ALKOHOL :D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Madis Very
    Bännitud
    • Aug 2009
    • 2951

Re: ALKOHOL :D

Tequila koos joomis rituaalidega omab 8)

Comment

• donkament
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1945

viimase aja leid: võtad largo liitrise punase apelsini joogi vms ja jood sealt 0,2l-0,3l pealt ära, siis valad täpselt sama palju mingit odavat viina sisse ja loksutad, tulemuseks väga hea maheda maitsega jook. he

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Viin + mahl kokteilid = so 90s. :D
        Fullstacks have more fun.

Comment

• ottokatz
          Julm Donk
          • Jun 2009
          • 29

viinakoksid on tugeva tervisega inimestele, ise väldin neid, korralik pealehammustamine on kasulikum...ja veel...eile pandi vesipiipu viina...täna on väga sitt olla. Leebe kogus õllesid olid ka aga see tavaliselt nii haiget ei tee

Comment

• vsiu100
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4253

Algselt postitas Pahvak
            Viin + mahl kokteilid = so 90s. :D
            :D

proovisin see nv esimest korda siin kiidetud "captain morgan spiced goldi". tundub selline rummi poeg, 35 vol vist.....päris mahe snaps. hakkan vist tihedamini jooma.

Comment

• kollane
              Pokkerihai
              • Nov 2008
              • 2031

Algselt postitas vsiu100

proovisin see nv esimest korda siin kiidetud "captain morgan spiced goldi". tundub selline rummi poeg, 35 vol vist.....päris mahe snaps. hakkan vist tihedamini jooma.
              mul ka üks lemmikuid , nuts

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas vsiu100

Hennesey mu lemmik! Hind on küll väga kallis aga see hind on seda väärt!

Comment

• vennike
                  Pokkerihai
                  • Mar 2009
                  • 1958

Algselt postitas ranka
                  sellest sodiks tõmmata ennast, siis järgmine päev oleks targem mitte üles ärgata.. aga eks see ole nii kõikide värviliste asjadega.

Ma ise tegin omale eestis "jõuluviinad". Liitrisesse pudelisse pool liitrit omakorjatud vaarikaid, supilusikas suhkrut ja viin peale. Sama lugu kirssidega. Eelmine aasta sain näpud taha sellele, fking nuts.

Comment

• tolmuahv
                    Klubi Liige
                    • Feb 2009
                    • 2502

Algselt postitas ranka
                    Joon ka konjakit hea meelega. Olenevalt klassist VS ei ole suurt vahet, aga VSOP on levinumatest minu meelest kõige parema hinna/kvaliteedi suhtega Remy Martin. XO-klassist kindlasti Larssen XO beadib Hennessy XO-d ja on kõvasti odavam.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

hetkel mul kapi otsas 12 aastat vana Glenfiddich.. oktoobris sünnipäeval korgin lahti.. eks siis näeb mis ehtne šoti viski endast kujutab:-)

Comment

• hoss23
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 2551

Algselt postitas tolmuahv
                        Joon ka konjakit hea meelega. Olenevalt klassist VS ei ole suurt vahet, aga VSOP on levinumatest minu meelest kõige parema hinna/kvaliteedi suhtega Remy Martin. XO-klassist kindlasti Larssen XO beadib Hennessy XO-d ja on kõvasti odavam.
                        See ikkagi maitse asi aga VSOP Remy on jah oma hinna ja kvaliteedi suhtes parim aga see Larsen XO küll mu arvates saast, enne võtaks Larsen VSOP hea meelega

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

Minttut teate? On hea? On.

Odavam variant - purusta üks pakk sinist mynthonit ja puista see laudurisse sisse. Sega natuke ja joo - sitaks hää.
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Algselt postitas hoss23
                            See ikkagi maitse asi aga VSOP Remy on jah oma hinna ja kvaliteedi suhtes parim aga see Larsen XO küll mu arvates saast, enne võtaks Larsen VSOP hea meelega
                            Hmm, beats me, kuidas sama seeria VSOP saab XO-st parem olla :) Ma igatahes eelistan XO'd.

Aga muidu - Kui keegi satub Hispaaniasse, siis seal on brändi nimega "1866". Tavalise VSOP klassi hinnas, aga väga kuradi hea. Üks kohalik eestlane rääkis, et kuni 2005 oli selle brändi eksport Hispaaniast keelatud. Praegu tean lõunarannikult paari minigarhi, kel on üksteisega kokkulepe, et kui keegi Eestisse tuleb, siis võtab teistele kotiga kaasa neid. Eestis pole ise müügil näinud. Soovitan proovida.

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Algselt postitas nikitheone
                              Minttut teate? On hea? On.

Odavam variant - purusta üks pakk sinist mynthonit ja puista see laudurisse sisse. Sega natuke ja joo - sitaks hää.
                              Puberteediiga tuleb meelde - siis tegime samasugust jooki ja Minttut polnud veel saanud. Praegu joon Minttut mineraalvee ja laimiga (kuigi väga harva joon).
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

tuli veel selline lugu ka meelde:
                                Eestis on olemas DoubleBock. Noh, see pole just parim õlle (maitseasi küll, aga ikkagi).

Portugalis on olemas SUPERBOCK! Ja pidavat maitsega olema sama, mis meie premium
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...