*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Ma olen mõelnud seda,et kui inimene suudab osta auto,mille nn matsupanemisel või äravarastamise korral tema vererõhk oluliselt ei tõuse,siis võib öelda,et see auto vastab tema elustandardile vms.
    Nujah kalli kaskoga saab ehk natuke riske maandada

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

Algselt postitas privador
      Nu aga kas keegi lööb kampa.Üksi veidi igav kuskil spas istuda.
      Alguse mõtleisn Pärnut,et seal nagu kasiino ka ligidal.Saaremaa tunduks siis ok vast kui ka klubi huvi ja saaremaa naiste nikuhuvi vms

Samas ega oleks vastu ka kuskile pärapõrgusse minekuga,kus hunnik loodust ja linnulaulu
      soovitan saaremaad.
      palju spasid, mille hulgast valida.
      rahva(sommide ja venelaste) üleküllust kohe kindlasti pole.
      loodus täitsa olemas.
      aga mis siin salata, kui klubisse lähed, siis tõenäoliselt leiad rahvast ainult "pommiaugu" nimelisest lokaalist, kui just mingit suuremat üritust ei toimu teistes klubides. ja naisi tundub seal tõesti rohkem olevat, kui mehi.
      meie suuremast segaseltsonnast tõmmati korduvalt mehi võõraste naiste poolt tantsima, visati pilke nii et tapab jne.
      kuigi keegi meist pole kaugelti kaanepoiss.
      niiet, tuld priva.

Comment

• Maheaatom
        Grinder
        • Oct 2008
        • 958

Sarnane "reisiteema" oli alles hiljutika ühes PN arutelus (kui võidaksid paketi, siis milleks on see kasulik). Noh minu arvamus on lihtne - inimesed on erinevad ja kedagi tema eelistuste pärast hukka mõista ei saa. Mina olen näiteks vastupidiselt Rankale reisiinimene ja mulle just nimelt meeldib käia "urgastes" - matkata, sõita rendikaga mööda riigi ringi, käia kohtades, kuhu ühtegi turisti ei veeta ning ka sattuda "ekstreemsustesse". Eestlaste lemmikkohad Kanaarid ja Egiptuse kuurortid jätavad seejuures võrdlemisi külmaks (kuigi olen ka nendes kohtades käinud) ja ma leian, et just noorena peaks harrastama "aktiivset puhkust" - küll vanaduses jõuab teismoodi puhata ja istuda bingotoas või sloti taga. Niisamuti läheks hea meelega Inglismaale vutti vaatama ning mitte ei kükitaks kuskil nurgas, vaid paneks korralikud betid, tõmbaks koos kohalike fänidega pubis õlle ja möllaks hiljem staadionil. Aga ma kordan - see on ainult minu arvamus.

Kui mina võidaksin paketi mõnele pokkeriturnale (WSOP, PN Cup, Aussie Millions), siis mängiksin ma rõõmuga sellel turniiril, kuhu pääseksin, aga päris kindlasti ka piirduksin sellega ja enam kasiinosse oma nägu ei näitaks. Gämmelda saab väga edukalt Tallinnas ka, selleks pole vaja maailma teise otsa reisida. Aga elukutseline pokkerimängija vaatab asju mõistagi teisiti, see on ka siililegi selge.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

Algselt postitas ok2aa
          selline, mis sõidab hästi
          ja mis läheb hommikul esimese võtmepöördega tööle ja kiirelt soojaks.
          hiljuti tuli müüki viimiseks näha vaeva ühe vanema tükk aega jalus seisnud auto töölepanekuga, kui need lumetormid olid. bjaa, kooli aeg tuli meelde, kui esimesteks autodeks oli audi 200 või golf2. pidevalt mingi nss käis :)

Comment

• Maheaatom
            Grinder
            • Oct 2008
            • 958

N. 100K eest saab väga korraliku auto. Eestlaste viga on see, et kui vähegi hästi läheb, kiputakse kohe hästi kõrgelt mõtlema (tüüpiline varakapitalism). Et ainuke korralik auto on kuni 3 aastat vana 500K+ merss, mis sellest et selle turuväärtus kukub sekunditega; auto laguneb meeletult, iga jupp maksab hingehinda, kütust kulub nagu muda ja kasko on kallim kui "tavalise auto" liisingumakse kokku.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Arvan,et talvel võib tulla müüki päris häid autosid.Autoturg on samuti jäätunud ja klient on kuningas.
              Lisaks veel mõned nn pankroti,-sundmüügid..

Comment

• Maheaatom
                Grinder
                • Oct 2008
                • 958

Minu esimene auto oli 76 aasta Golf I. Ostsime sõbraga keskas kahe peale. Olime 16-aastased, polnud lube ega midagi. Auto oli õudne sara - selleks et 10 km sõita, tuli eelnevalt 10 tundi remontida. Ja mõistagi oli kadeduseuss hinged, kui vaatasime wannabe´de peale, kellele isa esimeseks autoks uue kupeemersu ostis. Aga oli ütlemata "mugav" auto - polnud vaja karta, et iga kriimu pärast tuleks kohe kaskosse joosta :)

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas Keiss
                  Täpselt nii Vsiu. Ja eks iga mees teab ise, mis teeb! Ja milline on "normaalne auto"? :)
                  selline millega ise rahul oled sisse istudes ja ringi kulgedes..

<Škoda mees>

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

Algselt postitas vsiu100
                    ja mis läheb hommikul esimese võtmepöördega tööle ja kiirelt soojaks.
                    Sellised ei maksa sugugi nii palju, mis kiirelt käima ja soojaks lähevad.
                    Tundub lihtsalt, et mõnele mehele alla Porche Cayenne`i vms pole ühtegi autot, mis oleks "normaalne".

edit:
                    Algselt postitas Maheaatom
                    N. 100K eest saab väga korraliku auto. Eestlaste viga on see, et kui vähegi hästi läheb, kiputakse kohe hästi kõrgelt mõtlema (tüüpiline varakapitalism). Et ainuke korralik auto on kuni 3 aastat vana 500K+ merss, mis sellest et selle turuväärtus kukub sekunditega; auto laguneb meeletult, iga jupp maksab hingehinda, kütust kulub nagu muda ja kasko on kallim kui "tavalise auto" liisingumakse kokku.

Comment

• ok2aa
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1903

Algselt postitas Keiss
                      Sellised ei maksa sugugi nii palju, mis kiirelt käima ja soojaks lähevad.
                      Tundub lihtsalt, et mõnele mehele alla Porche Cayenne`i vms pole ühtegi autot, mis oleks "normaalne".

edit:
                      siin on tegemist tüüpilise mõtlemisega, mis viimased aastad eestis valitses. sa pole mingi mees, kui cayenne või X5'ga ei sõida ning põllupealses kipskuudis ei ela. tuleb kohe meelde mingi vaidlus pokernewsi foorumis, kus keegi kurtis, et ei ela ära 20keekiga kuus.

ma olen päris palju suhelnud mujalt maailmas noortega (ja elanud natuke mujal) ning seal ei sõida enamus 20-ndates noored mersude ja lexustega ringi. nad üürivad koos mingit maja/korterit ja tripivad kellegi vana toyotaga ringi. eestis on aga normaalne, kui sul 25 aasta vanuselt on kahetoaline uberik kuskli päraperses, mida terve ülejäänud elu rõõmsalt maksad. korterilaenust ülejäänd raha taod autoliisingusse ning söömas käid ikka ema juures lol. selliseid vendasid pole mõtet kuulata, nad elavad tiskrelandis, kus on reaalsusega vähe tegemist. õnneks varsti nad kukuvad tagasi maa peale ning avastavad, et ka škoda on normaalne auto.

point on selles, et 20 aastase jaoks peaks tähendama "normaalne" auto midagi muud, kui 50'sele.

disclaimer: ei sõida, ei oma, ega ei plaani škoda ostu.

Comment

• ok2aa
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1903

hoopis teisel teemal - minu rakebacki maksja on täna öösel nl40k fulltildis mänginud. wtf

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas ok2aa
                          avastavad, et ka škoda on normaalne auto.

disclaimer: ei sõida, ei oma, ega ei plaani škoda ostu.
                          icc... aga sa uut Superbi oled piilunud? varustus vs hind? võibolla isegi mõtled ümber:-)

Škoda uued sõiduautod, linnaautod ja linnamaasturid, pistikhübriidid. Škoda mudelite hinnakirjad, andmed ja konfiguraator. Škoda ärikliendile. Teenindus, varuosad, lisavarustused ja teenused. Eesti parim valik laoautosid. Pistikhübriid. Škodat on peetud madalaimate ülalpidamiskuludega automargiks Kantar Emori “Car Brand Health” uuringu põhjal aastail 2016-2024 ja hinnatud kõrgelt müügi- ja teenindusvõrgu, hinnataseme, kvaliteedi ning turvalisuse poolest.

Comment

• ok2aa
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1903

naah, ostan mõne töötu ehitaja liisingusse tagastatud aasta-paari vanuse auto vist varsti

Comment

• marguzz22
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1458

sõber ostis superbi väga viisakas ja ilus auto, ainult et veits "härrasmehelik", nooremale mehele võibolla pole just see kõige õigem aga hind on tõesti hea ja varustus ka täispauk

Comment

• vsiu100
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4253

Algselt postitas marguzz22
                                sõber ostis superbi väga viisakas ja ilus auto, ainult et veits "härrasmehelik", nooremale mehele võibolla pole just see kõige õigem aga hind on tõesti hea ja varustus ka täispauk
                                superb on tõesti kena. vaatasin isegi seda. aga lõpuks valisin toyota. toyota teenindus on 1 parimaid. siiani pole pidanud pettuma. meenub kohe ühe välismaise koolitaja näide(väidetavalt elust enesest).
                                vanem mees, kes on elu aeg BMW-dega sõitnud, viib oma 7.seeria bmw teenindusse.
                                õhtu poole saab auto kätte ja sõidab koju. talle helistab teenindusnõunik ja teatab, et "vabandust, unustasime Teie auto dokumendid kogemata siia. oleme lahti E-L, 9-18, palun tulge järele, kui aga ise saate".
                                pikaajalise jõukama kliendina on mees pisut solvunud, et miks mina pean tulema, kui teie vea tegite...aga jätab asja sinna. plaanides osta uut autot oli ta lisaks tavapärasele BMW pakkumisele võtnud pakkumise ka Lexusest.
                                Helistaski kohe lexusesse, et kas proovisõitu saab kinni panna. müügimees oli aga hea jutuga ja nii tuli jutuks just juhtunud olukord bmw-s. lexuse müügimees, ütles, et ärge muretsege proovisõidu pärast, toon Teile auto koju, saate proovida. oligi lexusemees mõne tunni pärast ukse taga ja ulatades lexuse proovisõiduks võtmed, andis ta ka mehe senise bmw mahaununenud dokumendid.

märkusena- ei tööta ma ei toyotas, ei tee bmw-d maha,mis on kindlasti üks paremaid autosid. lihtsalt siiani on elke ja mustakivi auto suhtumine olnud tunduvalt parem, kui paljudes teistes autofirmades.

Comment

Working...