk
                  • Sep 2012
                  • 43

Ma pakun, et KOV-d panevad sotsid ja kesikud kinni. Mu mälu võib mind petta, aga selline olukord oleks nagu kunagi varem olnud, kus kohalike ajal oli reformil päris madal toetus ja kui õige aeg käes, siis toetus kah piisav.

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

oleneb piirkonnast jah. Tartus on imo suhteliselt väike variant, et sotsid või KK võidavad.

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

tallinna lähivaldades samuti.

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Tartus on on nii "meri põlvini" tudengite, kui ka asjalike RE liikmete konsentartsioon kõige suurem.

Ausalt, Tartus elades hääletaks ma ka ise RE poolt.
                        Last edited by Potsataja; 06.02.13, 13:48.

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

tudengite rohkus ei oma KOV valimistel loogikat. Enamus tudengid siiski väljastpoolt ning proportsinaalselt on loogiliselt võttes Tartus sama palju tudengeid 1000 elaniku kohta kui nt Pärnus või Tallinnas.

Imo ükski väljast tulnud tudeng ennast sisse küll ei kirjuta, sest siis jääb transporditoetus saamata.

Comment

• Godspeed_EJ
                            Klubi Liige
                            • Nov 2009
                            • 3049

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                            Minu jaoks jääbki arusaamatuks, kuidas oravad just inimlikkuse aspekti suutsid täiesti ära unustada. Kogu languse võibki Fooliumi-Andruse, Teras-Ligi ja kamraadide kraesse kirjutada, kuna ei suudetud enam oma rahvaga viisakat kommunikatsiooni ülal hoida. Reformis tuleb korralikult aadrit lasta, et olukorda parandada.

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Yana Toom väitis, et tema sõnu eesti keele väljasuremise kohta on valesti tõlgendatud. Konteksti ja artikli tonaalsuse paremaks mõistmiseks avaldab Delfi Russki Reportjori (tõlkes „Vene reporteri“) artikli täismahus, et igaüks saaks ise otsustada.

siin on siis täies mahus eesti keelde tõlgituna see artikkel kus yana toom sõna võtab. artikkel ise on nii ja naa. ühtegi päris räiget valet silma ei jäänud, aga veidi moonutatud tõde küll. yana toomi kohta ei oska muud öelda kui, et ilmselgelt kibestunud ja pimedat viha eesti peale kandev inimene, kelle koht ei tohiks riigikogus olla.

Comment

• lont
                                Jube Noob
                                • Jan 2009
                                • 112

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                                Ma siiamaani ei ole aru saanud, näiteks mida emapalga kehtestamisega taotleti ja kas see on ootused täitnud. Mingeid kokkuvõtteid ja analüüse kusagilt lugeda ei ole, iivet vaadates vist kukkus läbi?
                                Numbreid ja statistikat ei oma, aga minu arvates oli see emapalk kindlalt nr 2 tegu üldse meie poliitilises seadusandluses peale ettevõtte tulumaksu kaotamist.
                                Tavalistel keskklassi töötavatel naistel (peredel) oleks ikka väga raske kui pea mitte võimatu normaalselt last kasvatada ilma selleta (jätame siin välja rikkad mehed ja kanada vanaonud stiilis erandid)

Comment

Working...