*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jrgn hell
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 3328

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

privador, osta saksamaalt endale kuulikindel 7ne pruuni nahaga bemm, umbes sama hinnaga, aga vanem aasta selle eest

Comment

• peokuningas
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 444

Algselt postitas leits
      mul siier nendest bad beatidest. aain -10BI se uu, ma ei viidsi enam.. mõned p2evad mängid veel ja quitin .. ma ei viici oma n2rve enam rikkuda

täna läks 400 pot ... AA vs QQ..tohman callis ära deep lauas .. ma ie viidsi enam...iga päev on mingi biit biidi otsa .. sian juba -1BI peale kuu .. ja nyyd sirgena j2lle -10BI peal .. mõttetu mängida ... joon oma rolli uuel aastal maha ... over and aut
      sick :(
      Ma sain täna esimese plussis päeva üle pika aja, aga kuu ikka päris räigelt miinuses.
      Ja mul korduvalt sama tunne olnud, et mille kuradi pärast ma oma närve ja uneaega raiskan selle jama peale, kui tulemuseks on ümmargune null (või miinus). Et teeks cashouti ära ja uninstall kõigile klientidele.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

sick Sad
        Ma sain täna esimese plussis päeva üle pika aja, aga kuu ikka päris räigelt miinuses.
        Ja mul korduvalt sama tunne olnud, et mille kuradi pärast ma oma närve ja uneaega raiskan selle jama peale, kui tulemuseks on ümmargune null (või miinus). Et teeks cashouti ära ja uninstall kõigile klientidele.
        Nu nagu ma aru saan sa siiski tööinimene ja ei pea leiva pokekriga lauale saama.Võta siis pokkerit kui meelelahutust!

Comment

• leits

mul pole ka pokker ka mingi elatusallikas, samas pointless on seda ka miinuses mägnida ...

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Nu vaata,kui kindel sissetulek olemas,siis ma küll gambliks mõnuga ja vaataks pokekrit teisest küljest.
            Ootaks pigem vaheldust kui pigem kopikaid kokku korjata

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Mul pole vaja Ameerikasse minna. Mul on Ameerika mäed kodus!
              [img width=750 height=406]http://img98.imageshack.us/img98/5071/ameerikaoc1.gif[/img]
              [img width=1 height=1]http://img98.imageshack.us/img98/ameerikaoc1.gif/1/w1064.png[/img]

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas privador
                Nu nagu ma aru saan sa siiski tööinimene ja ei pea leiva pokekriga lauale saama.Võta siis pokkerit kui meelelahutust!
                Ma tööl ei käi ja elatun pokkerist ning võtan ikkagi pokkerit, kui meelelahutust. Vahepeal läks kuidagi eriti kõvaks grindiks ära aga nüüd viimastel kuudel suht enamus aega käed taskus passin ja kohe kindlasti ei korja ma kopikaid. Pigem naudin oma tehtud tööd ja mängu ning üritan paremaks saada ja aidata ka teistel saada.

Comment

• antnx
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3102

TUBLI MEES!

Aitäh!

edit:

Ma mõtlen seda tõsiselt - see foorum on parim asi siin maamuna peal. Mul näitab praegu Total time logged in: 4 days, 9 hours and 23 minutes. Kui poleks rankat siis poleks seda foorumit. 2p2 on ka hea aga mulle meeldib siin rohkem

edit2: Ma pole joonud.

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

leits, Sa oled lihtsalt tiltis omadega, viimased nädalad oled ainult biite postinud, kuid kui Sa vahepeal olid juba ainult -1BI peal, siis oled ikka kõvasti võitnud ka? Võta natuke tightimaks, ära preflopist gamble ning kasuta ka fold nuppu vahest, ma arvan, et asjad muutuvad.

Comment

• CTXrix
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 689

Algselt postitas antnx
                      TUBLI MEES!

Aitäh!

edit:

Ma mõtlen seda tõsiselt - see foorum on parim asi siin maamuna peal. Mul näitab praegu Total time logged in: 4 days, 9 hours and 23 minutes. Kui poleks rankat siis poleks seda foorumit. 2p2 on ka hea aga mulle meeldib siin rohkem

edit2: Ma pole joonud.
                      +1

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas privador
                        http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=557959

Ok mida arvata sellisest autost?
                        Päris pikalt juba müügis olnud.Kui palju on hoolduskulud jne?
                        Privador ära jama, ma msn ütlesin, et kui ostad ära osta mingit sellist väikest junni, osta korralik auto. Kas s klassi mersu või sl mõni 2 kohaline naiste röövel

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Niiöelda downswingi puhul on põhiküsimused , et kas kaotatakse ebaõnne, vigade või hoopis reaalse kaardijooksu olemasolu pärast. 10-st 8 80/20 olukorda peab võitma ja 2 kaotama, coinflippide puhul on asi veelgi karmim. Täiesti loomulik on normaalse käte arvu juures, kui päeva jooksul saad 3+ päris valusat beati, lisaks võib veel päris mitu BI kaotada tänu oma vigadele, mida tunnistada ei taheta. Väiksema beatide arvu puhul on tegu ülimalt õnneliku persooni või hot runniga aga reeglina ammendub õnn või hot run lõpuks siiski ja siis võib reaalsus päris karmilt tabada.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Imric
                            Niiöelda downswingi puhul on põhiküsimused , et kas kaotatakse ebaõnne, vigade või hoopis reaalse kaardijooksu olemasolu pärast. 10-st 8 80/20 olukorda peab võitma ja 2 kaotama, coinflippide puhul on asi veelgi karmim. Täiesti loomulik on normaalse käte arvu juures, kui päeva jooksul saad 3+ päris valusat beati, lisaks võib veel päris mitu BI kaotada tänu oma vigadele, mida tunnistada ei taheta. Väiksema beatide arvu puhul on tegu ülimalt õnneliku persooni või hot runniga aga reeglina ammendub õnn või hot run lõpuks siiski ja siis võib reaalsus päris karmilt tabada.
                            Mille kohta see jutt üldse käis? :-\

Ja see on täiesti vale jutt, et päevas "normaalse" arvu käte juures on täiesti loomulik saada 3+ päris valusat beati. See tegelikult on väga suhteline - mis asi on normaalne käte arv, mis asi on beat. Oma kogemustest tean, et minu jaoks näiteks QQ vs AK kaotamine ei ole kindlasti valus beat, samuti KK vs AA kaotus ei ole ka minu jaoks mingi beat ega set vs overset. Valusaks beadiks loeks mina, kui oleks miski 400+BB-line pot, kus tõesti tõmmatakse õhuga runner-runner ära - näiteks QQ vs 47, Q92 boardil allin ja tuleb runner-runner mast :)

Ja beat on tegelt täpselt nii valus, kui suur on su bankroll.

Comment

• Davy
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1341

Algselt postitas ranka
                              Mille kohta see jutt üldse käis? :-\

Ja see on täiesti vale jutt, et päevas "normaalse" arvu käte juures on täiesti loomulik saada 3+ päris valusat beati. See tegelikult on väga suhteline - mis asi on normaalne käte arv, mis asi on beat. Oma kogemustest tean, et minu jaoks näiteks QQ vs AK kaotamine ei ole kindlasti valus beat, samuti KK vs AA kaotus ei ole ka minu jaoks mingi beat ega set vs overset. Valusaks beadiks loeks mina, kui oleks miski 400+BB-line pot, kus tõesti tõmmatakse õhuga runner-runner ära - näiteks QQ vs 47, Q92 boardil allin ja tuleb runner-runner mast :)

Ja beat on tegelt täpselt nii valus, kui suur on su bankroll.
                              Minujaoks on bad beat see, mis edaspidi sellel sessioonil mu mindsetti mõjutab ja sealt ka mängukvaliteeti. See võib olla ka KK vs AA kui olen 3k käe juures just ennast breakevenisse mänginud peale suurt miinust.

Comment

• arvamusliider
                                Jube Noob
                                • Oct 2008
                                • 183

No kurat leidsin laua vastast ameerikamaa "tohmani", kes ei lase magama minna. Tra homme tööl vist läheb silm iseenesest looja.
                                Igatahes minema ta mind lauast ei lase, ilmselt üritab oma 6BI tagasi võita, aga seda võibki see imedemaa mõistusega inimene loota.
                                Peab meeldima, kui laua vastas on kangekaelsed "tohmanid".

Comment

Working...