Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • viki
    Grinder
    • Apr 2010
    • 893

Re: Detsembri offtopic - Terves Kehas, Terve Liiter, äkki tuleb Frekyl hiiter!

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
    Btw, kuidas on vedelikku võimalik mõõta meetrites? Ühe pubi menüüd sirvides jäi silma, et mõningatel jookidel on tavapärase 0.33L; 0.5L asemel koguseks märgitud "1 meeter".
    Mul üks tuttav täispeaga vahel ostab tavapoest meetriga.Umbes nii ,et palun mulle meeter pudeleid ülemiselt riiulist.

Comment

• redddman10
      Grinder
      • Aug 2010
      • 703

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
      Maitsevahe on korralik, jah, 2kg kasuks. Ja suurel haugil ei ole viga midagi, kui õigesti valmistada. Kuigi parima lihaga on tõesti selline 2-3kg isend. Lõhelistel vastupidi, mida priskem ja raskem, seda rasvasem liha ja seda parema roa sellest saab.
      see valmistamise asi ongi.kalal peaks ikka kala maitset ka olema.mitte ainult maitseainete segu nö maitse.

Comment

• Jäämees
        Vana Tegija
        • Jun 2011
        • 1182

Kas mul on õigesti meeles, et sul on lapsed kellega koos elad Potsataja?

Comment

• kallekusta
          Grinder
          • May 2012
          • 603

krt on varem meelde jäänu Potsataja postid PN foorumis, kus ta kurtis seda, et tööd pole ja majanduslangus võttis temalt töö. Ning ta oli maailma parim ja asendamatu müügimees. Et tervis sitt ja neerud streigivad. Siin nüüd selgub, et on tegemist kasiino sõltlasest alkohoolikuga, kelle katus vahel ära sõidab ja paneb ka MMA meestele tongi.

Võibolla ei olegi majanduslangus tema olukorras süüdi.

Comment

• kardaanirist
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 3675

no MMA vendadega võitlemine hakkab pika peale tervisele ka.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
              krt on varem meelde jäänu Potsataja postid PN foorumis, kus ta kurtis seda, et tööd pole ja majanduslangus võttis temalt töö. Ning ta oli maailma parim ja asendamatu müügimees. Et tervis sitt ja neerud streigivad. Siin nüüd selgub, et on tegemist kasiino sõltlasest alkohoolikuga, kelle katus vahel ära sõidab ja paneb ka MMA meestele tongi.

Võibolla ei olegi majanduslangus tema olukorras süüdi.
              Killuke siit ja killuke sealt ja ongi tõde koos? Muidugi hea fantaasia korra võis mu kirjapandust midagi sellist välja lugeda küll.

Kusjuures imelikul kombel olen mina millegipärast ranka jutust mitu korda hoopis midagi muud välja lugenud, kui tema kirja pani. Tõenäoliselt teiste puhul ka, aga ainult ranka on sellele tähelepanu pööranud.

Comment

• jasssass
                Vana Tegija
                • Sep 2010
                • 1200

Keegi oskab öelda, kas Eestist on võimalik osta snuukeri kii-d?

Netist saab tellida küll väga erinevaid aga ilma proovimata ei taha osta

Comment

• erplander
                  ekrelander
                  • Oct 2008
                  • 1029

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                  mulle meeldivad sellised kibeda v mõrkjad tugeva maitselised õlled. eesti omadest mu meelest ainult saku hele ja sass sellised, ülejäänud on magusad. v siis äärmisel juhul rock ka.
                  Aga Pils? Eesti õlledest see ju selgelt tugevaima humala maitsega ja sestap ka enda üks lemmikõlusid.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
                  Psühhiaater on tegelikult unelmate amet. Megalihtne erapraksist avada, järjekord on insta uksetaga. Pappi tuleb, mingit vastutust ei ole, midagi tegema ei pea.
                  Paradoksaalselt on psühhiaater aga kõrgeima suitsiiditasemega elukutse, jäi see fakt meelde järgneva klipi lõpust:

Comment

• ceni
                    Jube Noob
                    • Feb 2010
                    • 110

solid source

Comment

• tafka31
                      Grinder
                      • Dec 2009
                      • 853

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Imo natuke imelik, et eriti veel peale oppi anti tablettide näol. Minu mäletamist mööda pole mulle kunagi haiglas valuvaigisteid tablettide näol antud. Ikka tilgutisse või süstiga tagumikku. Nii peaks nad ka natuke vähem kahjulikud olema. Tõenäoliselt pidi Tramadol vms. olema, kangemaid nüüd vaevalt üldse tablettide näol olemas on.
                      Kangemaid küll ja veel! Omal nahalgi järgi proovitud.

Comment

• Maxi
                        Pokkerihai
                        • Nov 2010
                        • 1849

Ülitilti ajab et eestis normaalseid kangemaid õllesid ei tehta. Ei jäägi midagi muud üle kui seda Hale koki kusevett juua või kalleid importõllesid (2€, 0,33l) osta.
                        Varasemalt ikka tehti neid, aga nüüd on ainult Bock ja Bock, sekka mingi säästukange. Väga kehva sortiment ühesõnaga, kuigi turgu oleks.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

7,5 oli ka omal ajal minu lemmik.. mõnus veidi magusa mekiga...

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

Oot, mis sellel alecoqi omal viga on? Täitsa ok maitse
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                              Viimasest ajast mäletan (õigemini tuletasin meelde) ma tarkuse teemal pühapeaval kirjapandud postitust, kuid kindlasti on sarnaseid ka varem olnud, kui "meri põlvini" on. Samas "nii" sõna oleks antud kontekstis imo siiski selline võimendus, mida ma ka täis peaga ei kasutaks.

Ma olen küll ja küll mõelnud, et kas oleks mingi võimalus või tingimus, et ma täielikult oma elu hävitamise lõpetaks ja jõudnud järeldusele, et ei ole. Samas vähemalt tempot pidurdada saaks küll kõvasti. Samas eelviimane põhjaskäik 2003-2004 kestis alla aasta ja lõppes 2x keskmise palga jms. 2008 lõpuks olin kõik ise uuesti jälle ära rikkunud ja nüüd ma siis siis olen 4 aastat hiljem hasartmängusõltuvusest praktiliselt vabana, kuid alkohoolikuna. Samas alkoholismil ja hasartmängusõltuvusel on suur vahe, nimelt raha ei põleta siiski kogu aeg taskus ja summad, mida saab hakkama panna on piiratud.

Ise mingi tegevusega klotsi kokku ajamise osas on aga lood kurvad. Selleks peab ikka 24/7 tegutsemistahet jms. olema. Mõne tegutsemistahtelise päevaga kuus ei tee s*ttagi ära. Lisaks on oma töö teinud ka need vastuseta saadetud CV-d ja luhtunud töövestlused. Samas, kui keegi aitaks hoo sisse lükata, siis võibki veerama jääda.

Kusjuures, käed/jalad mul ka täitsa töötavad, kuigi päevast-päeva kastide vms. tõstmine oleks välistatud. Samas viimases töökohas kliendihaldurina tekkis vahel isegi küsimus, ehk peaks Berlingoga kauba vedamise eest listasu küsima. 45 kasti mahtus imo peale
                              iga päev jood?

Comment

• kjmrc
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 4541

Isiklikult meeldib mulle Saku Originaal, Tõmmu hiid ja Tuborg.

Comment

Working...