Selle joogi puhul on kahte sorti inimesi. Ühed, kes seda ainult jooksid ja teised, kes ei suuda suu sissegi võtta. Mina olen üks nendest, kes ei suuda seda suu sissegi võtta.
a sellisel juhul vaata et mingit odavat jama ei osta.
baccardi peaks alustuseks hea olema. või siis kallimatest rummidest näiteks Havannah, must ja 7 tärni. Või siis muidugi ülinuts 8-aastane Baccardi, see aga ka vastava hinnaga.
on see hea?
peaks proovima midagi muud äkki jah.
paluks soovitus algajale alkoholi tarbijale
Haha, niipalju sellest tublidusest siis :D :D
Rumm+coca+lime/sidrun on minu jaoks suht standard :) Varsti poodi :D
Viina joon ka ikka ,aga viimasel ajal eelistan nipernaadit...näiteks mustika ja kirsi oma :)
on see hea?
peaks proovima midagi muud äkki jah.
paluks soovitus algajale alkoholi tarbijale
Algajale alati koksid - pisang apelsinimahlaga, rumm koolaga jms. Lahjasid valmis jooke (dlightid, siidrid, õllid) jäta külmkappi pohmakat ootama või tee mõned üksikud enne pidu aga purju ära nendest kaani - kõige mõttetum tegevus.
EDIT: Ja rumm nats liiga karm algajale IMO, liialt kange. Pisang on hea pehme ja lahja - kõigest 20 volti.
ise hindan ka rummi. üldjuhul Bacardi ja üle selle kvaliteediga. aeg-ajalt on kokteilide himu. väga meeldib ka mojito, kui on värskest kraamist (loe mitte külmutatud pask) tehtud. teinekord on hea laivis lasta ka viskit, jack daniels näiteks. või siis kallimad šotlased-iirlased. (ei ole viski ekspert siiski) kui saunaõhtu, siis kindlasti õlu. vanast ajast jäänud külge a le coq pilku komme. veini võib ka juua, aga ekspert jällegi ei ole.
Siis selline asi - eile ostsin miski joogi, mis oli täiesti lagritsa maitsega. Oli pruunikas-kollane jook - tahaks teada, mis joogiga tegu oli. Ja kui jõid, siis jubedalt suud kõrvetas.
Comment