Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mikk2468
    Vana Tegija
    • Nov 2009
    • 1039

Re: Detsembri offtopic - Terves Kehas, Terve Liiter, äkki tuleb Frekyl hiiter!

Patrickus oli minuarust vist 8 õllet meeter. Terava kohta ei oska öelda.

Viinadest soliidne zelenaja marka, kuigi suht odav kah.
    Last edited by mikk2468; 12.12.12, 18:48.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
      Potsataja kuidas sa ennast üldse nii targaks pead kui pmst nii elu hävitad endal? Ja kui sa ütled, et minge grupi peal vms, siis foorumis saad ju postitada ntx, siis saaks kindlasti netis ka mingi tegevusega klotski kokku ajada kui pead on.
      Ampulli pole mõelnud panna?
      Või oled lihtsalt urri taoline elufilosoof? (võsareporterist kahe kõrgharidusega sopajoodik)
      Viimasest ajast mäletan (õigemini tuletasin meelde) ma tarkuse teemal pühapeaval kirjapandud postitust, kuid kindlasti on sarnaseid ka varem olnud, kui "meri põlvini" on. Samas "nii" sõna oleks antud kontekstis imo siiski selline võimendus, mida ma ka täis peaga ei kasutaks.

Ma olen küll ja küll mõelnud, et kas oleks mingi võimalus või tingimus, et ma täielikult oma elu hävitamise lõpetaks ja jõudnud järeldusele, et ei ole. Samas vähemalt tempot pidurdada saaks küll kõvasti. Samas eelviimane põhjaskäik 2003-2004 kestis alla aasta ja lõppes 2x keskmise palga jms. 2008 lõpuks olin kõik ise uuesti jälle ära rikkunud ja nüüd ma siis siis olen 4 aastat hiljem hasartmängusõltuvusest praktiliselt vabana, kuid alkohoolikuna. Samas alkoholismil ja hasartmängusõltuvusel on suur vahe, nimelt raha ei põleta siiski kogu aeg taskus ja summad, mida saab hakkama panna on piiratud.

Ise mingi tegevusega klotsi kokku ajamise osas on aga lood kurvad. Selleks peab ikka 24/7 tegutsemistahet jms. olema. Mõne tegutsemistahtelise päevaga kuus ei tee s*ttagi ära. Lisaks on oma töö teinud ka need vastuseta saadetud CV-d ja luhtunud töövestlused. Samas, kui keegi aitaks hoo sisse lükata, siis võibki veerama jääda.

Kusjuures, käed/jalad mul ka täitsa töötavad, kuigi päevast-päeva kastide vms. tõstmine oleks välistatud. Samas viimases töökohas kliendihaldurina tekkis vahel isegi küsimus, ehk peaks Berlingoga kauba vedamise eest listasu küsima. 45 kasti mahtus imo peale

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
        olin ka 4-5 aastat tagasi ilges jamas. talveperiood, paar kuud sellised jamad peal, et ei tahtnud ärgata. hommikuiti ärkasin üles, pead ei tahtnud teki alt välja pista, kael oli kange, pea nii tuim ja samas oli tunne et pitskruvidega kuhugi aheldatud. hapnikupuudus, klaustrofoobia. paar tundi värisesin teki all ja mõtlesin endale maailma kõige jubedamaid haiguseid külge. siis haarasin läpaka sülle otsisin värisevate kätega mingi haiguse kohta jälle sümptomeid. kõok sümptomid olemas, isegi kui mingi sümptom oli mingi haiguse kohta hetkel puudu, siis peale lugemist see paari tunni jooksul tekkis. siis hakkasin arste läbi käima. ja kui nad minu enda pandud diagnoosiga nõus ei olnud, siis ma .... oi seda sõimu... ei taha üldse mõeldagi.
        Lõpuks tuli kevad ja sümpomid kadusis iseenesest?

Nii hulle sümpomeid pole korraga kogenud aga see teki alt välja tulemise sündroom on tuttav. Lõpuks, kui oled ennast ikkagi tööle vedanud ja paari kliendiga suhelnud, hakkab juba parem, kuni järgmise korrani.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Alkolembesena ei ole sul võimalustki elus pööret saavutada kasvõi tööotsingutel. Ilus on asi ainult esimese korrani kui lõhnad juures tööl. Teine asi on kodus nokitsemine. Seal peab mindset olema paigas, et ennast sundida tegutsema mingi konkreetse eesmärgi nimel. Ja IMO see jutt, et ilma viinata magama ei jää on kergelt öeldes bs. Kui ennast piisavalt päevaga ära kurnata vaimselt või füüsiliselt, siis ei ole unega mingeid probleeme. Tegelikkuses on laiskus selle kõige taga. Tean ise inimesi, kellel vaba aega palju, samas oleks kasvõi õuest lumi vaja ära visata või suvisel ajal vähe tihedamalt muru niita, aga selle asemel on parem naabrimehe juurde lennata kaarte mängima mis loomulikult ei toimu ilma viinata. Kui midagi ise teha ei taha, siis polegi midagi teha. Surnud ring

Comment

• Junken
            Lendur Sass
            • Sep 2011
            • 1039

ärge kunagi laske endale anti deprekaid kirjutada. See on nii fucked up teema. Kui kirjutatakse, enam lahti ei saa ja kui saate, siis poleks neid teile vaja olnud at first place. Depreka ravi on reeglina elukestev ravi.

Küsiks aga sellist asja, kus kohas netis saab vaadata seda palju mul partnerkaardile kogunenud on?
            pfff partnerkaardi rakeback on 1% Leits on partnerkaardiga läbi lasknud 4400 euri.
            Last edited by Junken; 12.12.12, 19:47.

Comment

• tafka31
              Grinder
              • Dec 2009
              • 853

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust

Viinadest soliidne zelenaja marka, kuigi suht odav kah.
              kiidan!

Comment

• Supsti
                Grinder
                • Dec 2008
                • 863

Viina vaidluse juurde tagasi tulles.

Comment

• Junken
                  Lendur Sass
                  • Sep 2011
                  • 1039

1. STÖN
                  Hind: 8,99 eurot

Stön viin on ehk ainus alla 10 eurone viin, mida võib julgelt lauale tõsta ning kõikidele nina kirtsutamata ette valada. Pudelisisu kvaliteet on kõrge ning filtreering sooritatud perfektselt. Viinal puudub iseloomulik alkoholi kange lõhn, tunda on vaid kerget kargust ning värskust. Maitse on pehme ja mahe, mis tähendab, et parima temperatuuri juures pole tarvis viinale isegi midagi peale hammustada ega juua. Maitses on lisaks tunda vürtsi, mis lisab vaid viinajoomise naudingule punkte. Stöni tugevaim külg on aga järelmaitse puudumine, ei teki ei kirbet ega mõrudat mekki. Parimaks lisandiks on Stön viinale viil soolapekki musta leivaga!

Comment

• rahvavaenlane
                    Klubi Liige
                    • Dec 2009
                    • 3040

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                    Lõpuks tuli kevad ja sümpomid kadusis iseenesest?

Nii hulle sümpomeid pole korraga kogenud aga see teki alt välja tulemise sündroom on tuttav. Lõpuks, kui oled ennast ikkagi tööle vedanud ja paari kliendiga suhelnud, hakkab juba parem, kuni järgmise korrani.
                    päris iseenesest ei kadunud siiski midagi, ma ei viitsinud lihtsalt juttu lõpuni kirjutada

Comment

• tafka31
                      Grinder
                      • Dec 2009
                      • 853

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                      ärge kunagi laske endale anti deprekaid kirjutada. See on nii fucked up teema. Kui kirjutatakse, enam lahti ei saa ja kui saate, siis poleks neid teile vaja olnud at first place. Depreka ravi on reeglina elukestev ravi.
                      Ma võtan antidepressante kroonilise valu vastu, veel selliseid vanakooli omasid. Oskad öelda, kas pean nüüd mingeid tagajärgi ootama?

Comment

• IsandJoberst
                        Õpihimuline Mängur
                        • Dec 2008
                        • 326

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                        Viimasest ajast mäletan (õigemini tuletasin meelde) ma tarkuse teemal pühapeaval kirjapandud postitust, kuid kindlasti on sarnaseid ka varem olnud, kui "meri põlvini" on. Samas "nii" sõna oleks antud kontekstis imo siiski selline võimendus, mida ma ka täis peaga ei kasutaks.

Ma olen küll ja küll mõelnud, et kas oleks mingi võimalus või tingimus, et ma täielikult oma elu hävitamise lõpetaks ja jõudnud järeldusele, et ei ole. Samas vähemalt tempot pidurdada saaks küll kõvasti. Samas eelviimane põhjaskäik 2003-2004 kestis alla aasta ja lõppes 2x keskmise palga jms. 2008 lõpuks olin kõik ise uuesti jälle ära rikkunud ja nüüd ma siis siis olen 4 aastat hiljem hasartmängusõltuvusest praktiliselt vabana, kuid alkohoolikuna. Samas alkoholismil ja hasartmängusõltuvusel on suur vahe, nimelt raha ei põleta siiski kogu aeg taskus ja summad, mida saab hakkama panna on piiratud.

Ise mingi tegevusega klotsi kokku ajamise osas on aga lood kurvad. Selleks peab ikka 24/7 tegutsemistahet jms. olema. Mõne tegutsemistahtelise päevaga kuus ei tee s*ttagi ära. Lisaks on oma töö teinud ka need vastuseta saadetud CV-d ja luhtunud töövestlused. Samas, kui keegi aitaks hoo sisse lükata, siis võibki veerama jääda.

Kusjuures, käed/jalad mul ka täitsa töötavad, kuigi päevast-päeva kastide vms. tõstmine oleks välistatud. Samas viimases töökohas kliendihaldurina tekkis vahel isegi küsimus, ehk peaks Berlingoga kauba vedamise eest listasu küsima. 45 kasti mahtus imo peale
                        Kohusetundest laste ees või mingil muul põhjusel ei suuda ka ennast kokku võtta?
                        Muidugi kurb selline elu, aga oma raske elu kibestumist, kadedust, hala foorumis välja elada ....

Comment

• Junken
                          Lendur Sass
                          • Sep 2011
                          • 1039

Algselt postitas tafka31 Vaata postitust
                          Ma võtan antidepressante kroonilise valu vastu, veel selliseid vanakooli omasid. Oskad öelda, kas pean nüüd mingeid tagajärgi ootama?
                          no ma ei tea kas valude vastu on õige võtta, aga see jutt käis pigem depre kohta. 1 Eesti tipparst ütles mulle, et tegelt need tablakad on umbes sama mis drugid ja tekitavad rämedat sõltuvust ja nendest vabaneda ja üldse deprest vabaneda on väga väga raske

Comment

• Supsti
                            Grinder
                            • Dec 2008
                            • 863

Kõik tabletid on bullshit. Pärast esimest jala oppi oli sitaks valus ja anti peotäis tablette 5x päevas. Kolmandal päeval olin nagu zombi. Kujutasin mingit paska ette, korralik deprekas tuli peale, must masendus. Järgmine hommikul tablette saades küsisin, et mis tabletid need on. Obv laksisin nimed googlesse ja enamus olid mingid narkootilise aine sisaldusega, mis aine oli, seda ei mäleta. Saatsin need nahhui ja kannatasin valu edasi. Enesetunne ja olemine läks kordades paremaks.

Comment

• Strawberry
                              Varasemalt kasutaja "romeo"
                              • Aug 2012
                              • 1229

Algselt postitas Supsti Vaata postitust
                              Kõik tabletid on bullshit. Pärast esimest jala oppi oli sitaks valus ja anti peotäis tablette 5x päevas. Kolmandal päeval olin nagu zombi. Kujutasin mingit paska ette, korralik deprekas tuli peale, must masendus. Järgmine hommikul tablette saades küsisin, et mis tabletid need on. Obv laksisin nimed googlesse ja enamus olid mingid narkootilise aine sisaldusega, mis aine oli, seda ei mäleta. Saatsin need nahhui ja kannatasin valu edasi. Enesetunne ja olemine läks kordades paremaks.
                              Heavy duty valuvaigistid sisaldasid narkootilisi aineid ?

Comment

• Junken
                                Lendur Sass
                                • Sep 2011
                                • 1039

ei tea ise sõin jõuka tablakadi 13tk päevas ja enesetunne läks hoopis paremaks, vitamiinid tho

Comment

Working...