Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • EestiAA
    Vana Tegija
    • Nov 2010
    • 1132

Re: Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Nu kui vennad saavad esimese laksu eest tingimisi siis teise asja eest lähevad istuma...Ja ma arvan kui jeebus neid näeb siis ta ei lähe nina alla neile ...vaid vahetab peo kohta.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Mul oleks täis lohhi tunne peal peale siukest provotseerimist kedagi menti anda ja siis nõuda mingit raha veel ja põhimõtet taga ajada.
      Just move on ja ära oma põske järgmine trip ette pane sihilikult, et siis üllatuda, et oh lõigi w.

Oleks veel, et jalutad rahulikult koju ja ilma mingi historyta lüüakse vegetableks sind.

Algselt postitas inward Vaata postitust
      Sellegipoolest peksjate näol on tegemist haigete inimestega, kes väärivad oma teo eest karistust. Oodata väljas kambaga, et suvaline üksik tüüp, täiesti läbi kui mitte surnuks peksta - debiilne.
      Normaalne pole jamh.
      Last edited by qbj0hn; 25.12.12, 22:43.

Comment

• Remokk
        Jube Noob
        • Nov 2011
        • 171

segi..

Comment

• Remokk
          Jube Noob
          • Nov 2011
          • 171

Algselt postitas inward Vaata postitust
          Sellegipoolest peksjate näol on tegemist haigete inimestega, kes väärivad oma teo eest karistust. Oodata väljas kambaga, et suvaline üksik tüüp, täiesti läbi kui mitte surnuks peksta - debiilne.
          jah.. täitsa nõus

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
            .
            Just move on ja ära oma põske järgmine trip ette pane sihilikult, et siis üllatuda, et oh lõigi w.
            Ei löödud ju? Mindi hoopis "sõpradele" oma rasket elu kurtma ja siis pandi padavai kambakesi nurga taha ootama.

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Algselt postitas Strawberry;483255[B
              ]Mendid on laisad lihtsalt ja ei viitsi endale lisatööd teha.[/B] Stick to your story ja nõua, et saaksid avalduse teha, nad on kohustatud seda menetlema.

Kui paperwork juba alguse saab, siis ei peata seda enam keegi ega miski ja see läheb all the way.
              stfu multitalent. on sul mõni faktiline näide tuua??
              mul on sõpru ja tuttavaid politseis nii liikluses, mõrvas ja narkos. jutt, et politsei ei viici teha on bs. lihtsalt pannakse prioriteedid paika kui ressurssi napib. näeb kõrvaltki et nad töötavad pikk päevi ja innuga.

enda kaklused on õnneks jäänud 8-10a tagusesse aega aga tuleb meelde üks juhus. kuskil aegviidu kandis oli meil sünnipäev.
              üks seltskond hakkas peolt öösel tagasi koju liikuma. mingid maakas olid ka viina võtnud ja kuskil metsavahel ajasid oma sierra ette ja peatasid auto kinni suurema seltskonnaga. tahtsid tüli norida ja tagusid vastu klaase. seltskond autost välja ei tulnud ja helistas ülejäänud pidulistele, kes kohale lendasid. maakad ei saanud jutust aru ja nahad löödi kinni. sellepeale kutsusid nad politsei, kes osa meie seltskonnast(ja nn "kannatanutest") kaasa võttis. maardu jaoskonnas võeti ütlused ja politsei ütles: "gtfo, me ei tee mingit juurdlust nolkide kalkuse peale, kus paistab, et oli ka asja eest. Just leiti siin kraavist inimese pea ja meil ei ole selleks bs aega." kõik olid rahul ja mindi laiali.

Comment

• vennike
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1958

menti obv, ma saan aru kui pool õhtut käitud nagu idioot ja saad korra vastu hambaid, no sitta kah, elad üle. Aga suht tühja koha peal niimoodi ära taguda kambaga... fking masendav.

Comment

• Remokk
                  Jube Noob
                  • Nov 2011
                  • 171

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                  stfu multitalent. on sul mõni faktiline näide tuua??
                  mul on sõpru ja tuttavaid politseis nii liikluses, mõrvas ja narkos. jutt, et politsei ei viici teha on bs. lihtsalt pannakse prioriteedid paika kui ressurssi napib. näeb kõrvaltki et nad töötavad pikk päevi ja innuga.

enda kaklused on õnneks jäänud 8-10a tagusesse aega aga tuleb meelde üks juhus. kuskil aegviidu kandis oli meil sünnipäev.
                  üks seltskond hakkas peolt öösel tagasi koju liikuma. mingid maakas olid ka viina võtnud ja kuskil metsavahel ajasid oma sierra ette ja peatasid auto kinni suurema seltskonnaga. tahtsid tüli norida ja tagusid vastu klaase. seltskond autost välja ei tulnud ja helistas ülejäänud pidulistele, kes kohale lendasid. maakad ei saanud jutust aru ja nahad löödi kinni. sellepeale kutsusid nad politsei
                  , kes osa meie seltskonnast(ja nn "kannatanutest") kaasa võttis. maardu jaoskonnas võeti ütlused ja politsei ütles: "gtfo, me ei tee mingit juurdlust nolkide kalkuse peale, kus paistab, et oli ka asja eest. Just leiti siin kraavist inimese pea ja meil ei ole selleks bs aega." kõik olid rahul ja mindi laiali.
                  +1 Sellised vändikud ongi kõige hullemad, tõmbavad teema üles ja kui osutuvad kannatauteks loodavad mendi abile... haiged kodanikud...

Comment

• Chloe
                    Bännitud
                    • Dec 2012
                    • 82

Mismõttes politseinikud laisad on, suur osa neist on ikka läinud politseikooli huviga anda oma panus ühiskonna heaks nagu tuletõrjujadki. Lihtsalt politseinikel on kordades rohkem tegevust, kui näiteks tuletõrjujatel ja seega tuleb teha valikuid.Politsei Ei jõua igale "tulekahjule" nagu seda tuletõrjujad ...

Räägin suhtarvudest....

Comment

• Remokk
                      Jube Noob
                      • Nov 2011
                      • 171

Rääkides poliseinukutest siis linna omad on kõvasti inimlikumad kui mingid väikelinna omad...

Comment

• Remokk
                        Jube Noob
                        • Nov 2011
                        • 171

aitäh kasutajale. kes hiljuti postitas
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                        ty ty ty . lol J0hn

Comment

• evari1
                          Julm Donk
                          • Sep 2012
                          • 43

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                          Teooria on hea, aga kui tillk alkoholi on sees siis vaevalt siuke mindset momendis on.
                          Ma tean olukorda, kus võistluskunste õppinud tüüp oli tappa andnud teisele, olles üldse vägivaldne. Teine tüüp menti ei läinud, pärast istus kickboxer talle pähe, igal pool nägi, siis hirmutas ja noris. Pigem neil tekib julgust juurde teadmisega, et kannataja ei läinud mentigi. Arvatavasti nad järeldavad selles seda, et vastane kardab teda nii palju, et ei julge midagi teha.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                            menti obv, ma saan aru kui pool õhtut käitud nagu idioot ja saad korra vastu hambaid, no sitta kah, elad üle. Aga suht tühja koha peal niimoodi ära taguda kambaga... fking masendav.
                            Oled üks targem kasutaja foorumis, aga seekord sa eksid IMO. Loo point on hea, aga kuidas sa "tühja koha" pealt praegu ära taoti? Jeebus ei võinud/tahtnud kõike fakte avaldada (tema sõna, nende vastu) ja isegi kui tegi on ta enda viga. Kui sa mängid Bruce Willist, siis tea, et võid ka laksu saada.

Mina ikka pidutsen rohkem, kui keskmine foorumi kasutaja. Käin kohtades, kuhu enamus ei julgekski minna ja peod on väga pikad hommikul kella kümneni välja on standard. See tähendab, et ma tiksun lõpus kuskil alternatiivurgastes, kuhu ongi igasugu ossid ja muu pask kokku vajunud, aga ei ole mitte kunagi lõuga saanud ega seisuks läinud.

Ja arvesta sellega, et ma joon ennast ikka rohkemn kooma, kui teised ja teen poole jubedamaid asju, kui teised ehk ala ei piirdu kuskil lauas istumisega :)

EDIT: Niisama "tappa" saamiseks ma loeks seda, et kui enne laoti ja siis alles küsiti. Ma väidan, et suur osa kaklusi on välditav ja see ei tähenda ,et sa peaksid saba jalge vahel jooksma.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas evari1 Vaata postitust
                              Ma tean olukorda, kus võistluskunste õppinud tüüp oli tappa andnud teisele, olles üldse vägivaldne. Teine tüüp menti ei läinud, pärast istus kickboxer talle pähe, igal pool nägi, siis hirmutas ja noris. Pigem neil tekib julgust juurde teadmisega, et kannataja ei läinud mentigi. Arvatavasti nad järeldavad selles seda, et vastane kardab teda nii palju, et ei julge midagi teha.
                              Kas mul on õigus, kui ma vädan, et selline olukord juhtus vanuses alla 20 aastat ?

Comment

• vennike
                                Pokkerihai
                                • Mar 2009
                                • 1958

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Oled üks targem kasutaja foorumis, aga seekord sa eksid IMO. Loo point on hea, aga kuidas sa "tühja koha" pealt praegu ära taoti? Jeebus ei võinud/tahtnud kõike fakte avaldada (tema sõna, nende vastu) ja isegi kui tegi on ta enda viga. Kui sa mängid Bruce Willist, siis tea, et võid ka laksu saada.

Mina ikka pidutsen rohkem, kui keskmine foorumi kasutaja. Käin kohtades, kuhu enamus ei julgekski minna ja peod on väga pikad hommikul kella kümneni välja on standard. See tähendab, et ma tiksun lõpus kuskil alternatiivurgastes, kuhu ongi igasugu ossid ja muu pask kokku vajunud, aga ei ole mitte kunagi lõuga saanud ega seisuks läinud.

Ja arvesta sellega, et ma joon ennast ikka rohkemn kooma, kui teised ja teen poole jubedamaid asju, kui teised ehk ala ei piirdu kuskil lauas istumisega :)

EDIT: Niisama "tappa" saamiseks ma loeks seda, et kui enne laoti ja siis alles küsiti. Ma väidan, et suur osa kaklusi on välditav ja see ei tähenda ,et sa peaksid saba jalge vahel jooksma.
                                ma ei leia, et Jeebus oleks kuidagi ära teeninud sellise keretäie. Aga ilmselt ei tea ma ka kõiki detaile. Võibolla lubas kellegi õe gangrapeda, sel juhul täitsa paras. Niikaua kui mul pole kahelda Jeebuse sõnades, ütleb minu mõistus, et need tampijad idioodid läksid ikka väga liiale.

Comment

Working...