Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus
Collapse
X
-
Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus
ja mul 4 s6pra 1.5 aastat j6id igap2ev nyyd elu perses - miks alko banned pole?Algselt postitas lissavassa Vaata postitustWtf tõesti sa vandalar ajad?? Paned vägavillast juba nagu eht pothead. Mul tutvusringkonnas 4 vägahead sõpra tegid ka kanepit pea 1.5 aastat 4kesi koos igapaev, tool ei kaidud ning kutid olid juba vagavittu staadiumi joudmas. Kuid tänu teatud asjadele punt läks lahku ning see päästis nad hävingust. Kutid ei julgenud poodigi enam minna, rääkimatta linna soitmisest voi seltskonnas olemisest. Ja sa raagid, et see on hea? Toesti ajad kettasse oma ibaga. Ning ise proovisin samuti kanepikooki nende samuste sopradega ja lopetasin haiglas kohe. Koikidel sopradel kaed varisevad nagu joodikutel siiani ning akilised nagu maitea kes.
ma ei komenteeri vandalari juttu aga point on see et sellep2rast sellised seadused ongi et retardid kellel common sense puudub ennast 2ra ei tapaks
k6ik narko v6iks legal olla kui inimestel oleks m6istust enne tarbimist research teha jne
Comment
-
Kanep põhjustab siukest paranoilisust? Mul üks tuttav kes oli eluaeg seltskonnas koguaeg põhivend jne, siis mingi 2a tagasi lihtsalt lambist kadus ära enam väljas ei käinud päevapealt ja siiamaani pole kordagi käinud. Tegi sitaks tossu koguaeg.Algselt postitas lissavassa Vaata postitustWtf tõesti sa vandalar ajad?? Paned vägavillast juba nagu eht pothead. Mul tutvusringkonnas 4 vägahead sõpra tegid ka kanepit pea 1.5 aastat 4kesi koos igapaev, tool ei kaidud ning kutid olid juba vagavittu staadiumi joudmas. Kuid tänu teatud asjadele punt läks lahku ning see päästis nad hävingust. Kutid ei julgenud poodigi enam minna, rääkimatta linna soitmisest voi seltskonnas olemisest. Ja sa raagid, et see on hea? Toesti ajad kettasse oma ibaga. Ning ise proovisin samuti kanepikooki nende samuste sopradega ja lopetasin haiglas kohe. Koikidel sopradel kaed varisevad nagu joodikutel siiani ning akilised nagu maitea kes.
Comment
-
Kui ma viimati kanepit tõmbasin (alkost juba päris sodi) siis sõitis kata ikka totaalselt ära. Kuulsin mingeid hääli, püsti seista ei jõudnud mõtlesin et kärvan ära kah.. Ja peale seda 4-5 päeva ei saanud magada higistasin ja värisesin voodis ja aju absoluutselt ei töötanud. Bad trip i guess..
Comment
-
Ma olen oma elu elanud nii nagu ta mul on. Ma ei ole just eriline winner ja pole kunagi tahtnud ollagi. Näidake fcking natukegi respekti inimese vaba valiku suhtes. Ma ei lähe kuskile baari ja ei tao sealseid elunautlejaid segi, kuigi võiks, sest mulle purjus inimesed ei istu eriti. Ma võiksin samahästi ka surnud olla praegu ja seda tõsiselt, nii et mind tõesti ei koti, kas kanep teeb mind pikas perspektiivis natuke uimasemaks või mitte. Sain täpselt samamoodi oma elu elatud ka pilves peaga kui seda praegu.
Comment
-
Okei, pohui. Absoluutselt ei propageeri sellega uimastite tarbimist. Siiamaani ei tea täpselt, mis aine seda tekitas. Sai rectreational useri raames proovitud paar kommi. (elu jooksul vb paar korda teinud ka). Ühesõnaga, tundub, et sattusin mingi lsd variandi peale. Üldiselt olek oli väga okei, eufooria jne, aga antud tripil oli lisakäik, mida meie seltskond oodanud ei olnud.
Väga tõetruu hallutsinatsiooniefekt käis sellega kaasas. Algas suhteliselt tavalistest asjadest, et taimed hakkasid elama ja sõprade näod moondusid (vampiirideks, silmadest jooksis verd, vahepeal olid päris koomilised näomuundused jne). Siis seinad olid täis kirjutatud verevärvides hieroglüüfidest. Tahtsin vannituppa minna, aga ukseesisel alla vaadates laius 8 korrust allpool liftisaht. Olime neljakesi, aga pidevalt elutuppa tuli mingit muud rahvast, täiega pinda käis, tra mis värk on, kust kurat see rahvas tekib siia. Põhitegelaseks oli neeger ja üks suusamaskis vend, kes korra ühe sõbra ajud pumppüssiga juppideks laskis. Igakord kui keegi sõpradest elutuppa tuli oli mingi ulme deformatsioon. Korra üks sõber oli muundunud lapsevanrit lükkavaks emaks.
Õnneks, meie taju selles osas kaine, et me saime aru, et see pole reaalne. Mõne aja pärast oli päris fun, lihtsalt jälgid mis sinu ümber toimub, olek okei jne. Aknast välja vaadates (8.korrusel), mingi limusiin ja inimesed kõnnivad aknast mööda. Siis vastasmaja rõdul mingi tüüp kammib rõdul ja lõpuks hüppab sealt aknast välja. Lõpuks hakkasime neid nö kontrollima, panime mingid väiksed mänguasjad kammima, räige safari käis, väiksed kaelkirjakud ja lõvid möllasid ringi. Siis köögis suitsu tehes sõber vaatas mingit lage, et tra mingi räiget sammalt katab. Mõtlesime sõpradega, et huvitav kui see vend seal lae all oleks ja selle köögist väljuva toru küljes ripuks, ja insta nii oligi. Aknast välja vaadates mingid kuradi raudlinnud lendasid, nagu taevas oli must nendest ja kui nad akna poole lendasid siis muutusid väikseks nagu sääsed ja lendasid tükkideks. Vahepeal need nö linnud moodustasid mingi massiive kraana, mis kokku kukkus.
Ühesõnaga väga haige seiklus. Ma ei kahetse, et seda kogesin. Mingit bad trippi ei olnud, sõpradega tegime ja olek oli üli fine. Tõsi, mingi nädal aega oli vaimne pohmakas, kass nö. Päris jube oli. Noorena sai proovitud igasugu asju. Ise ei põe, praegu pole ligi 3 aastat midagi teinud, isegi kanepit ei tee. Alkoholi tarbin küll. Teen sporti ja olen muidu tervislik.
Okei, lähen joon nüüd naistega edasi. Kiirelt sai valmis treitud. Mõtlesin lihtsalt, et peaksin seda kogemust jagama teiega, sest see oli lihtsalt midagi tõeliselt müstilist. Selle laadset full blown hallutsinatsiooniefekti ei ole keegi varem confriminud kommidest, Eestis.
e: Ja kanepit ei poolda üldse, ei meeldi selle mõju.Last edited by inward; 24.11.12, 22:28.
Comment
-
kindlasti mõjub kanep akadeemilisele arengule negatiivselt ... kui seda liigselt tarbidaAlgselt postitas Fabulous Vaata postitust//Sarnaselt ok2aa'le segaks minulgi kanep pigem normaalselt igapäevaelus funktsioneerimist, kui teeks midagi paremaks.
ma ütlen siis välja (isikliku praktika põhjal) selle numbri, mida mina arvan liigtarbimiseks : tihedamalt, kui kord kuus ei soovita
eelmise nädalani polnud ma 1,5a suitsetanud
reedel tõmbasime, käisime söömas - väga positiivne õhtu, järgmine kord tuleb 2013. aastal
praegu funktsioneerin täiesti normaalselt :)
Comment
-
Vandalar Sa keri ***** ja ära tule sealt enne tagasi kui mõistuse pähe võtad.
Ise vihkan popsu üle kõige. Ma ei saa aru kuidas keegi tahab maksta selle eest, et sa muutud hälvikuks? Naerad selle üle kui TV-s öeldakse " TERE " , õues näed mütsiga inimest või misiganes. See jutt, et pops on ohutu on BS. Kahjuks 3 head sõpra on igapäevased suitsetajad. Muidu head inimesed, aga idioodiks ennast tõmmanud. Nad naeravad absoluutselt iga pisema asja üle.
Legaliseeerida see sitt? Et poolväärakaid oleks veel rohkem meie riigis?
Minu meelest pigem nädalavahetusel väike triip, et jaksaks pidutseda ja olla, kuid perse see pops! Kindlasti ei tohi olla ka triip iga nädalaavahetuse teema.
Perssse, ma ei viitsi isegi sellest hetkel rääkida, aga seda mida jõudsin kirjutada, seda ka postitan!
Comment
-
aga kanepi laksu all olevad tegelased autorooli GTAd mängima ?
Comment
-
Vandalaril oleks küll viimane aeg abi otsima hakata sest see kanep ja pops kummaaritavad aeg ajalt ka tema postitustes.
Comment
-
Mulle tundub et iga ta post on laksu all tehtudAlgselt postitas kallekusta Vaata postitustVandalaril oleks küll viimane aeg abi otsima hakata sest see kanep ja pops kummaaritavad aeg ajalt ka tema postitustes.
Comment
-
Tareen ei olnud võinud olla v? Või nägi välja nagu päris kommAlgselt postitas inward Vaata postitustOkei, pohui. Absoluutselt ei propageeri sellega uimastite tarbimist. Siiamaani ei tea täpselt, mis aine seda tekitas.
Comment
-
Ausalt öeldes, ma ei tea. Välistada otseselt midagi ei saa. Tookord kunagi uurisin ka päris põhjalikult. MDA, seda teha ei saanud, liiga lahja. LSD-d kommi ei panda, liiga kallis. DMX vb, ei tea. Oopiumi baasil asjad sellist efekti ei anna.Algselt postitas minbetmillionaire Vaata postitustTareen ei olnud võinud olla v? Või nägi välja nagu päris komm
Comment
-
Komme on maailmas tuhandeid erinevaid, ning need koosnevad väga paljust erinevast sitast. Kui kellegile midagi ütleb, siis AP (kutsuti ka AutoPilotiks ja AlatiParim) on üks haigemaid hallukakomme mida mina tean.Algselt postitas inward Vaata postitustAusalt öeldes, ma ei tea. Välistada otseselt midagi ei saa. Tookord kunagi uurisin ka päris põhjalikult. MDA, seda teha ei saanud, liiga lahja. LSD-d kommi ei panda, liiga kallis. DMX vb, ei tea. Oopiumi baasil asjad sellist efekti ei anna.
Comment
-
tareen oli nõukogude sõduri apteekkarbis ka olemas. Kui pommiga jalg otsas lendas siis ati tareeni ja nägid vähemalt enne surma jala otsas õunapuud.
Üks "tuttav" tõmbas ka kunagi tareenist rämedalt üle ja peale seda rääkis kodus pliidi uksega ja üritas pliidi uksest sisse ronida. Poisi ema kutsus mendid. Tüüp viidi hullarisse, kuna tareeni narkotest ka ei näita. Haiglas taastus 2 nädalat, millest esimesed 7 päeva kujutas ette, et tõmbab palatis suitsu ja kui arsti nägi siis hakkas "koni" peitma jne jne... Tareen on ikka suht creepy värk.
Nimedest ei räägi, aga üks Eesti ujumiskoondise andekas noor hüppas korteri läbul 8 ndalt korruselt alla paugu all. Tahtis sõpradele näidata kuidas päksi peab hüppama. Ei tulnud välja.
Comment
Comment