*** Oktoobri Ohvtopik -- Ametlik leveldamiskuu! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: *** Oktoobri Ohvtopik -- Oh seda Ohktoobrit! ***

Algselt postitas ActionJackson
    Millele keegi mõtleb :P
    obv ... coca õpetas

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

see peab level olema

Comment

• ActionJackson
        FPP Pro
        • Jan 2009
        • 231

Ma saan aru, et keegi ei viitsi ammu enam postituste sisusse süveneda aga vaielda tahaks? :)

Umbes nagu, et ässitaja pole aga verd vaataks küll :D

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Ma saan aru, et keegi ei viitsi ammu enam postituste sisusse süveneda aga vaielda tahaks? :)

Umbes nagu, et ässitaja pole aga verd vaataks küll :D

vaielda? mille üle .. kui sa võtad myrske vastu, siis olgu see rake suurem mul pohhui .. .aga sa oled level 3 juba ...

Comment

• ActionJackson
            FPP Pro
            • Jan 2009
            • 231

Algselt postitas leits

vaielda? mille üle .. kui sa võtad myrske vastu, siis olgu see rake suurem mul pohhui .. .aga sa oled level 3 juba ...
            Argumenteeritud vaidlus mai ääss. Siis kui enam kuidagi ei oska tuleb anaalhuumor appi võtta?

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

Argumenteeritud vaidlus mai ääss. Siis kui enam kuidagi ei oska tuleb anaalhuumor appi võtta?
              naljakas on lihtsalt see et sa ei saa aru et kõik leveldavad sinu üle :)

vaata ette.. siin foorumis on palju leveldamist!

Comment

• kivisaba
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2514

Praegu on NL25 lauas selline värk:

6-9 mängija korral võetakse $0,05 iga $1 kohta, mis potis on ja cap on $3 peal.

Eurode korral tuleb asendada $ märk € märgiga, kuid muu jääb samaks.

saad aru kõik on sul õige NL25 piires sest seal ei ole rake capitud aga vahe tuleb siise siis kui potid on enamjaolt capitud

näiteks kui on 200$ on rake 3$ aga kui pot on 300$ siis on ikka rake 3$ kas mõlemal juhul võetakse sama % raha potist ?
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

Ei ole kahjulikum, sest ma selgitan siis veel paar korda:

Ma räägin juhust, kus ma olen mõlemas keskkonnas ennast samal limiidil ära stackinud täpselt samas ulatuses. Rage räägib sellest, et mul on alguses mingi arv kroone, mida siis vastavalt keskkonnale konverditakse.
                  ja ma küsisin väga üldise küsimuse...
                  Miniu idee on selles, et kui Stars läheb eurole, siis lihtsalt samal tasemel (samad limiidid, samad poti suurused) peab minu BR kroonides 1,44X suurem olema, kuid kui ma olen selle kordistamise ära teinud (klotsi juurde kandnud, et ütleme $1000'st mis muidu kontol oli €1000 teha) ja jätkan samades limiitides mängimist, siis protsentuaalselt ei ole rake ju suurem.
                  protsentuaalselt ei ole, aga kui sa kunagi välja kannad raha, et jäätist osta, siis sa saad paar jäätist vähem kui varem.
                  Praegu on NL25 lauas selline värk:

6-9 mängija korral võetakse $0,05 iga $1 kohta, mis potis on ja cap on $3 peal.

Eurode korral tuleb asendada $ märk € märgiga, kuid muu jääb samaks.

Võib ju teha ka sellise tehte:

Kuna ma tean BB suurust, siis ma võin selle lause panna ka kujule:

6-9 mängija korral võetakse 1/5BB iga 4BB kohta, mis potis ja cap on 12BB peal.

BB vääring ei oma sellisel juhul mingit rolli, kuna suhe on ju paigas üheselt.

Veelkord, mina ei räägi sellest, et sul on alguses 1000 eeki. Mina räägin sellest, et mul on mõlemas keskkonnas sama arv minu limiidi BB'sid. Ma ei mängi kroonides, ma ei mängi eurodes, ma ei mängi jeenides - ma mängin BBdes. Kõik me loeme ju enda (eba)edu BB/100 käele. Miks te siis siin kroone ei kasuta?
                  Veelkord, sa kaotad longterm raha ükskõik, mis valuutas, kui su rake jõuab vähemalt 1-s käes capini. BB/100 võib sama olla, aga välja cashid lihtsalt vähem raha, kui oleks dollarites mängides saanud.

Comment

• Oliverk
                    Moderaator
                    • Nov 2008
                    • 3016

Olgu hommikus 500 sarnast posti olla. Over and out. Verd ka ikka.

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Vaadake, mis ranka nüüd kõigiga teinud on - raha ei koti enam kedagi, winrate on see, mis loeb!

Comment

• ActionJackson
                        FPP Pro
                        • Jan 2009
                        • 231

Algselt postitas lenC
                        Veelkord, sa kaotad longterm raha ükskõik, mis valuutas, kui su rake jõuab vähemalt 1-s käes capini. BB/100 võib sama olla, aga välja cashid lihtsalt vähem raha, kui oleks dollarites mängides saanud.
                        Sedasi jõuame me järelduseni, et kui PS oleks algusest saadik eurodel baseerunud, siis oleks minu BR praegu väiksem kui ta on? Nonsens ju.

Comment

• kivisaba
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2514

Sedasi jõuame me järelduseni, et kui PS oleks algusest saadik eurodel baseerunud, siis oleks minu BR praegu väiksem kui ta on? Nonsens ju.
                          kui sa oleks terve selle aja capitud potte mänginud siis küll

aga kuna sa istud mikrolimiidis ja capitud potte pole siis jah sul vahet pole

Comment

• ActionJackson
                            FPP Pro
                            • Jan 2009
                            • 231

Nii, et teie arust, kui me võtame näiteks Ranka paari viimase kuu HH ja muudame enne PT'sse laskmist $ märgi € vastu, siis imeliselt saame me perioodi lõpptulemused mõlemal juhul erinevad?

Me räägime ikkagi erinevatest asjadest. Unustage need kroonid nüüd palun korraks ära.

Comment

• lenC
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 6440

Sedasi jõuame me järelduseni, et kui PS oleks algusest saadik eurodel baseerunud, siis oleks minu BR praegu väiksem kui ta on?
                              Just nii! Ta oleks sama, siis kui rake cap oleks näiteks €3 asemel €2.5(mis siis ümardatult on $3 ehk praegune cap).

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

Nii, et teie arust, kui me võtame näiteks Ranka paari viimase kuu HH ja muudame enne PT'sse laskmist $ märgi € vastu, siis imeliselt saame me perioodi lõpptulemused mõlemal juhul erinevad?
                                graafik näeks täpselt samasugune välja
                                Me räägime ikkagi erinevatest asjadest. Unustage need kroonid nüüd palun korraks ära.
                                Üldiselt on olenemata limiidist eurilaudadel kahjumlikum mängida kui dollarilaudadel, sellepärast, et rakel on cap. Tõene või väär?

Seda väidet pidasid sa vääraks, ma räägin, et see väide on tõene.

Comment

Working...