*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Stop it guys! Minge kiskuge mujal - kasutage kasvõi RATE.ee PM-i või SEB pangaülekannete Selgituste lahtrit aga siin avalikul teemal kindlasti mitte! Veel enam, kolmanda saidi tülisid paluks mitte siia edasi tuua - lahendage need oma saidil/privaatsemate vahenditega.

Comment

• Klamber®
      Õpihimuline Mängur
      • Sep 2008
      • 335

Algselt postitas ranka
      Stop it guys! Minge kiskuge mujal - kasutage kasvõi RATE.ee PM-i või SEB pangaülekannete Selgituste lahtrit aga siin avalikul teemal kindlasti mitte! Veel enam, kolmanda saidi tülisid paluks mitte siia edasi tuua - lahendage need oma saidil/privaatsemate vahenditega.
      ma ei tülitsenud õnneks. kuna lebovend postitas selle avalikult siia ja nõudis minult selgitust, oli minu vastamine samamoodi avalikult ainuiõige tegu. (?)

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Algselt postitas lebovend
        fuck rate.ee
        +1

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas ranka
          Ok lõpetame ja viime teisele teemale ning see SEB pangaülekande selgitus ei olegi halb viis suhtlemiseks - ise olen seda teed läinud.

Juhtus selline kummaline asi, et kas mul oli telefontühi või kadunud (täpselt ei mäleta) Igastahes oli vaja vend kätte saada aga telefoni numbrit ei teadnud tal. Samas ma teadsin, et tal miski 5 sotise kande peale lendab telefoni SMS ja obvious sai kiirelt tehtud 500 eekine kanne ja siis selgitusse lahtrisse vastav sõnum, et miks vaja :)

[img width=300 height=365]http://esum.files.wordpress.com/2007/09/serious.jpg[/img]

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Sul ikka mõistus töötab, nagu MacGiver või kes see leiutaja oli, kes igast asjast pommi tegi

Comment

• gert23
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

Algselt postitas ranka
              Ok lõpetame ja viime teisele teemale ning see SEB pangaülekande selgitus ei olegi halb viis suhtlemiseks - ise olen seda teed läinud.

Juhtus selline kummaline asi, et kas mul oli telefontühi või kadunud (täpselt ei mäleta) Igastahes oli vaja vend kätte saada aga telefoni numbrit ei teadnud tal. Samas ma teadsin, et tal miski 5 sotise kande peale lendab telefoni SMS ja obvious sai kiirelt tehtud 500 eekine kanne ja siis selgitusse lahtrisse vastav sõnum, et miks vaja :)

[img width=300 height=365]http://esum.files.wordpress.com/2007/09/serious.jpg[/img]
              Mulle vahel tundub, et ranka ei olegi inimene, vaid on mingisugune bot vms robot. Hea bot...., võitev bot....Selline, kelleks me kõik sooviksime saada.
              Sinu käte analüüsi võtavad ju ka kõik puhta kullana (võib-olla ongi, ma seda ei tea, sest olen mitusada korda viletsam kui sina), kuigi ka sina peaksid long runis ju eksima :)
              Igatahes aus ja õiglane tüüp sa oled, vähemalt tundub.
              Edu !

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

I are bot

[img width=458 height=274]http://www.billrini.com/wp-content/uploads/2006/05/sometimesrobots.gif[/img]

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

r22gin ka sugulaste ja tuttavatega 2ra, et igakord kellelgi vaja on mind, siis arvestagu 500 eeguga :D

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas lebovend
                    r22gin ka sugulaste ja tuttavatega 2ra, et igakord kellelgi vaja on mind, siis arvestagu 500 eeguga :D
                    Pole paha mõte ;D

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

muide....

mul on selline küsimus teile kõigile:

Kõik teavad, et internetist muusika tõmbamine on keelatud, tegemist on piraatlusega (kazaa, limewire jne).
                      Veebisait www.youtube.com, kui ma tõmban sealt leheküljelt täiesti legaalse programmiga lugusid/videosid alla, kas tegemist on piraatlusega?

mis arvate? oskate öelda selle kohta :)
                      Ma kasutan vaid youtubet, et tõmmata musa :P või siis http://www.lsdb.eu

Comment

• kollane
                        Pokkerihai
                        • Nov 2008
                        • 2031

ranka on megaaju ;D

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas hotcocacola
                          muide....

mul on selline küsimus teile kõigile:

Kõik teavad, et internetist muusika tõmbamine on keelatud, tegemist on piraatlusega (kazaa, limewire jne).
                          Veebisait www.youtube.com, kui ma tõmban sealt leheküljelt täiesti legaalse programmiga lugusid/videosid alla, kas tegemist on piraatlusega?

mis arvate? oskate öelda selle kohta :)
                          Ma kasutan vaid youtubet, et tõmmata musa :P või siis http://www.lsdb.eu
                          jah on küll.. sa pole loo eest maksnud.. selle levitamine/tarbimine on piraatlus... ja see et sa tõmbad neid legaalse progega (opensource freeware vms) ei tee sellega tehtavaid asju legaalseks... DVD rippimise proge on ka tasuta ja opensource.. sellegipoolest DVDide rippimine ja levitamine on keelatud..

Comment

• Oliverk
                            Moderaator
                            • Nov 2008
                            • 3016

Omatarbeks downloadimine ja vaatamine on Eesti seaduste alusel täiesti legaalne. Esitamine ja uploadimine on illegaalne. Kui suudan asja hankid ilma kellegile vastu uploadimata siis oled puhas poiss.

Oma originaal meediast enda jaoks koopia tegemine on ka täiesti legaalne.

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas Oliverk
                                Omatarbeks downloadimine ja vaatamine on Eesti seaduste alusel täiesti legaalne. Esitamine ja uploadimine on illegaalne. Kui suudan asja hankid ilma kellegile vastu uploadimata siis oled puhas poiss.

Oma originaal meediast enda jaoks koopia tegemine on ka täiesti legaalne.
                                jep... originaalmeediast koopia tegemine enda tarbeks on lubatud, aga sul peab olema ette näidata originaalmeedia. Mis puutub näiteks veel eraldi Windowsi litsentsidesse.. siis need kehtivad ainult koos ostu-müügi checkiga, kusjuures müüja peab olema sertifitseeritud Microsofti softi edasimüüja.. ehk sõbra käest ostetud litsents koos plaadi ja kleepsuga tegelikult ei kehti! tõsi, eraisiku puhul enamasti vaadatakse sellest tõigast mööda, aga niipea kui oled OÜ või FIE vms... siis küsitakse konkreetselt ka arved ja värgid koos litsentsidega.

usu mind.. andmekaitse ja autoriõigused... krt terved suured erinevad ained on ülikoolides sel teemal.. ja on lausa sellele teemale pühendunud juristid.. ilgelt keeruline värk.

Comment

Working...