Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Kindlasti mine menti ja kirjuta avaldus, noorena tundub selline tappasaamine ja andmine loomulik elu käik, aga tegelikult võib seesama käeluumurd sul eluaeg probleeme tekitada. Need andjad peaks kah vähemalt tingimisi saama, on meil teistel ohutum ringi liikuda. Meil ei ole mingi Sitsiilia 1910, kus politseid ei segata asjasse. Tsiviilhagiga saaks kindlasti raha, lambist pakuks 2500€? Ei tea seda teemat hästi.

Comment

• Jeebus
      määäääää
      • Jun 2012
      • 1409

Algselt postitas Remokk Vaata postitust
      Räägi sellest peksu loost läheamlt, millest alguse sai jne. Ei tahaks küll uskuda, et niisama peksa said,
      juhul kui olid selle ära teeninud on küll väga vale kuskile menti joosta ja mingeid rahasid nõuda.
      k, bear with me, trükin vasaku käega, ei viitsi romaani kirj.
      tonicu suitsuruumis oli see tüüp mingi 40-aastase "karmi ilmega" tüübiga, nad hakkasid kohe huiama, väga kiirelt ütles see tüüp, et lähme õue, ma vastasin, et lähme.
      läksime siis kahekesi õue, ma ütlesin, et pane siis mulle molli, keerasin oma põse ette. midagi ei juhtunud läksime sisse tagasi, ta läks taha, ma ostsin endale eest baarist joogi, tiksusin mingi 15min seal leti ääres, siis hakati sulgema, läksin tonicust välja vasakule mingi 50m ja laks olin pikali, lihtsalt laksiti jalgadega, ei suutnud püsti tõusta.

Comment

• supernova66666
        Grinder
        • Nov 2012
        • 732

Pättide vastu võid ju tsiviilhagi esitada, aga võimalus, et nad maksavad midagi on 5% ehk

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Lol, tonicus pole tõesti raske peksa saada.

Comment

• harryahven
            Pokkerihai
            • Dec 2009
            • 1964

obv kui ise enne ei löönud ja video tõestus olemas ja jorsid teada, saad nõuda kahjutasu luumurru eest + kui tööl ei saa käia või jääb miski tegemata tänu sellele veel pappi. lisaks võib vabalt sellistel troppidel varasemalt midagi all olla ja lükatakse aastakeseks istuma vms.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Algselt postitas Remokk Vaata postitust
              Räägi sellest peksu loost läheamlt, millest alguse sai jne. Ei tahaks küll uskuda, et niisama peksa said, juhul kui olid selle ära teeninud on küll väga vale kuskile menti joosta ja mingeid rahasid nõuda.
              Maaslamaja pikaajaliseks jalgadega peksmiseks on mul küll võimatu mingit sobivat põhjust välja mõelda. Lisaks muidugi see kambaga ette hoiatamata lendstardist peale lendamine.

Comment

• Mrt1989
                Grinder
                • Mar 2010
                • 999

Tonicus käibki valdavalt kriminaalne seltskond. Endalegi seal tahetud nuga anda ,pmst mitte millegi eest.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
                  tonicu suitsuruumis oli see tüüp mingi 40-aastase "karmi ilmega" tüübiga, nad hakkasid kohe huiama, väga kiirelt ütles see tüüp, et lähme õue, ma vastasin, et lähme.
                  läksime siis kahekesi õue, ma ütlesin, et pane siis mulle molli, keerasin oma põse ette. midagi ei juhtunud läksime sisse tagasi, ta läks taha, ma ostsin endale eest baarist joogi, tiksusin mingi 15min seal leti ääres, siis hakati sulgema, läksin tonicust välja vasakule mingi 50m ja laks olin pikali, lihtsalt laksiti jalgadega, ei suutnud püsti tõusta.
                  Päris haige juhtum. Kindlasti esita politseisse avaldus, et need debiilikud ikka teenitud karistuse saaksid. Raskete kehavigastuste tekitamine pole naljaasi. Järgmine kord võivad nad kellegi surnuks peksta niimoodi.*
                  Mõttetu targutamine, aga täis peaga juba seal esimeses faasis üritaks ALATI konflikti ennetada. Täiesti mõttetu on mingite neandertaalidega edasi jaurata. Omast kogemusest tean, paar korda olen isegi korralikult täis peaga kolki saanud.
                  Last edited by inward; 24.12.12, 14:43.

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

40-50 korda jalaga näkku ja peale seda suudad veel foorumis jutelda, tundub ebareaalne täiesti.

Comment

• Junken
                      Lendur Sass
                      • Sep 2011
                      • 1039

oli ju jutt et 20-40 korda(algul 6 korda) ja et käed olid ees ja mõned tulid läbi

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                        40-50 korda jalaga näkku ja peale seda suudad veel foorumis jutelda, tundub ebareaalne täiesti.

Jep, nüüdseks on see number juba kasvanud, arstid andsid ka oma osa. 40-50 korda juba sai jalaga järjest näkku.

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Provotseerisid ka ju ise, poleks seda teinud oleks kuklapekiga piirdutud prolly. Mida jorris peaga kappidelt sa siis eeldasid, et patsutavad õlale ja kõik legit? lol

Comment

• Mr_Kenny
                            Vana Tegija
                            • Jun 2011
                            • 1357

Peab ikka taseri sebima endale :D

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
                              Sellise suhtumisega tappa saamine ei ole üllatav. Eriti, kui suskida herilasepesas kaikaga.

Comment

• Fabulous
                                Pokkerihai
                                • Jan 2010
                                • 2674

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Sellise suhtumisega tappa saamine ei ole üllatav. Eriti, kui suskida herilasepesas kaikaga.
                                This.
                                Nüüd kui kogu lugu teada on, võib kindlalt öelda, et tegemist on sinu enda süüga, sest selline tulemus on suhteliselt vältimatu kui mingite kantpeadega paukuma hakata. Kui teine osapool ise agiteerib, on minu arvates on sellises olukorras täiesti okei "pussy" olla ja mitte provokatsioonidele alluda. Vahepeal tasub tervis eneseväärikusest siiski ette asetada. Tulevikus oled loodetavasti targem.

Comment

Working...