võibolla keegi kasutanud - kõige mõtekam kohalik soome netipulk/mingi muu variant helsingis 1-2 nädalat seal olles?
Kui sul on netipulk olemas, siis Saunalahti kõnekaart on asjalik valik, 6 euri, millele siis netist pead veidi lisa kandma ja 16.90 oli vist 21 megane piiranguta nett kuuks. Aeglasemaid-odavamaid variante on ka.
Kui netipulka olemas pole, siis pead pulgaga komplekti ostma, nagu visa ütles.
Juulist käivituv ehitisregistri korrastamine karmistab ebaseaduslike ehitiste legaliseerimise tingimusi kuni hoone ümberehitus- või lammutustöödeni. Registrisse tuleb kanda kõik hooned, mis on suuremad kui 20 ruutmeetrit.
Avastasin,et mul ka üks hoone pole ehitusregistris.Keda peaks huvitama,mida ma suht metsas ehitan?Selles artiklis kirjeldatud suuremate jamade ärahoidmiseks peaks hakkama pabereid ajama.
Huvitav, kui konkurentsivõimeline on tänasel päeval kutsekoolis omandatud IT haridus ? Konkreetselt pean silmas just Polütehnikumi. Kas kellegil on kogemusi nii otseselt kui kaudselt ? (õppekvaliteedi jms osas).
Avastasin,et mul ka üks hoone pole ehitusregistris.Keda peaks huvitama,mida ma suht metsas ehitan?Selles artiklis kirjeldatud suuremate jamade ärahoidmiseks peaks hakkama pabereid ajama.
trollimise mõttes võid ju 200 ruutu kile maha tõmmata metsa mis imiteerib katust vms, las nad lähevad siis kuskile sohu seda tuvastama...
juba müügis?? miks? mingi suurem remonditöö ootamas mis maksab pool auto hinda? :)
mkm ... Vaheltkasu eesmärgil oligi plaanis :) Midagi ees küll ei oota. Mai kujuta ette, mis asi see olema peaks mis sellel autol maksaks pool auto hinda :D.
// Muidugi suht viimane kord kui midagi kajastan siin foorumis.
Comment