Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sm112
    Grinder
    • Jun 2009
    • 776

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Ei, mulle ei kirjutatud, pole viimase 15 aasta jooksul õnneks arsti juurde asja olnud, sai niisama proovitud. Imo ei ole sellist tüüpi ravimiäril ja narkoäril suurt muud vahet kui see, et see üks on legaalne ja teine mitte. Leitsil tervisest suht pohhui, kui tahab midagi, mis töötaks, võib proovida. Regulaarsel tarvitamisel tekib muidugi suht kiirelt sõltuvus.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

ja reaktsioon:

Tänases Eesti Päevalehes ilmunud Urmo Karusoo artikkel „Kanep võidab viinakuradi" ei anna ainult vale signaali, vaid on oma suunitluse poolest ka ülimalt ohtlik.

Lastehaigla psühhiaatrite korduvatele kogemustele tuginedes võin veendunult kinnitada, et kanepi tarbimine varases nooruses tingib ajus pöördumatud muudatused ja sisuliselt hävitab korduvkasutajast noor oma tuleviku.

Karm värk, põhimõtteliselt on siis 24,5 % kuni 15-aastasi noorte ajus toimunud pöördumatud muutused.

See siis legaalse narko kohta, ehk näiteks veerand 15-aastastest joob alkoholi vähemalt kord nädalas. Kusjuures alko on noortele mingil põhjusel kuidagi liiga kättesaadavaks muutunud. Ise jõin ennast esimest korda täis peale üheksandat klassi jaanitulel ja sama kehtis ka minu sõbra ning osaliselt ka tema aasta noorema venna ja tema sõbra suhtes. Keskmiselt korra nädalas joomine algas 19+ vanuses.

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

ROFL eriti meeldib mulle see lõik vastuartiklist: "Meelemürk on seda ohtlikum, mida süütum ta paistab ning Urmo Karusoo artikkel võib paraku tühistada selle töö, mida tehakse uimastiennetuse nimel erinevates instantsides, eriti noorte seas."
        Ehk siis siit ka kuldne mõttetera noortele, kes ei tea, mida tähendab kui üks taim teie tervist tegelikult eriti ei riku- see on ohtlik. Samuti on ka ohtlik kõik see, mis paistab ohtlikuna ja ohtlik on kõik see, mis ei paista ohtlikuna.
        Last edited by Vandalar; 10.02.14, 13:12.

Comment

• Herbert Sammal
          Jube Noob
          • Jul 2013
          • 165

"Meelemürk on seda ohtlikum, mida süütum ta paistab"

Et siis näiteks idanaabrite seas populaarne "krokodill" on pmst ohutu selle mõtteviisi järgi lol?
          Last edited by Herbert Sammal; 10.02.14, 16:44.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

tõmbame Vandalari jälle käima...

ma tean ka ühte tüüpi kes kanepist skisoks muutus..

Smoking cannabis affects brain chemistry so seriously it can trigger schizophrenia, scientists warn today

Comment

• Vandalar
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3577

Ma ei tea ühtegi, kes ganja pärast skisoks oleks muutunud. Unlucky i guess.
              What about this study? Fake? http://psychcentral.com/news/2013/12...nia/63148.html
              Olgem ausad, see on kõigest Harvard...
              Tead, mis võib veel skisofreeniat tekitada? Lihtne magamatus võib ka skisofreeniasarnaseid sümptomeid esile tuua http://www.medicalnewstoday.com/articles/252873.php

Nägid, ma panin lingi- i'm awesome.
              Pmst shit happens, täpselt nii nagu üks mees võib rattaga sõites õnnetusse sattuda võib ka igasuguste substantside tarbimine tagajärgi omada- see, aga ei tähenda, et rattaga sõitma ei peaks või substantse 100%-selt keelama peaks.
              Last edited by Vandalar; 17.02.14, 22:43.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Mõtlesin just, et jube pull oleks, kui meil legaliseeritaks kanep ära ja siis juhtub nightmare of all nightmares ja Harvard tuleb välja uuringuga, et kanep on maailma kõigi hädade põhjustaja- sõna otseses mõttes ja see tuleb hävitada :D Shit just got real. Ja siis tuleb Tartu Ülikool välja uuringuga, et alkohol aitab kõigi hädade vastu ja alkohol tehakse kohustuslikuks kõigile kodanikele, koolis kaasa arvatud. Siis kõik käivad pundunud ja punetava näoga ringi ja on pidevalt uut alkodoosi otsimas. Ülikoolid lasevad üha uusi uuringuid alkoholi kasulikkuse kohta välja, et üha rohkem mandunud ühiskond ennast kehvasti ei tunneks. Tõestatakse ära, et alkoholi abil on võimalik iluoperatsioone vältida ja et rasvumise probleem on ka just tänu alkoholile lahendatud. Siis tullake lagedale uue ja tõsiseltvõetava ja murrangulise teesiga, et alkohol võib meid ühendada teise, seniavastamata dimensiooniga, kus liiguvad kõrgeltarenenud olendid, kellel puudub pohmakas ja kelle hingeõhk võib purju teha. Koht, mida kaardilt ei leia, kuid alkoholi abiga on võimalik see üles leida ja nii saadetaksegi Eesti Kuninglik Alkoholijoojate ja Avastajete Liidu ekspeditsioon seda kohta otsima. Ekspeditsioon varustatakse parima alkohoolsega- mõdude, leotiste ja ürtide abil rikastatud alkohoolse õnnistusega.
                Ekspeditsiooni juhi peävik.
                Viies päev. Kohutav pohmakas on hommikul, kuid mehed on positiivselt meelestatud- tõotatud maad pole veel leidnud, kuid teotahe on meil suur ja küll madrus ühes päeval ka rõõmsaid rõõmusõnumeid toob ja hüüab:"maa, maa!".
                Viienda päeva õhtu. Pohmakas on asendunud meeldiva suminaga ja kellelgi pole aimugi kus me asume, isegi navigaatoril pole õrna aimugi kui kaugele tõotatud maa veel jääb, kuid kaptenina on mul kohustus meestel tuju ülal hoida, et vastuolusid meeskonnas ja ülestõusu ei tekiks... Ainuke võimalus selleks on kõik silmini täis joota ja sellega olen ma hakkama saanud, saan ka edaspidi!
                Iseenesest kõik on rahul, mehed on lõbusad...vähemalt õhtuks ja see kuidas nad tõotatud maast unistavad... Jaa, ei taha rikkuda seda unistust, mitte ei taha- kukkumine oleks liiga valus. Meil on kasutada parimate kartograafide tehtud kaardid nii siit kui sealtpoolt ookeani, kuid ma kardan, et seda kohta, kuhu meie suundume kaartidelt ei leia...
                9-nda päeva hommik.
                Huh, rrr--aisk.... --- vv--ttu. brrr---r
                tund aega hiljem
                No nii, juba parem, sai hommikune lõuatäis ära tõmmatud, nüüd võib juba kirjutada. Mehed on üsna kurnatud ja pidev lainetel kõikumine ja suurte lootuste purunemine ja seda päevast päeva on meeskonnas ikkagi lõhesid tekitamas ja näha on mässu esimesi märke... Madrustel on allumisega raskusi. Näiteks Jones ei tahtnud täna hommikul enam oma tavapärast viskit koos viinaga ära juua. Raske juhus, kuid saime kaubale, et kui ta saab nädalavahetuse köögis kokkadele abiks olla, siis võtab oma proviandi sisse ära ja ei nurise. Asi selleks, aga tüürimees on teine tera, sest seda venda niisama vist enam ära ei räägi.
                Värises teine hommikuse rivistuse ajal üsna hullusti, sest oli oma rummi üle parda visanud. Loll, raisk! Niimoodi jääme merehätta siin ja tõotatud maa jääbki leidmata ja mind saadetakse tribunali ette ja sunnitakse kaineks saama...
                Last edited by Vandalar; 18.02.14, 02:20.

Comment

• kardaanirist
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 3675

Viimati muudetud Vandalar poolt : Täna at 04:20

blaze it. :D

Comment

• Kakahirmutis
                    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

wtf did i just read and why

Comment

• Kotkas1000
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 2305

Absull ei propageeri midagi, aga tahaks lihtsalt öelda, et ka mina ei tunne mitte ühtegi kanepisõpra, kellel oleks mingeidki märkimisväärseid vaimseid või füüsilisi probleeme tingituna kanepi tarvitamisest. Vähemalt ei ole keegi rääkinud, et mingid kõrvalnähud oleksid. Sample väike, mõnikümmend inimest vast. Nendest kümmekond 15+ aastase staaziga kimujad juba. Viinakuradi küüsi langenud ja läbi selle oma vaimse ja sotsiaalse tervise hävitanud isikuid tean sealjuures mitmeid....

Seda muidugi ei saa enam kunagi teada, kas ilma kanepit suitsetamata ajaks Vandalar sama tarka juttu. Võib olla, et oleksime saanud hoopis tema pokkeripäevikut lugeda "Vandalari seiklused Triobetis nl1K-5k"
                      Last edited by Kotkas1000; 18.02.14, 07:27.

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                        Absull ei propageeri midagi, aga tahaks lihtsalt öelda, et ka mina ei tunne mitte ühtegi kanepisõpra, kellel oleks mingeidki märkimisväärseid vaimseid või füüsilisi probleeme tingituna kanepi tarvitamisest. Vähemalt ei ole keegi rääkinud, et mingid kõrvalnähud oleksid. Sample väike, mõnikümmend inimest vast. Nendest kümmekond 15+ aastase staaziga kimujad juba. Viinakuradi küüsi langenud ja läbi selle oma vaimse ja sotsiaalse tervise hävitanud isikuid tean sealjuures mitmeid....

Aga samas alkoholi reklaamitakse igalpool samas kui kanep on täiesti tabu

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

Sellepärast keegi suitsetamata pole küll jätnud, et reklaami pole nähtud :) Ja mu vanamees ei olnud alkohoolik selle tõttu, et telekas jooksevad õllereklaamid. Alkohol ise on ikka kurjajuur.

Lisaks on igat asja võimalik kuritarvitada. Kui ma 4 liitrit kanget kohvi igal hommikul ära joon, usun, et mul oelks päris suured probleemid sellest. Üks "endine kanepisõltlane" ütles ükskord telekas, et lõpuks kulus juba 5g päevas. No camoon....Ma suitsetaks seda kogust miinimum kuu aega, tõmmates ennast iga päev 2x sodiks sellest.
                          Last edited by Kotkas1000; 18.02.14, 07:39.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

rohimine<alkohol<kanep<sport<seks

Comment

• Jäämees
                              Vana Tegija
                              • Jun 2011
                              • 1182

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                              rohimine<alkohol<kanep<sport<seks
                              Kas seda võib ka uue maslovi püramiidina rakendada?

Comment

• Kotkas1000
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 2305

Kalapüük kuhu jäi?

Comment

Working...