Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale
2001. polnud esimene kord, kui WTC-d rünnati.Algselt postitas backdoorsex Vaata postitustHuvitav. Kuigi ise ei usu, et see 9/11 oli inside job ja seda illumnatide paska.
Aga naljakas, eile vaatasin Visa Hing 3-me. Seal kohas kui need kallurid tulid sinna õnnetuspaika, kus äsja lasti metrooõhku.
Seal ütles üks ment teisele: '' Te olite ka WTC-s ja teate milline segadus seal oli '' 1995 aastal valminud film.
Vb WTC tähendab ka midagi muud kui World Trade Center.
26. veebruaril 1993. aastal kell 12:17, plahvatas Põhjatornis (North Tower) Ryderi kaubik mis sisaldas 680 kilogrammi lõhkeainet. Pomm oli pandud Ramzi Yousef'i poolt. Plahvatus tekitas 30-meetrise augu läbi viie maa-aluse korruse. Kõige rohkem kahjustusi oli B1, B2 ja B3 korrustel. Kuus inimest said surma ning 50 000 muud inimest kannatasid vinguhaisu all mis läbis Põhjatorni sajakümmet korrust täielikult. Paljud inimesed pidid kõndima alla pimedatel hädaabi-treppidel, kus polnud valgustust. Mõndadele võttis alla jõudmine 110-korruselisest hiigelehitisest mitu tundi.
Comment
-
Clazz on igati aus ja viisakas koht.Algselt postitas Jeebus Vaata postitusthelistasin Clazzi, neil on vabu laudu, erinevad esinejad, korralik programm
veebilehe photoshopitud piltidelt tundub korralik koht, keegi sees käinud?
Comment
-
Olen käinud sees ja polnud viga. Kuigi toolid ja lauad olid krdi kõrged aga eks see stiilipõhine sisustus seal vast. Medium veiseliha oli ka muidugi väga ok.Algselt postitas Jeebus Vaata postitusthelistasin Clazzi, neil on vabu laudu, erinevad esinejad, korralik programm
veebilehe photoshopitud piltidelt tundub korralik koht, keegi sees käinud?
Comment
-
Sa ei ole kunagi vist 40+ olnud?Algselt postitas Jeebus Vaata postitustsa ei ole vist kunagi sattunud sinna urkasse
Kui nende 40+ maitseeelistusi jms. täpselt tead, siis muidugi lihtsam.
Comment
-
üks asi suvaline nv, teine asi aastavahetuseprogramm otseülekandega tv3s"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
lolAlgselt postitas Jeebus Vaata postitustkiika hommikul kella 5-6 paiku kannu ette, mis kontingent seal tolkneb
Ütle kus kohas tolgendamist aastavahetusel poleks
Comment
-
kas regid jätavad siis tulemata?Algselt postitas nikitheone Vaata postitustüks asi suvaline nv, teine asi aastavahetuseprogramm otseülekandega tv3s
Comment
-
Lol obv"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
[QUOTE=backdoorsex;483582]Huvitav. Kuigi ise ei usu, et see 9/11 oli inside job ja seda illumnatide paska.
Sa ei usu ,et inside job?.
Faktiliselt jumala hästi välja toodud ,et George Bush ja Dick Cheney tegid selle.
Ma olen video näind täpselt kus Bush hüppab enne hitti lennukist langevarjuga välja.
Paljud tunnistajad on näinud kuidas Dick Cheney käis iga nv 2 ,aastat jutti WTC-s pomme panemas.
#mindcontrollman
Comment
-
aga oled sa tegelt vaatand neid fakte mis on toodud selle tõestuseks, mõned on päris mõtleva panevad kuigi samas nagu võib olla mingi überjuhus ka. Oli või mitte mul jumala pohhui nüüdseks juba
Comment
-
Ma olen neid fakte vahtind väga väga väga palju.
Need kes loos change ja loose change 2 tegid. On räigelt BIAS nad ei muuda MITTE KUNAGI meelt.
Need docid on ÜLI hästi tehtud.
Ma isegi uskusin väga pikkalt seda teemat...aga olin väga bias ka, aga need kõik on debunked.
Need kes usuvad ,et inside job ,pole selle vastu midagi kuna tean miks nad seda arvavad.
Mõttetu on selle teema üle vaielda kuna paljud kes seda usuvad on sellele ideele püha templi peale löönud.
Comment
Comment