Nii lihtsalt need asjad ei käi, ise pead ikka veits vaeva ka nägema. Mõne jõulumeeleolus naabrimehe äkki leiad või järgmiseks korraks teed endale pangakontosid juurde. Õpeta nagu oma last.
huvitav, miks on alati enamusel millelegi taolisele sama vastus : "mina poleks küll nii käitunud, idioot oled ikka, peksa ikka ei saaks"
keegi vaevalt mõtles selle üle, mida ta oleks vastanud, kui suitsuruumis liigub koheselt juurde agressiivne nolk, üteldes paar solvavat sõna ning "lähme praegu kohe välja" ... oleks vastanud "ei aitäh" : ) kuidas siis oleks kõik edasi arenenud (ma ütlen, et lahti poleks tast saanud) ???
oleks siis kõik siinsed tagantjärele targad sekundiga püsti tõusnud ning viimasest lahtiolevast baarist lahkunud?
k, bear with me, trükin vasaku käega, ei viitsi romaani kirj.
tonicu suitsuruumis oli see tüüp mingi 40-aastase "karmi ilmega" tüübiga, nad hakkasid kohe huiama, väga kiirelt ütles see tüüp, et lähme õue, ma vastasin, et lähme.
läksime siis kahekesi õue, ma ütlesin, et pane siis mulle molli, keerasin oma põse ette. midagi ei juhtunud läksime sisse tagasi, ta läks taha, ma ostsin endale eest baarist joogi, tiksusin mingi 15min seal leti ääres, siis hakati sulgema, läksin tonicust välja vasakule mingi 50m ja laks olin pikali, lihtsalt laksiti jalgadega, ei suutnud püsti tõusta.
Tegemist on kuriteo, mitte väärteoga. Sellest jutust eeldan, et karistuse saavad sellid ainult sellisel juhul kui ise uurijale üles tunnistavad asja. Politseisse mine ikkagi, siis ei jää sul hiljem südametunnistus piinama.
ma ei käigi tavaliselt joomas, ei teagi ühtegi kohta, seepärast ei oska reageerida ka taolistele situatsioonidele
kuna ise kedagi ei löö, siis tundus see liin tagavat mulle mu ego ning koha
sattus aga selline psühho
nüüd sain teada, et käitusin valesti ja olin peksu ära teeninud : (
Re: Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale
Ära teeninud. Ei.
Ise ka valesti käitunud. Jah.
Järgmine kord, kui keegi tuleb provotseerima, siis ütle, et sul pole temaga mingit probleemi. See pole kõige adekvaatsem käitumine, kui sa mõnele ennast täis tõmmanud lambale pakud ise võimalust ennast lüüa. Üldjuhul ajab see lamba veel rohkem pöördesse.
Tulevikus, kui tahad üksi ja joogisena linna lällama minna, siis küsi kasvõi foorumist nõu.
ära ei olnud teeninud, aga midagi imestada ka ei tasu.
Endal olnud selline olukord, kus Tartus haridusministeeriumi pargis (no seal, kus mökus ja kivis olles kusemas käiakse) tulid 2 venelast ossi suitsu küsima. Väga suured ei olnud, aga äkilised küll. Soovitasin statoili minna, sealt saab. Küsiti, et kas ülbitsen, ütlesin, et oleneb kuidas te ise seda tõlgendate. Järgnes see, et insta pauk kirja ja konkreetselt kaks nädalat silma lahti ei saanud ning käisin loengutes endal luugid kinni.
Süüdi muidugi nemad, aga oleks suitsu andnud oleks patsu löönud ja paar nalja ka visanud ning kõik häpid. Aga eks see ossidega rahumeelselt asjade lahendamine on üsna peen kunst biitida.
ju klientuur sama mentaliteediga. Aa imo selles videos ülihästi näha tiblade käitumislaad. Mitte üks kord neist ei olnud n.ö. mees mehele ning kõik esimesed löögid olid täiesti ootamatult. Ei ole raske tühja koha pealt kõrval seisev ning kolmanda isikuga räägiv vend nokki lüüa ja siis jalgadega kahekesi taguma hakata.
Comment