Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Algselt postitas vennike Vaata postitust
    ma ei leia, et Jeebus oleks kuidagi ära teeninud sellise keretäie. Aga ilmselt ei tea ma ka kõiki detaile. Võibolla lubas kellegi õe gangrapeda, sel juhul täitsa paras. Niikaua kui mul pole kahelda Jeebuse sõnades, ütleb minu mõistus, et need tampijad idioodid läksid ikka väga liiale.
    Täpselt! See, et ranka pole eriti kakelda saand peol, ei õigusta mingi inimese poolvigaseks peksmist. Loomulikult on paljud "seisus" niisama sõnadega või sõprade abiga või millega iganes lahendatavad, aga on hetki, kus sa ei saa paraku ise mitte midagi teha.
    See umbes nagu autosõiduga, et võid küll eeskirjadest kinni pidada, sõita väga korralikult ja arvetada teiste liiklejatega, aga kui keegi pimedas kurvis vastassuuna vööndis vastu tuleb (ning kui juhtub ka veidi massiivsem olema), siis paraku pole ka kiirest reageerimisest (kiiretest jalgadest) abi.

Comment

• evari1
      Julm Donk
      • Sep 2012
      • 43

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Kas mul on õigus, kui ma vädan, et selline olukord juhtus vanuses alla 20 aastat ?
      Ma eeldan, et üle 20 olid need tegelased. See oli mitu aastat tagasi ja peategelased on must 4-5 aastat vanemad. Aga harituselt umbes sealkandis võidi küll olla.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

Isiklikult nõustun küll pigem rankaga.
        Olen isegi küllaltki temperamentne vend, kellel "sütik" üsnagi lühike ning omast kogemusest võin öelda, et reeglina juhtuvad sellised olukorrad siiski siis kui oled ise ka veidikene õli tulle valanud. Ma ei ole näinud mitte ühelgi sõbral-tuttaval mitte kunagi ühtegi olukorda, kus oleks olnud seisu "lõhna" ka. Küll on aga isiklikult olnud "seise" mitmeid ning sageli eskaleerunud ka kaklusega. Kuigi ma ei ole reeglina kunagi olnud olukorra algataja, olen siiski n.ö. võimaluste piires vastu actinud, mis on tegelikult kainelt mõeldes täiesti ebavajalik. a la "kuule sa tahad lõuga saada vä? -- A sa tahad või?" situatsioonid, mis on tegelikult osati ka enda süü. Seadust võid sa ju taga ajada, aga ise oled pärast kipsis. Seega lihtsam oleks selliseid asja eos vältida, anda käppa ja öelda, et my bad (kuigi vb isegi ei olnud).
        Sessuhtes, et, oma õigust võid sa ju taga ajada, aga kui mingile ossile kuskil urkas tema moodi vastu ülbitsed, siis mis seal eeldada? Et pärast lööte koos pitsi kokku? Eks igaüks käitub ikkagi vastavalt oma rikutuse tasemeli ja kui on aru saada, et vastane ei ole kõige teravam pliiats, siis ei ole mõtet ka kõva meest mängida.

Nagu keegi ütles, et lihtsam on ego maha suruda ja eluga edasi minna kui hakata mingi kriminaaliga sotte selgeks klaarima või vastu ülbitsema.

p.s. arvatavasti oleksin OP asemel käitunud samamoodi ning oleksin ise kipsis. Aga targutada on ikka hea...

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
          kogenum inimene oleks vabalt ära tajunud. esmakohtumisel suitsuruumis ei jõudnud ma suitsugi põlema panna, kui juba huiama tuldi. nii aktiveerunud oli.
          optimaalne liin oleks olnud koju ära minna, sest mul polnud õhtuga absoluutselt mingisugust eesmärki, lihtsalt tiksusin
          üldse sattusin nimetast sinna, kus poleks pidanud terve selle aja dj-ga midi controlleritest rääkima aga hoopis tüdruku organiseerima ...

mul on social coachingut vaja, midagi Crazy, Stupid, Love. sarnast
          + äkki chart vaja teha standardliinidest erinevate klubisituatsioonide puhul
          Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
          Kusagil sa mainisid veel, et sul 4% bodyfat ja oled hüperaktiivne. Ma järeldan, et su keha/aju töötab niimoodi, et ülesöödud ja joodud energia ei salvestu rasvaks, nagu enamusel meist, vaid liigutusteks ja kiireteks mõteteks ja juttudeks (põsk ette ja pane pauk...), ühesõnaga laksid ringi nagu energizer rabbit ja sellistel on paratamatult pidevalt konflikte aglase ajutegevusega ossidega, kes puhtalt sinu juuresolekust alaväärsuskompleksi põdema hakkavad. Aga küll sa lõpuks maha rahuned, kui ainevahetus aeglustuma hakkab. :-)

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Täna 11.00 see siis juhtus. Ranka andis Freaky-le üle paroolid ja rahad. Foorumis on oodata suuri muudatusi.

Comment

• vennike
              Pokkerihai
              • Mar 2009
              • 1958

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
              Täna 11.00 see siis juhtus. Ranka andis Freaky-le üle paroolid ja rahad. Foorumis on oodata suuri muudatusi.
              lol pastilaa esimest korda mudas peaga foorumis

Comment

• Romka
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1544

Betfair->Skrill rahakanded pühadel töötavad?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                  ma ei leia, et Jeebus oleks kuidagi ära teeninud sellise keretäie. Aga ilmselt ei tea ma ka kõiki detaile. Võibolla lubas kellegi õe gangrapeda, sel juhul täitsa paras. Niikaua kui mul pole kahelda Jeebuse sõnades, ütleb minu mõistus, et need tampijad idioodid läksid ikka väga liiale.
                  Pigem sa ei ole vist Tonicus käinud. Suht urgas ja kaklusi provotseeritakse ning kui ise sellega kaasa lähed (käid väljas macho mees mängimas) siis saadki selle, mida ise lunisid.

Täpselt sama, kui minna mustade klubisse ja karjuda: nigga, nigga, nigga. Saad molli. Sinule tundub asjata, neile mitte.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas camu Vaata postitust
                    Täpselt! See, et ranka pole eriti kakelda saand peol, ei õigusta mingi inimese poolvigaseks peksmist. Loomulikult on paljud "seisus" niisama sõnadega või sõprade abiga või millega iganes lahendatavad, aga on hetki, kus sa ei saa paraku ise mitte midagi teha.

See umbes nagu autosõiduga, et võid küll eeskirjadest kinni pidada, sõita väga korralikult ja arvetada teiste liiklejatega, aga kui keegi pimedas kurvis vastassuuna vööndis vastu tuleb (ning kui juhtub ka veidi massiivsem olema), siis paraku pole ka kiirest reageerimisest (kiiretest jalgadest) abi.
                    Ma ütlesin selgelt: kaklusi saab vältida ja asjata oleks siis, kui sa lähed suitsuruumi ja pauk käib. Hetkel jeebus ise läks vennaga välja, pani end "maksma" ning läks sisse tagasi. Mida sa ootad seal, et keegi tuleb teeb pai w? Siinkohal mina erinengi - jah jeebusel on õigus, aga ma ei lähe õigust nõudma selle nimel, et ennast pool vigaseks pekstakse.

Sinu liiklusnäide on siin väga vale! Antud juhul selle asemel, et pidurdada ja teha vajalik manööver vältida õnnetust, annab sohver hoopis gaasi, sest temal on ju õigus. Küsimuseks jääb hind ja õigesti käitumine ka "ohvri" poolt.

EDIT: loll saab kirikus ka peksa või peaks ehk ütlema, et tonicus ... :D

Comment

• Tarmonator
                      Lingiparandaja
                      • Oct 2008
                      • 3274

Kordan ennast...kui varastatakse, kas varastan siis vastu? Kui tapetakse, kas tapan vastu?

Imo on seaduses lubatud vägivald vaid hädakaitse ulatuses. Kambaga nurga taga üht ülimudas venda oodata ja siis ta luud-kondid katki taguda ei ole hädakaitse. Ei oma tähtsust mis see Jeebus ütles või tegi. Pannud seal väljas siis ära see pauk kui põsk ees oli ja ma arvan, et Jeebus poleks ka sellest suuremat numbrit teinud.
                      Idiootne vaidlus. Me ei ela metsikus läänes. Sellised asjad toimuvadki kuna keegi ei viitsi midagi ette võtta. Ei saa alati ise vastu anda ja loota, et asi laheneb. Või teine põsk ette keerata ja ära kannatada.

Comment

• rahvavaenlane
                        Klubi Liige
                        • Dec 2009
                        • 3040

kas täna kõrtsid ka lahti on?

Comment

• Spewmonkey
                          Seina Augustaja
                          • Oct 2008
                          • 2293

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                          kas täna kõrtsid ka lahti on?
                          Kõrtsid ei ole kunagi kinni.

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                            üleeile olid küll. kõik tahtsid ju nii faking pühalikud ja õndsad olla, et pisar ka silmanurgast välja ajada.

Comment

• Ermii
                              Õpihimuline Mängur
                              • May 2009
                              • 402

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                              nohh Siim sa kaineks saand vää?

Comment

• Strawberry
                                Varasemalt kasutaja "romeo"
                                • Aug 2012
                                • 1229

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                                stfu multitalent. on sul mõni faktiline näide tuua??
                                Nub plz, mul on ka sõber politseis ja neil on iga päev karjade kaupa valetajaid ja niisama lollakaid. Täiesti standard on sellisel juhul alguses veidi ajude keppi teha a la "Kas ise provotseerisid ? Kas ise olid ka süüdi ?" ja mõttetud asjad välja filtreerida, need kellel tõsi taga jäävad alles, kirjutavad avalduse ja hakkab masinavärk liikuma.

Mis puutub politsei laiskusesse, siis kehtib seal täpselt sama populatsiooni statistika nagu ka igal pool mujal. Osad on töökad, osad on laisad. Nagu igale normaalsele inimesele iseloomulik, kui on võimalus vähem tööd teha, siis tehakse vähem tööd.

Comment

Working...