Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]
Collapse
X
-
Re: Filmid ja sarjad
Äkki ootate/otsite natuke ja vaatate 720p/1080p, uskuge mind, see on seda väärt.
Comment
-
Jah, ei tahagi väga enam dvd vaadata. HD'ga ikka suht harjunud...Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitustÄkki ootate/otsite natuke ja vaatate 720p/1080p, uskuge mind, see on seda väärt.
. Kuigi ma ei jõua enam oodata hd ja peab sellega leppima. Esimene kord sai seda filmi üsna kinnise peaga kinos vaadatud, millest on pisut kahju.
Last edited by inward; 01.11.10, 01:07.
Comment
-
Kuna see on visuaalselt üks parimaid filme, mis kunagi tehtud, siis ma ootaks kindlasti edasi.Algselt postitas inward Vaata postitustJah, ei tahagi väga enam dvd vaadata. HD'ga ikka suht harjunud...
. Kuigi ma ei jõua enam oodata hd ja peab sellega leppima. Esimene kord sai seda filmi üsna kinnise peaga kinos vaadatud, millest on pisut kahju.
Comment
-
Ainuke film mida kinos 2x vaatamas olen käinud on inception. Aga teine kord oli kogemata, ei teadnud mis filmi vaatama minnakse, ühinesinlihtsalt sõpradega. Film iseenesest väga hea, aga shutter island-is meeldis Dicaprio rohkem, film ise ka tundus parem.
Comment
-
gambler :DAlgselt postitas mislinn Vaata postitustAinuke film mida kinos 2x vaatamas olen käinud on inception. Aga teine kord oli kogemata, ei teadnud mis filmi vaatama minnakse, ühinesinlihtsalt sõpradega. Film iseenesest väga hea, aga shutter island-is meeldis Dicaprio rohkem, film ise ka tundus parem.
Comment
-
Nii ta on.Algselt postitas ment52 Vaata postitustinception on actionfilm lastele :(
Comment
-
+1Algselt postitas Tuul Vaata postitustFilmi headusest ma ei räägi, aga ma ei saa sellest aru, et mis selles filmis nii keerulist peaks olema.
Vaatasin filmi ära ja kõik tundus selge. Varem olin aga mitmest kohast kuulnud, kui raskesti arusaadav see film on.
Comment
-
Raskesti arusaadav vb ei ole. Aga noh lõpp paneb küll ise natukene vb kohati üle mõtlema. Mis siis sai....kas vahetult pärast lõppu vurr kukub maha või mitte ? Elas ta siis kogu filmi aeg unenäos või reaalsuses ?Algselt postitas Tuul Vaata postitustFilmi headusest ma ei räägi, aga ma ei saa sellest aru, et mis selles filmis nii keerulist peaks olema.
Vaatasin filmi ära ja kõik tundus selge. Varem olin aga mitmest kohast kuulnud, kui raskesti arusaadav see film on.
Comment
Comment