ALKOHOL :D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • marxiku
    Õpihimuline Mängur
    • May 2009
    • 471

Re: ALKOHOL :D

Algselt postitas Provoker

Normaalne naine ei tule joodiku juurde ka. Kõigel on piir.

aga elkõneleja probleemile lahendust otsides on kindlasti variant miskit ühte marki tarbida. Kui varem oli kange alko, siis nüüd lahja. Kui meeldis õllest täis kaanida, siis see variant ei sobi kuna õll isegi lahja. Pigem tuleb mõelda prioriteetidele, silmas pidades raha paigutamist. Enamus inimesi paigutavad raha iseendasse. Kas siis sõna kõige otsesemas mõttes alko näol. Kuna see fun asendub peagi peavaluga võib seda invvesteeringut pidada lühiajaliseks. Parem variant oleks paigutada oma papp mõistlikult jagades tervuslikumale meelelahutusele ning enda elu mukavamaks muutmise vahel. Naine tasub ikka võtta... 8)
    sessuhtes on sul õigus, raha tuleb paigutada mujale. Meelelahutus mingi ettevõtmise näol paistab reaalne variant olevat.

Muidu mitte et ma pidevalt jooks. Kord nädalalõpus saab väljas käidud ja siis napsu võetud. Aga tihtilugu saab võetud rohkem kui vaja. Joogist saab kaks, edasi juba kolmas. Hommikul mõtled et krt, miks nii. Peab muutma enda suhtumist/alateadvust. Inimene on võimeline ka ainult maitseks jooma ju.

Comment

• Ghost0
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1335

Nojah, mul on selline probleem 2x nädalas viimasel ajal. Aga jah maitse pärast ma üldse alkot ei jooks, ainult veini :D Mulle meeldib ennast täis juua, aga võiks seda teha 1-3 korda kuus...

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

Kui ma noorem olin, siis sain kooliajal lubada endale 3-4x kuus alko tarbimist ühikas. Hetkel tööinimesena mõtlen, et kui ma igal nädal alkot tarbiks oleks ma üsna pea pankrotis omadega. Aga eks hinnad ka sellest ajast tõusnud. Ja mu arust on alko overrated, ilma selleta saab ka pidu panna ja mitte vähe. Kõik oleneb seltskonnast. ja sellega ei pea ma silmas, mingaid muid mõnuaineid. 100% nende vastane. Ma ise tarbin alkot ikka suht harva. 1x u 4-5 nädala jooksul ja siis ka enamasti pudel veini vms. Paaril korral aastas õnnestub ennast ka mällarisse tõmmata, aga isegi nii harva seda tehes on hiljem pea mõtteid täis, et millejaoks ma nii tegin, ja kui hiljem räägitakse mis toimus on silmad nii häbi täis, et ei julge pool aastat inimestega kokku saada uuesti.

Comment

• marxiku
          Õpihimuline Mängur
          • May 2009
          • 471

Kui ma noorem olin, siis sain kooliajal lubada endale 3-4x kuus alko tarbimist ühikas. Hetkel tööinimesena mõtlen, et kui ma igal nädal alkot tarbiks oleks ma üsna pea pankrotis omadega. Aga eks hinnad ka sellest ajast tõusnud. Ja mu arust on alko overrated, ilma selleta saab ka pidu panna ja mitte vähe. Kõik oleneb seltskonnast. ja sellega ei pea ma silmas, mingaid muid mõnuaineid. 100% nende vastane. Ma ise tarbin alkot ikka suht harva. 1x u 4-5 nädala jooksul ja siis ka enamasti pudel veini vms. Paaril korral aastas õnnestub ennast ka mällarisse tõmmata, aga isegi nii harva seda tehes on hiljem pea mõtteid täis, et millejaoks ma nii tegin, ja kui hiljem räägitakse mis toimus on silmad nii häbi täis, et ei julge pool aastat inimestega kokku saada uuesti.
          seda on ette tulnud jah ;D

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

freakyjason võib sulle tipse anda kuidas mitte pankroti minna. freaky laseb iga nädalavahetus 2-3 päeva alkot

Comment

• FreakyJason
              Klubi Liige
              • Jan 2009
              • 1381

Algselt postitas pikk28
              freakyjason võib sulle tipse anda kuidas mitte pankroti minna. freaky laseb iga nädalavahetus 2-3 päeva alkot
              Rofl

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

Algselt postitas pikk28
                väga ei huvita sellised nõuanded.

Comment

• FreakyJason
                  Klubi Liige
                  • Jan 2009
                  • 1381

Jooge palun vähem

Comment

• hoss23
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 2551

vot kes räägib

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Mõrnaja viin + shweps + j22 + sidrun+laim ... = parim jook elus .... ja ommiku oled pohmelli vaba :()

mind se eraha ei tõmba küll nii .. obv söögiraha ja elamisraha eest ma jooma ei hakka .. aga mu põhimõte on, et elan 1 korra ainult .. seega võtan sellest kõik :D

Comment

• FreakyJason
                        Klubi Liige
                        • Jan 2009
                        • 1381

Ärge enam jooge :D

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas marxiku
                          On keegi endale rakendanud miskit selliseid meetmeid, et Enam ei joo või joon väga vähe?
                          Lihtsalt endale ütlemisest, et "Võtan väljas olles vähe" või "üldse ei võta napsu", jääb kuidagi nõrgaks.
                          Mis ideed pakuksite, et enam ei jooks?
                          Iga nädal jätan vähemalt korra joomist maha. Looduslik ampull on habe, siis ei julge eriti välja käia aga seda sitta jube kerge likvideerida. Vähemalt hoiab eemal äkkjoomingudest ja välkpidudest :)

Comment

• bounce
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 865

Eile hommikul teavitati politseid, et Võnnu vallas Kurista külas mööda Räpina maanteed kõnnib poolalasti meesterahvas.

Comment

• marxiku
                              Õpihimuline Mängur
                              • May 2009
                              • 471

Algselt postitas bounce
                              Eile hommikul teavitati politseid, et Võnnu vallas Kurista külas mööda Räpina maanteed kõnnib poolalasti meesterahvas.
                              läks vist käest ära natuke :D

Comment

• Ghost0
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1335

Mis värk on? Lasete teemal ära surra? :)

Viimane kord kui ma ennast mälukasse joon, mõttetu niimodi. Võiks parem üldse joomata jätta. Kolmapäev jõin ~8+ pitsi viina 50 mindi jooksul läksin tonicust läbi, ostsin õlle, tantsisin ja rohkem ei mäleta midagi. Edasi läksin hollywoodi 2-3 tundi olin seal ja sellest mäletan ainult seda kui ma 2 korda vetsus käisin ja pärast välja tulin klubist. Krt jookide ostmist peaks ikka mäletama :D(rahalist kadu arvestades ostsin vähemalt 5 jooki) täielik müstika, sõbral oli suht samamoodi, mitte midagi ei mäleta. Ühtegi nägu ei mäleta oma seltskonnast. Absoluuti enam juua ei julge :D Hommikul koju ,mingi 5 tundi magamist ja 11.30 uuesti viina jooma...siis tuli rumm, uus viin, palju õlut ja ma ei tea mida veel. Visati tonicust välja vahepeal ja solarises ajasid ka vist turvad taga. Ja hommikul 5'st jõudsin vist koju kuidagi. 18 tundi jutti. 2K vaesem jälle ja hull mälukas + 2 järgnevat päeva ülisitt olla(tavaliselt kui ennast putsi joon siis pole järgmine päev eriti midagi).

Järgmine kord võtan ühe veini enne kluppi minekut ja klubis võtan ka rahulikult, aitab sellest sitast.

Comment

Working...