*** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: *** OKTOOBRI OFFTOPIC *** JAAA KÕIGILE ON VAJA!

+ev promo

http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...postcount=1905

Comment

• jrgn hell
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 3328

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
      Soovitage mingeid häid lõhnu. Võimalikult kvaliteetsed ja kaua püsivad. :D
      enne kui coca tuleb seda lõhna soovitama, mis lõhna teemas või kuskil enne kõiki võlus, kinnitan sulle, et BVLGARI AQUA MARINE on parim, mis saada võid

stockisis peaks veel olema

bvlgari aqua on jama aga aqua marine on teh nuts!

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

mul see lõhna ostmine jumala lamp .. viimati ostsin bangkoki lennujaamast, tavaliselt ostan juba esimese või teise ära mida ma nuusutan, pärast ei saa nagunii midagi aru enam nuusutades

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Comment

• jrgn hell
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 3328

mul see diesel oli ka aga bvlgari sitaks parem ja värskem, see diesel on selline raskem lõhn, umbes sama nagu vanamutid kannavad muskaadiga lõhnaõlisid, kuigi see diesel suht asjalik

aga bvlgari ikka sitaks värskem, see on konkreetselt värske lõhn, mis endale ka vurtsu juurde annab

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

see diesel on imo overrated.
              sinine versace ja herrera uus musta-punasega (nimesid ei mäleta).

kuigi tegelt ei saa öelda, mis on head ja halvad. Kõik oleneb sellest, mis sinu enda maitse on. Kas tahad värsket või hoopis magusat?

Kohe üldse ma ei kannata neid parfüüme, mis meenutavad vanaisatuba...ehk toores odekas:D

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Vanaisa tuba parfüümid ei sobi ja vanamuttide parfüümid ka mitte ja magusad lõhnad ka mitte - Diesel on mujaoks täiesti hea lõhn

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

hapusid lõhnu pole?

Comment

• wousha
                    FPP Pro
                    • Oct 2009
                    • 268

oh vitto, mõtlesin et vahataks täna auto ära enne talve, märkasin ka, et üks numbritule pirn ei põle. Mõtlesin siis, et mis seal ikka vahetan mõlemad valgete ledide vastu ümber, see oli viga. Ei oleks uskunud, et mingi väikese pirni vahetus nii tilti võib ajada, ruumi ei ole sittagi, sain vanad pirnid välja ja uued lihtsalt kategooriliselt keelduvad sinna pessa minemast, mingi tund aega nussi, nii, et näpud villis.

A auto hakkas läikima küll !

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
                      Soovitage mingeid häid lõhnu. Võimalikult kvaliteetsed ja kaua püsivad. :D
                      Paco Rabanne "1million"
                      C.Herrera "Chic"

Vanad, aga enda ühed lemmikud.

Comment

• Spewmonkey
                        Seina Augustaja
                        • Oct 2008
                        • 2293

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                        Kui Mr.X saavutab WSOP ME 10000 osavõtja seas 2000 koha, kuid on samas võitnud Olympicus Triobet live, siis kumb on parem tulemus?
                        Parem tulemus jääb Mr.X enda otsustada. Samuti jääb minu otsustada, milline tulemus on minu arvates Eesti koondise jaoks parim.
                        Loomulikult on teistel erinevad arvamused - ma ei apelleerigi absoluutsele tõele, sest selles teemas seda kindlasti ei ole.

Ja ma saan väga hästi aru, mida tähendab objetiivne ja subjektiivne hinnang.

Meeldiv, et sa juba võrdlusteni jõudsid. Tunnen progressi hõngu. Selles teemas on kindlasti absoluutne tõde olemas, austatud Härra on ainus, kellele see veel kohale ei ole jõudnud. Meeldiv, et sa võrdled Hollandit ja Serbiat kui WSOP ME ja Triobet live, see juba näitab, et su teadmised piirduvad ignorantsete unelmatega. Ma kahjuks ei saa kõiki fakte järgi kontrollida, sest see rongi wifi on pooletoobine, aga lähtun oma mälust.
                        Eesti kohtus Hollandiga 2002MM valikturniiril, kuhu Holland üllataval kombel ei suutnud kvalifitseeruda. Ma ei ole küll 100% kindel, aga see võib vist näidata, et nad olid halvas vormis? Eestit alahinnati esimeses mängus, samamoodi nagu Serbia tegi praegu. Eesti mängis kodus, praegu mängis võõrsil. Eesti võitis nüüd kahe väravaga, tol korral kaotas kahe väravaga. Eesti teenis 3 punkti, Eesti teenis siis 0 punkti. Okei, tol korral oli MM-valikturniir, korrutame 0 punkti koefitsendiga 1.5 või 2, ikka on 0 punkti :(. Eesti teenis praegu rohkem Fifa edetabeli rankingu punkte kui tol korral. Ainus tõene väide on tõesti, et tollane Holland oli edetabelis kõrgemal kui praegune Serbia, aga kuna nad siiski isegi MM'le ei jõudnud, siis millest me räägime!?
                        Olen nõus, et emotsionaalselt oli toonane mäng meeletu ja jääb ilmselt paljudele elu lõpuni meelde, aga saavutusena on ta ainult sinu subjektiivses ajus kõrgemal pjedestaalil kui Serbia mäng.

PS. turniiride võrdlus on retarded, sest kõik sõltub luckboxist.
                        Last edited by Spewmonkey; 09.10.10, 16:15.

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

Algselt postitas inward Vaata postitust
                          Kui sa sitta ajad, siis tulebki sind paika panna. Ja spew sai sellega ilmselgelt hästi hakkama
                          Miks sa tunned tungivat vajadust täis peaga foorumis trollida? Mine müü oma Holly pileteid parem.

Comment

• Godspeed_EJ
                            Klubi Liige
                            • Nov 2009
                            • 3049

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                            Meeldiv, et sa juba võrdlusteni jõudsid. Tunnen progressi hõngu. Selles teemas on kindlasti absoluutne tõde olemas, austatud Härra on ainus, kellele see veel kohale ei ole jõudnud. Meeldiv, et sa võrdled Hollandit ja Serbiat kui WSOP ME ja Triobet live, see juba näitab, et su teadmised piirduvad ignorantsete unelmatega. Ma kahjuks ei saa kõiki fakte järgi kontrollida, sest see rongi wifi on pooletoobine, aga lähtun oma mälust.
                            Eesti kohtus Hollandiga 2002MM valikturniiril, kuhu Holland üllataval kombel ei suutnud kvalifitseeruda. Ma ei ole küll 100% kindel, aga see võib vist näidata, et nad olid halvas vormis? Eestit alahinnati esimeses mängus, samamoodi nagu Serbia tegi praegu. Eesti mängis kodus, praegu mängis võõrsil. Eesti võitis nüüd kahe väravaga, tol korral kaotas kahe väravaga. Eesti teenis 3 punkti, Eesti teenis siis 0 punkti. Okei, tol korral oli MM-valikturniir, korrutame 0 punkti koefitsendiga 1.5 või 2, ikka on 0 punkti :(. Eesti teenis praegu rohkem Fifa edetabeli rankingu punkte kui tol korral. Ainus tõene väide on tõesti, et tollane Holland oli edetabelis kõrgemal kui praegune Serbia, aga kuna nad siiski isegi MM'le ei jõudnud, siis millest me räägime!?
                            Olen nõus, et emotsionaalselt oli toonane mäng meeletu ja jääb ilmselt paljudele elu lõpuni meelde, aga saavutusena on ta ainult sinu subjektiivses ajus kõrgemal pjedestaalil kui Serbia mäng.

PS. turniiride võrdlus on retarded, sest kõik sõltub luckboxist.
                            Palun kirjuta veel, nii ilus.

Kui sa kunagi saad aru, et ma olengi rääkinud ENDA subjektiivsest hinnangust nende mängude puhul, siis on kõik tore.

Comment

• Spewmonkey
                              Seina Augustaja
                              • Oct 2008
                              • 2293

Tore, et lõpuks tunnistasid seda, enne sa rääkisid faktidest. Fakt EI OLE su subjektiivne hinnang. Fakt ON objektiivne lisaandmetel põhinev argument.

PS. take it like a man
                              in the a.s.s

Tahtsin ka proovida kas on sama pwn tunne kui muruntaul.
                              Last edited by Spewmonkey; 09.10.10, 16:22.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                                ma jään enne kaadrisse tööle kui sa suusatama lähed
                                lebo sa seal militaaris lükka rohkem lappi mitte ära levita mu kohta valet infot. näita ikka oma graafikuid ka siis ehk veits mõistetakse miks nii räägid ja kui maitsvad on kadeduse viljad.

spioone terve eesti täis! :D

Comment

Working...