Aprilli offtopic.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Relamz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1467

Re: Aprilli offtopic.

Algselt postitas leits Vaata postitust
    http://mrtzcmp3.net/ see sait maas või kuhugi mujale kolinud? pole paar päeva ligi pääsenud
    Tüüp otsustas saidi mingil põhjusel kinni panna. Algul olin tiba paanikas, sest tegemist oli ainukese kohaga kustkohast arvutisse muusikat tõmban, hiljem otsustasin soulseekil tolmu pealt pühkida ja piraatlus jätkus samas tempos.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

deezer ja spotify €8 kuu - milleks mp3ede rottimisega 2015 tegeleda?

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Ma Spotifyd maksan, aga vahest vaja autosse plaati kirjutada (lol ma tean, aga originaalstereot roolinuppude pärast välja ei taha vahetada ja mingit sigaretisüütaja süsteemi pole viitsinud hankida) ja kõiki lugusid pole Spotifys.

Comment

• p0l1
          Grinder
          • Jan 2011
          • 581

Algselt postitas Relamz Vaata postitust
          Tüüp otsustas saidi mingil põhjusel kinni panna. Algul olin tiba paanikas, sest tegemist oli ainukese kohaga kustkohast arvutisse muusikat tõmban, hiljem otsustasin soulseekil tolmu pealt pühkida ja piraatlus jätkus samas tempos.
          StrongDC / StrongDC++ võivad ka vabalt töötada. Mingi periood oli hea alternatiiv, vähemalt muusika osas.
          Last edited by p0l1; 26.04.15, 01:05.

Comment

• kallekusta
            Grinder
            • May 2012
            • 603

Oota nagu mida, et sellise blankton A6 pärast sõideti sellele kuhugi välisriiki järgi???? Ime, et sellel üldse rattad all on.

1. Monomähkija, ehk esisillaveoga Audi on pool audit.
            2. Kliima puudub (konsoolis on mingi pliidinuppudega kondi käkk)
            3. Navi puudub, vaid selle asemel on see rõve punane ühevärviline displey, millel pooled pixlid surnud.
            4. Vanatüübi tuled
            5. Püsikas puudu

Ja muidugi HIND

Edit: Mida perset, pidurite remondi käigus värvisid supportid ka punaseks????
            Last edited by kallekusta; 26.04.15, 07:46.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Miks troll. Audi Q5-ga tegu. Kast ei vaheta teiselt esimesele sujuvalt - mehhatroonika ploki vahetus ~1600€, mootor sööb õli pisut palju - kolvigrupi kap.remont ~4200€. Kolmapäeval läheb töösse. Õnneks osaliselt hüvitatakse audi poolt ja ülejäänud kulud katab müüja.

Ma olen veendunud, et kui su A6le teha revalis tāisülevaatus, siis hinnapakkumine tegemist vajavatele töödele on üle 2k€. Tuttav käis just Q7 õhkamortide mingeid ANDUREID vahetamas (4tk) ja arve oli 3K€. Need autod ongi väga kallid ülal pidada, kui on vaja vahetada midagi muud peale piduriklotside ja õli. Ise lasin peale ostmist teha korda el.avaneva tagaluugi, mis sulgudes ei vahetanud aega-ajalt tulesid pamperilt luugi peale ümber - arve oli 849€. Ükskõik mis sellel autol teha on vaja, siis on pmst 1k€ garanteeritud. Need, kes väidavad vastupidist, sõidavad tegelikult rontidega ringi.
              Last edited by Kotkas1000; 26.04.15, 09:41.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
                Oota nagu mida, et sellise blankton A6 pärast sõideti sellele kuhugi välisriiki järgi???? Ime, et sellel üldse rattad all on.

1. Monomähkija, ehk esisillaveoga Audi on pool audit.
                2. Kliima puudub (konsoolis on mingi pliidinuppudega kondi käkk)
                3. Navi puudub, vaid selle asemel on see rõve punane ühevärviline displey, millel pooled pixlid surnud.
                4. Vanatüübi tuled
                5. Püsikas puudu

Ja muidugi HIND

Edit: Mida perset, pidurite remondi käigus värvisid supportid ka punaseks????
                lol.

okei. Soovitaks turgu natuke vaadata.
                http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1916874
                http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1969751
                http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1754228
                http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1973497
                jne.

D/M/E sa ei saa sellist nagu sa saad D/A/N puhul sellise hinnaga nagu ma ta sain.

Comment

• r1v0
                  Julm Donk
                  • Jun 2012
                  • 93

Just saying, Lätis on ülisolid koht, kus tehakse automaatkaste korda väga mõistliku hinnaga ning antakse asjale kaasa ka garantii. Tegemist ei ole nurgataguse kohaga, kuttidel on reaalselt väga muljetavaldav tehnika koha peal. Asus minuteada Cesises see koht ning oma kogemus oli viia neile käigukast, mis ei vahetanud pmslt üldse enam käike, 1,2k pluss garantii ja kast töötab ilma probleemideta juba üle 2 aasta. Arvan, et see variant Sulle kindlasti ei sobi, aga lihtsalt teadmiseks.

Ja tolle A6 eest 7100 küsida nüüd nii palju kah ei ole, et perseli peaks kukkuma. Vb kusta trollib, aga kas Sina siis muud ei vaata, kui ainult kahe silla veolisi autosi? üks sild veab, siis on auto sitt v? Või oled päris selline rullnokk, et kui esisild veab, siis autoga tee peal liigelda ei tohiks, aga kui tagasild, siis on tehtud vend rsk, saab sõõrikuid lasta ikka. Kliima on autol kindlasti olemas, ei pea olema alati lumehelbe nupp, mida sisse lülitada, et kliimaradikas taha lülitataks, selle asja nimi on kliimaautomaatika. Ja mida perset on jutt, et keeratavaid nuppe ei tohi olla autodes w? Tra mis idiood jutt. Navi puudumine tõmbab hinnas alla küll, aga pikslite surma kohta ei oska midagi öelda. 2005 ei olnud A6 facelifti veel ja püsika puudumine on nõme küll. Supportid on koledad jah. TL/DR, vb vastasin mingile trollile just, visa autot ise kindlalt ei ostaks, kallekusta jutt on idiootne.

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Algselt postitas r1v0 Vaata postitust
                    Just saying, Lätis on ülisolid koht, kus tehakse automaatkaste korda väga mõistliku hinnaga ning antakse asjale kaasa ka garantii. Tegemist ei ole nurgataguse kohaga, kuttidel on reaalselt väga muljetavaldav tehnika koha peal. Asus minuteada Cesises see koht ning oma kogemus oli viia neile käigukast, mis ei vahetanud pmslt üldse enam käike, 1,2k pluss garantii ja kast töötab ilma probleemideta juba üle 2 aasta. Arvan, et see variant Sulle kindlasti ei sobi, aga lihtsalt teadmiseks.

Ja tolle A6 eest 7100 küsida nüüd nii palju kah ei ole, et perseli peaks kukkuma. Vb kusta trollib, aga kas Sina siis muud ei vaata, kui ainult kahe silla veolisi autosi? üks sild veab, siis on auto sitt v? Või oled päris selline rullnokk, et kui esisild veab, siis autoga tee peal liigelda ei tohiks, aga kui tagasild, siis on tehtud vend rsk, saab sõõrikuid lasta ikka. Kliima on autol kindlasti olemas, ei pea olema alati lumehelbe nupp, mida sisse lülitada, et kliimaradikas taha lülitataks, selle asja nimi on kliimaautomaatika. Ja mida perset on jutt, et keeratavaid nuppe ei tohi olla autodes w? Tra mis idiood jutt. Navi puudumine tõmbab hinnas alla küll, aga pikslite surma kohta ei oska midagi öelda. 2005 ei olnud A6 facelifti veel ja püsika puudumine on nõme küll. Supportid on koledad jah. TL/DR, vb vastasin mingile trollile just, visa autot ise kindlalt ei ostaks, kallekusta jutt on idiootne.
                    what the actual fuck. Ma ei saanudki aru, et kelle pihta see käis nüüd. Pigem äkki on asi selles, et kui tahad M, siis sa ei saa nelikut, st pole ju igal E-l seda... :D Mina ei ole tal pidurikettaid/klotse vahetanud ega teinud. Need olid tehtud eelmise omaniku poolt just, punased supportid on koledad? no okei. Ükski pixel surnud pole :). Ma rohkem seda teemat kommenteerida ei viitsi.
                    Last edited by VisaHing; 26.04.15, 10:40.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Junken
                        Lendur Sass
                        • Sep 2011
                        • 1039

kotkas1000- kui sinu arust on käigukasti mehhatroonika ploki ja kolvigrupi vahetus nipetnäpet tööd siis soovitad uuesti kasutada googlet ja uurida kui mahukad need tööd on. Kolvigrupi vahetus on mootori puhul pmts üks kõige mahukamaid töid ja selle eest küsitaksegi obv palju raha. Teised kallimad asjad on muidugi käigukast ja sillad.

Comment

• rahvavaenlane
                          Klubi Liige
                          • Dec 2009
                          • 3040

kuulge autopeded. mul nüüd asjad nii, et kohe kiirelt autot vaja. margiks volvo või saab. hinnapiir 6k. v70 või samasugune saab? saab muidugi vähe vingem, aga olen kuulnud, et elektroonika nussib palju.

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                            kuulge autopeded. mul nüüd asjad nii, et kohe kiirelt autot vaja. margiks volvo või saab. hinnapiir 6k. v70 või samasugune saab? saab muidugi vähe vingem, aga olen kuulnud, et elektroonika nussib palju.
                            Üks Volvo S80 kunagi oli. Sellel muid hädasi peale elektroonika ei olnudki aga samas ei midagi väga häirivat. V70 tundub timm muidu.

Ainult vaata, et uuema kerega võtad, siis kuna 6k on siuke väga nibin nabin hind, et võid saada aga ei pruugi.
                            Last edited by VisaHing; 26.04.15, 14:41.

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                              Üks Volvo S80 kunagi oli. Sellel muid hädasi peale elektroonika ei olnudki aga samas ei midagi väga häirivat. V70 tundub timm muidu.

Ainult vaata, et uuema kerega võtad, siis kuna 6k on siuke väga nibin nabin hind, et võid saada aga ei pruugi.
                              täpsusta asjaolusid, mul tõsiselt kiire ja hinnapiir paigas. s80 ei sobi.

Comment

• viki
                                Grinder
                                • Apr 2010
                                • 893

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                                Kasutatud auto ostu puhul kas veab või ei vea.Mul xc70 mis suht sama,mis v70.Sõitnud olen ainult 10000km ja selle lühikese aja jooksul pole vigu olnud.Paari aasta pärast võiks täpsemalt rääkida.

Comment

Working...