Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

mis nendest

Comment

• Dnbftw
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1808

Ei geti kah, pole võtnud, ei taha võtta, ei kavatsegi võtta ja soovitan ka teistel suure kaarega ringi minna. Kerge hitt sativat ja bye bye depression. :)

Comment

• tafka31
        Grinder
        • Dec 2009
        • 853

Algselt postitas JaanusX Vaata postitust
        Nonii käsi vaikselt püsti kes võtab või on võtnud kunagi oma elus antideprekaid?
        Olen võtnud suht karme vanakooli antidepressante aga mitte depressiooni vaid kroonilise närvivalu vastu. Ei võtnud väga kaua tho, paar nädalat. Ise ei saanud midagi aru, et oleks mingit mõju avaldanud aga elukaaslane rääkis teist juttu.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Olen võtnud ja mingi aeg tõenäoliselt üritan uuesti. Üks muutis olukorra paremaks, aga teine hirmutas täiega ära. Kusjuures igapäevaselt võtan ma niikuinii seitset erinevat ravimit, seega "kokteil" oli siis päris võimas.

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
            Olen võtnud ja mingi aeg tõenäoliselt üritan uuesti. Üks muutis olukorra paremaks, aga teine hirmutas täiega ära. Kusjuures igapäevaselt võtan ma niikuinii seitset erinevat ravimit, seega "kokteil" oli siis päris võimas.
            Kaka tabletid hirmutavadki imo (looool)

Ma ise mõtlen kas küsin perearstilt uuesti rahusteid et paremini magada saaks või ei , kumb tervist rohkem nussib,uneprobleemid või tablad?

Comment

• Dnbftw
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 1808

Kui on vaid need 2 valikut, siis võtaks pigem uneprobleemid. Samas ei usu, et tablad kaugele maha jäävad. Õige magamisrežiim, peale pela pea tunnike pausi enne magamaminekut(mitte suitsetada jne, ühesõnaga kõik mis tõstab vererõhku is a no no no) ja füüsiline koormus päevasel ajal = excellent sleep imo.

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
                Kui on vaid need 2 valikut, siis võtaks pigem uneprobleemid. Samas ei usu, et tablad kaugele maha jäävad. Õige magamisrežiim, peale pela pea tunnike pausi enne magamaminekut(mitte suitsetada jne, ühesõnaga kõik mis tõstab vererõhku is a no no no) ja füüsiline koormus päevasel ajal = excellent sleep imo.
                füüsiline koormus mulle küll und ei anna

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

antikatega oled zombie. tungivat vajadust ei ole, siis ei võtaks. Kui vajadus on, siis võtmata ei jätaks.

Comment

• Pythagoras
                    Grinder
                    • Apr 2012
                    • 589

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                    vaadates sinu graafikuid, siis sa ei võiks 4 tundi enne magamist mängida

Comment

• Dnbftw
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1808

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                      Tavai, aprillis tuleb maja ette puukoorem. Ole meheks, lao kuuri ära :D Hea uni garanteeritud.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Ma olen vähemalt kolme erinevat antidepressanti võtnud ja kõiki ravi eesmärgil ja pikema perioodi jooksul. Ja tunne nende mõju all on tõesti üsna ebameeldiv olnud ja seda eriti alguses, kui võtma hakkad. Enamus neist, mida võtnud olen tegid ka üsna nõrgaks- ikka nii nõrgaks kohe, et igasugune raskem füüsiline tegevus käis justkui läbi une. Hambad hakkasid lagunema kiiremini, suu läks kuivaks, silmad olid valgustundlikud ja kuigi arstid pidevalt rõhutasid, et meheaule see ei mõju, siis IMO mõjus ikka väga karmilt.

Comment

• atsetoon
                          Joomas õlut Atsetooniga
                          • May 2009
                          • 1105

ma olen 2 erinevat võtnud. esimese nimi oli elontril, mida algul võtsin 1 päevas ja hiljem 2, mitte midagi ei tundnud. Hiljem kirjutati Alventa, esimesed 2 nädalat on konkreetne amfetamiinilaks non-stop va. see et uni on ka koguaeg ja üleüldiselt sitt olla-võtsin mingi 5 kg alla, sest isu ei olnud ja koguaeg iiveldas. Ei mäleta, kas hiljem midagi paremaks läks.

Comment

• Dnbftw
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1808

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
                            ma olen 2 erinevat võtnud. esimese nimi oli elontril, mida algul võtsin 1 päevas ja hiljem 2, mitte midagi ei tundnud. Hiljem kirjutati Alventa, esimesed 2 nädalat on konkreetne amfetamiinilaks non-stop va. see et uni on ka koguaeg ja üleüldiselt sitt olla-võtsin mingi 5 kg alla, sest isu ei olnud ja koguaeg iiveldas. Ei mäleta, kas hiljem midagi paremaks läks.
                            Huh. Need viimased read kirjeldaksid justkui täpselt seda, mida ma viimased kuu aega olen tundnud. Küll aga olen antibiotse võtnud mitte AD-sid 5 veebruarist saadik, kuskil poole veebruari pealt algas see energiatulv, samas olen üliväsinud. Magan tunduvalt vähem kui varem. Vahet pole, mis kell magama minna, sest hommiku kell 7-8 on luugid lahti ja enam ei uinu. Hommikuti iiveldab päris korralikult ja peale suitsetamist on tunne, et nüüd tuleb kõik välja. Hammaste pesemine on hommikuti täiesti välistatud, sest tõmbab insta maomahlad üles. Suu tundub iga päev nagu oleks viimased nädal aega mõne droogi all lõugu lõksutanud, kange ja lõualuud kisuksid justkui krampi, samas on pidevalt pinge oimukohtades. Viieks sekundiks suudan ehk selle pinge maha võtta ja siis tunnen, kuidas jälle tuleb tagasi. Söögiisu on übersitt, söön korra päevas, sest rohkem lihtsalt ei taha. Iseenesest on tore selline energia, mis mul totaalselt puudus terve talve, aga tunnen, et keha on väsinud ja süda puperdab pidevalt sees.

Antibiotsidest justkui loobuda ei sooviks, sest akne on tunduvalt vähenenud ja pm. moll näeb välja nagu parimatel aegadel. Mis mind aga on mõtlema pannud, on fakt, et retseptilehel soovitati loobuda piimatoodetest, millest ma olengi loobunud 90% ulatuses. Et kas aitavad mind nüüd tablad või hoopis see, et olen loobunud piimatoodetest :D

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Kui sul akne on, siis piimatoodetest loobumine on esimene asi, mida katsetada. Kui tulemus ei parane, siis alles teised viisid.

Comment

• Dnbftw
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 1808

Jeah, oleks keegi 5 aastat tagasi seda maininud :D Päris palju pappi aastatega selle jama alla matnud ja tulemus 0. Esialgu nahaarstile läksin siis tõmmati kõige hardcoremad tablad peale, isotretoiin vms aka Roaccutan. Näost koorus nahka ja mindset läks kolinal mäest alla. Paistab,et ravimitööstuse ainuke eesmärk on pappi kasseerida ja indiviidi tervisest on pohhui. Eks see ole juba vana tõde, aga vahepeal tuletavad meelde :P

Comment

Working...