*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • arvamusliider
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 183

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas Davy
    Minujaoks on bad beat see, mis edaspidi sellel sessioonil mu mindsetti mõjutab ja sealt ka mängukvaliteeti. See võib olla ka KK vs AA kui olen 3k käe juures just ennast breakevenisse mänginud peale suurt miinust.
    Sellepärast ongi tõenäosus ja pikk perspektiiv hea, et tõmbab 20 korda ära, aga 80 jagab raha. Rahalaudades jätab külmaks, kui just peale duublit minema ei tõmba (aga siis pane märkme kirja ja tegutsen vastavalt). Turniiridel on muidugi need runner-runnerid / 2 oudised lõpufassis väga traumeerivad.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas ranka
      Mille kohta see jutt üldse käis? :-\

Ja see on täiesti vale jutt, et päevas "normaalse" arvu käte juures on täiesti loomulik saada 3+ päris valusat beati. See tegelikult on väga suhteline - mis asi on normaalne käte arv, mis asi on beat. Oma kogemustest tean, et minu jaoks näiteks QQ vs AK kaotamine ei ole kindlasti valus beat, samuti KK vs AA kaotus ei ole ka minu jaoks mingi beat ega set vs overset. Valusaks beadiks loeks mina, kui oleks miski 400+BB-line pot, kus tõesti tõmmatakse õhuga runner-runner ära - näiteks QQ vs 47, Q92 boardil allin ja tuleb runner-runner mast :)

Ja beat on tegelt täpselt nii valus, kui suur on su bankroll.
      Hmm, see ju offtopic teema, seega nagu igasugu erinevate mõttevälgatuste koht ?

Ajendiks olid mingil määral peokuninga ja leitsi postitused raske kuu kohta. Beat on minu jaoks 75+/25- olukorra kaotamine, normaalne käte arv kuskil 1000 käe kanti. QQ vs AK ja KK vs AA kaotamine on pigem mänguviga kui beat, flopist set vs overset aga lihtsalt paratamatus.

Sinu viimane lause on igatahes puhas kuld.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Imric
        Hmm, see ju offtopic teema, seega nagu igasugu erinevate mõttevälgatuste koht ?

Ajendiks olid mingil määral peokuninga ja leitsi postitused raske kuu kohta. Beat on minu jaoks 75+/25- olukorra kaotamine, normaalne käte arv kuskil 1000 käe kanti. QQ vs AK ja KK vs AA kaotamine on pigem mänguviga kui beat, flopist set vs overset aga lihtsalt paratamatus.

Sinu viimane lause on igatahes puhas kuld.
        Yeah, obv, et mölakas on random jama teema. Lihtsalt niisama küsisin, et äkki jäi midagi kahesilma vahele :)

Muideks, kellegil veel emm-ess-enn maas?? (mäletan, et pokernewsis panin täpselt sama küsimusega mölanurgale esimese nurgakivi :P)

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

http://forumserver.twoplustwo.com/96...contry-366983/

Awesome thread!

hahaha siamoooo

Comment

• Davy
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1341

Algselt postitas ranka
            Täiesti pisarates(simaoo) ja kui keegi suudab mulle leida Fernanda Lima wallpaper suuruses pildi, siis minupoolsed tänud[img width=400 height=400]http://modelme.blogtv.uol.com.br/img/Image/Modeleme/2008/Junho/fernandalima.jpg[/img].

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

[img width=77 height=58]http://forumserver.twoplustwo.com/customavatars/avatar77023_16.gif[/img]

AHAHAHHA SUPPPPER AVATAR.

Comment

• bounce
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 865

krt kuidas mul see tähele panemata jäi, ei osanud jälgida juu vist.
                jutt barry greensteinist siis
                He was also bet $10,000 by the 2+2 Poker Forums to say "lol donkaments" on an episode of High Stakes Poker, which he did after winning a hand against Erick Lindgren. After the initial $10,000, he also received a further $27,000 in donations from other charitable poker players who were amused by the bet.

Comment

• amagan
                  Jube Noob
                  • Oct 2008
                  • 135

Algselt postitas Davy
                  ...kui keegi suudab mulle leida Fernanda Lima wallpaper suuruses pildi, siis minupoolsed tänud
                  Äkki mõni nendest kõlbab:

Comment

• Davy
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1341

See viimane sobib hästi

Tänud :) !

Comment

• Uniquest
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 615

Algselt postitas Davy
                      Minujaoks on bad beat see, mis edaspidi sellel sessioonil mu mindsetti mõjutab ja sealt ka mängukvaliteeti. See võib olla ka KK vs AA kui olen 3k käe juures just ennast breakevenisse mänginud peale suurt miinust.
                      Minu jaoks on beat see, mis paneb mind kahtlema, kas ma tegin õige otsuse. Tavaliselt see, kui ma lähen vastase "range" vastu, aga ta näitab järjest tugevamaid käsi oma rangest. Näide: callin HU SnG-l keskmiste stäkkidega tiltiva vastase allini, mul K-10, tal JJ v AQ, siis võin mõtlema hakata, et äkki olen ise liiga loose või hindan vastast valesti või olen ise fish. Käte peale viimasel ajal reeglina naeran. On naljakas ju, kuidas runner-runner tulla saab. :D

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Algselt postitas privador
                        http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=557959

Ok mida arvata sellisest autost?
                        Päris pikalt juba müügis olnud.Kui palju on hoolduskulud jne?
                        Ära jama priv, sellises hinnaklassis ikka BMW 530d 2001 - 2003 aasta :)
                        Võid kogu aeg gaasi põhjas hoida, aga kütust ei kulu üldse ;D

Comment

• Uniquest
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 615

Algselt postitas ranka
                          Mõtlesin, et paneks nad nutma otsides 10 ilusa tüdruku pilti suvalisest portaalist nagu Rate.ee ning ütleks, et neid on meil veel palju. "We own in beautiful girls per capita!" :-*

Comment

• antnx
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3102

Toetan ratest piigade võtmist ja 2p2 ülesse panemist (Y)

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

fuck rate.ee

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

mario, midagi hullu ei ole :):D

Comment

Working...