Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Suured tänud jagamast!
    amfetamiinibaasil ongi paljud adhd ravimid, seega sinu tundumus ei ole üldse imelik :)

Ja räägi ka kindlasti edaspidi, kui on huvi. Arvatavasti põnev lugeda nii meile kui hea sulle endale.

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Wow...päris karm tundub ja kurb. Suutlikkus tööl käia, ka pikemaajaliselt on küll edasiminek. Edu edasises tegemistes.
      Last edited by inward; 29.11.12, 22:25.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas ebast Vaata postitust
        hebefreenne skisofreenia lisadega

igatahes pmst kuna mu laused suht segased aga ma tõesti ei viitsi igat enda lauset 10x editida.

juba tatina olin suht uhhhu, lambi näide: vanematel sünnipäev, MULLE KA KINK!!!!!
        aga muidu jah 9saselt vist hakkas enda jaoks asi nadiks minema, bussiga sõitmine oli välistatud, paaanika, appi, ei saa hingata, ärge vaadake mind. tulin kuskilt, olen ühes hoovi otsas ja näen, et keegi trepikoja ees, eip ennem ma ei lähe kui nad läinud, ei saa, miks? ei tea, hirm? paanika? kõik! bussiga sõidan nüüd vabalt kui vaja. telefoniga rääkida ka nagu ei saanud, keegi vastu võttis siis lendas toru kohe hargile, ei saa lihtsalt. noh see oli väga lihtsalt mingid suvalised näited. aa, klassi ees pole kunagi jutustamas käinud, ok vb aastate jooksul 1-2 korda. keskendumine on läbi elu olnud väga raske.

oma haige allasurutudtähelepanu vajadusega olen ka ikka inimestele põrgut korraldanud. Olen rikkunud sitaks sünnipäevi, endiste naiste, ema, isa. sellest olen suht ülesaanud, nii hull ei ole. hea seegi.

suhteid on olnud, pikki aga ma muutun lõpuks täiesti välhakannatamatuks. nüüd olen hoidnud teadlikult, aastaid.

ADsid olen erinevaid söönud aegajalt.

17selt proovisin esimest korda amfetamiini, ok äge. tegin veel ja umbes kolmandal korral taipasin, et nii haige kui see ka pole, peale triipu oli tunne, et olen esimest korda elus normaalne inimene, julgesin suhelda, ei istunud üksi nurgas, olin rõõmus ja kõike muud veel, suppper hea keskenduda, polnud varem seda nagu kogenud.

Praegu rohkem ei jaksa kirjutada, a muidu praegu olen 25. Aga eks ma millalgi jälle kirjutan, tegelikult meeldib, sitaks ammu olen tahtnud juba ma ei tea pihtida? vist vms. Parem hakkab. Äkki saan paremaks inimeseks ka.

Aga üldine funktsioneerimine on hetkel selline, saan hakkama. lühimäluga on väga kaputt ja seda tänu igapäevasele suitsetamisele. koju tulles teen trepikojas trikke, nuga valmis sest keegi võib ju rünnata. õues kõndides vaatan koguaeg seljataha, tegelikult pole naljakas, rets piin on. aga tööl käin ka, varem olin ühel kohal püsinud max 3 kuud, nüüd isegi 2+ aastat AGA elu need viimased 2 aastat on olnud ainult töö ja kodu + mõned ühis üritused ja sünnipäevad sõpradega, linnas peol käinud täpselt 0 korda jne.
        Suht sick. Loodan, et saab korda. Kui viitsid räägi veel natuke.

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

ebast, kuidas tee pokkeri juurde oled leidnud? Lives oled ka kunagi saanud mängida?
          Muidu edu sulle!

Comment

• eddi
            Vana Tegija
            • Oct 2009
            • 1200

Skisofreenia kohta, niipalju, kui sellest kuulnud olen, siis skisofreenikud kuulevad igast hääli . Et kuuleb hääli peas jne siis ongi real deal? Ma ei suuda sellist asja ette kujutada, et mingi vend peas veel räägib sulle igast paska, kas seda kuidagi kontrollida/filtreerida saab või täiesti kontrollimatu asi?

Küsimus suunatud karupojale (valdkond kursis) ning ebastile (mainisid, et koged skisofreenia mingit vormi)

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas eddi Vaata postitust
              Skisofreenia kohta, niipalju, kui sellest kuulnud olen, siis skisofreenikud kuulevad igast hääli . Et kuuleb hääli peas jne siis ongi real deal? Ma ei suuda sellist asja ette kujutada, et mingi vend peas veel räägib sulle igast paska, kas seda kuidagi kontrollida/filtreerida saab või täiesti kontrollimatu asi?

Küsimus suunatud karupojale (valdkond kursis) ning ebastile (mainisid, et koged skisofreenia mingit vormi)
              Kasuta parem teaduslikke tekste: http://www.inimene.ee/?disease=s&sisu=disease&did=916

Comment

• eddi
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1200

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Mhm, olen uurinud teaduslikke tekste. Tahaksin võrrelda ka praktikas kogetud fakte

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Arstidele kasutamiseks mõeldud “vaimse tervise piibli” värskendatud väljaandesse võivad sattuda diagnoosid sellistele “häiretele” nagu väikelaste jonnituurid ja kompulsiivne söömine. Ekspertide sõnul võib uuendus kaasa tuua selle, et varsti ei saa enam kedagi normaalseks lahterdada.

Loomingulistel elualadel töötavatele inimestele osutatakse elanikkonna keskmisega võrreldes sagedamini vaimse tervisega seotud meditsiiniteenuseid; eriti hoomatav on seos loomingulise kirjatöö ja skisofreenia vahel.

Muidu otsisin seda artiklit, kus oli kirjas, et 90% inimestest on vähem või rohkem vaimuhaiged, aga hetkel leidsin need.

Igasugune narkootiline aine (ka. alkohol) muidugi võimendab neid ja toob paremini esile.

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

Praegu peetakse ju kurbust juba psüühiliseks häireks, ehk siis kui oled kurb, et su sõbrad näiteks sind õhtul välja ei kutsunud või oled kurb, et koolis viie asemel 4 said, siis on doktoril juba vabad käed sulle midagi soovitada. Kas mul on õigus, või olen ma millestki valesti aru saanud?
                    Muuseas, neile kes mingit potheadi vandenõuteooriaid jms peale ajavad, siis vähemalt vähi ravimise kohapealt on hipidel õigus http://www.riseearth.com/2012/11/spa...oil-cures.html
                    Joint a day keeps the doctor away. Võtke seda siis otseselt või piltlikult, kuid oma tõde selles on.
                    Last edited by Vandalar; 30.11.12, 14:40.

Comment

• karupoeg
                      Pokkerihai
                      • Jun 2012
                      • 3823

eddile.

Skisofreenial on erinevaid vorme. ma seda inimene.ee väga ei kasutaks, liiga primitiivselt seal see kokku võetud, aga kliinimikumi kodulehel on kõik kirjas ( http://www.kliinikum.ee/psyhhiaatria...RHK10-FR17.htm). Põhimõtteliselt RHK10 on piibel ning sul lihtsam sealt informatsiooni saada. Ka arstid õpivad nende materjalide järgi :). Näiteks katatoonse skisofreenia puhul ei ole tegemist luuludega, või "häältega", vaid näiteks olukorrad, kus inimene tardub ühte asendisse ja ei liiguta enam.

Aga jah, soovitan lugeda RHK10, nagu ma ütlesin, siis see on AjaO.

Praktikas on kõige standartsemad skisojuhtumid stiilis "foolium pähe". Nali naljaks aga nii on. Kuuldakse kas hääli (tegemist positiivsete sümptomitega) või arvatakse, et keegi tahab sind mürgitada (nt naaber). Sage on ka olukord kus luuakse oma sõnu stiilis ma ei tea "aerokiired" kirjeldamaks valitsevat ohtu. Arvatakse, et nt väljast tulevad mingid kiired, mis tahavad teda mürgitada ning teibitakse aknad kinni, kuuldakse naabreid pidamas vandenõuteooriaid enese kohta etc.

Ma veel nii spetsialist ei ole, magistris (praegu kahtlane, kas lähen, sest töö tundub atraktiivsem variant) puutub haigetega juba ka irl kokku daily basis. Seega soovitan huvi korral lugeda RHK 10 või panna youtube sisse häire nimetus, seal on väga huvitavaid videosid :)

Vandalar käi *****
                      Ma isegi ei tea, kust otsast sellisele idiootsusele vastata.
                      1) Kui inimene on püsivalt kurb ja õnnetu selliste asjade peale ning see segab tema elu ning funktsioneerimist, kas sa ei arva, et oleks õige otsida välja selle põhjus? Arvatavasti on 2 varianti: tegemist on kas psühholoogilise probleemiga või on jällegi virgatsainete talituses midagi valesti ning seda peaks ravima kasutades psühhofarmakone.
                      2) Iga normaalne arst-psühhiaater-psühholoog uurib ESMALT välja, millised on sümptomid, kuidas need avalduvad ning kui palju see sega tema üldist funktsioneerimist.
                      Kui inimene tuleb ja ütleb, et ta tahab endal veene lõikuda, sest sõber ei vastanud ta telefonikõnele, siis ongi ju tegemist probleemiga, mis tõsiselt häirib ja ohustab inimese elu. Millest sa junkie aru ei saa?

Kui keegi tuleb ja ütleb psühhiaatrle, et ta on 2 päeva kurb olnud, sest ta sai koolis kahe, siis ütleb talle psühhiaater most likely järgneva: "Tegemist on täiesti tavalise ja loomuliku tundega. On arusaadav, et pärast millelegi pühendumist ning ootustele mitte vastavat tulemust langeb inimese meeleolu." never ever ei kirjuta ükski arst selle peale sul mingeid ravimeid.

ja btw. su kanepiteema lõpetuseks. Enne suren vähki kui kannatan skisofreenia all.

krt lolli vandenõuteoreetikust narkari elu, kes ei suuda mõista normaalselt ümbritsevat, võib ikka raske olla.. minu kaastunne.
                      Last edited by karupoeg; 30.11.12, 15:16.

Comment

• kardaanirist
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 3675

Algselt postitas eddi Vaata postitust
                        Skisofreenia kohta, niipalju, kui sellest kuulnud olen, siis skisofreenikud kuulevad igast hääli . Et kuuleb hääli peas jne siis ongi real deal?
                        endal ühe korra selline asi juhtunud. sai natukene võetud ja jõudsin lõpuks ilusti koju magama. siis lampi keset ööd ärkan üles ja peas kuulen lihtsalt enda nime sosistamist nonstop. mingi 1h kestis umb (pakun puusalt, olin veits drunk ja üleüldse väga scary moment nii et võimalik, et oli hoopis pool tundi vms) ja siis järsku lõppes ära. junni tõmbas ikka jahedaks, sest ei olnud võimalik seda kuidagi takistada vms.

Comment

• ebast
                          Jube Noob
                          • Apr 2012
                          • 104

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                          ebast, kuidas tee pokkeri juurde oled leidnud? Lives oled ka kunagi saanud mängida?
                          Muidu edu sulle!
                          Eks kunagi hakkasime sõpradega mängima, mõned korrad olen olümpsis ka käinud, üldiselt sellistes kohtades käimised toimuvad ainult amfetamiini mõju all. Aga sõpradega koos olles nii, et kedagi natukenegi vähem sõpra seltskonnas pole siis ma olen vaba kui lind, teen semudele teatrit, mängin konkreetselt lolli, miks? sest oma parimatega tunnen ma ennast väga vabalt ja see on ka ainuke aeg kui olen nö vaba, sõbrad juba tatist peale nö pooolnaljaga rääkinud, et peaksin oma aju kuhugi annetama :D.
                          Igatahes kui seltskonnas on kasvõi üks mitte nii väga sõber siis on asjaga jamasti, klammerdun nurka ja olen vaikselt.

Muidu kanget alkot ei tarbi ja suitsu ka ei tee. Õlut joon 1-2 tükki kuus, vahel rohkem, vahel vähem.
                          Aga sagedane kanepi suitsetamine(teen seda põhiliselt ikka sellepärast, et oma haigete mõtete eest põgeneda) on lühimäluga ikka paha teinud ja no mõttekäik annab ka kohati soovida. Näiteks suudan päris tihti köögis vee järgi nii käia, et lähen klaasiga kööki, varsti avastan, et istun jälle enda toas ja juua ei toonud, tõin hoopis muud. Ok, lähen uuesti ja jälle rsk kuhu ma selle joogi nüüd jätsin. Kolmandal korral õnnestub tavaliselt(lambi näide jälle).

tere ei julge siiamaani väga öelda inimstele, noh enda maja omadele. vahest suudan vahest mitte, naabrid kõiok arvavad, et a julm egoist ja ninapüstimees aga tegelikult see nii ei ole, mõttes ütlen alati.

Mainin ka, et olen saanud kuskilt päris hea numbrimälu... pole kunagi telefoniraamatut kasutanud telefonis vms... kõik numbrid on peas... ka need mida kasutasin viimati rohkem kui aaasta-paar tagasi... kui vaja tuletan ka veel vanemad meelde. Numbrid nagu laulavad mul peas, nagu mingi meloodia.

hiljem jätkan,

Comment

• ebast
                            Jube Noob
                            • Apr 2012
                            • 104

a mainin, et varem ei suutnud telekast või üldse kuskil verd vaadata aga peale teatud ADde kuuri... suht haige aga naudin verd... no wtf endale ajan ka parakad peale.

ma olen nagu laetud relv vms. vahest on vaja vaid ühte vale sõna või ma ei tea arvuti paneb väga vales kohas pange ja siis ma plahvatan.... see aasta 6 telefonii puruks visanud ja kodus on kõik toad 2-3 korda uued uksed saanud ja ma ei suuda seda kontrollida aga seda õnneks väga igapäev ei juhtu. Selleks et ennast sellest psühhiepisoodist ära saada ongi vaja midagi ära lõhkuda. olgu see siis uks, telefon või misiganes... see aasta tegin esimest ja ma loodan, et viimast korda endale meelega pmst viga... ei leidnud sobivat kohta kuhu vaas puruks visata ja lõin selle endale pähe puruks, nüüd 5 õmblust juures... siis ehmusin korralikult ära, jah ma ei ole terve aga ma liigun sinnapoole ja mul hakkab sitaks parem, kergem kui ma sellest räägin ja ma olen selleks valinud just selle foorumi.... see foorum rahustab mind.

kellegile silma vaatamine on ikka retsilt ebamugav aga noh see vist paljudel. enda endistele naistele ikka olen vaadanud ja no emale ka vist.
                            Last edited by ebast; 30.11.12, 16:22.

Comment

• tolmuahv
                              Klubi Liige
                              • Feb 2009
                              • 2502

See teema mõjub päris hästi. Ma ostsin just puhkusereisi ära ühte savumeeste mekasse. Aga olles lugenud Vandalari & Co juttu vähe pikemalt, siis no fucking way ma mingit jointi julgen ette panna enam. Preventatsioon hirmutamismeetodil toimib.

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                                eddile.

Skisofreenial on erinevaid vorme. ma seda inimene.ee väga ei kasutaks, liiga primitiivselt seal see kokku võetud, aga kliinimikumi kodulehel on kõik kirjas ( http://www.kliinikum.ee/psyhhiaatria...RHK10-FR17.htm). Põhimõtteliselt RHK10 on piibel ning sul lihtsam sealt informatsiooni saada. Ka arstid õpivad nende materjalide järgi :). Näiteks katatoonse skisofreenia puhul ei ole tegemist luuludega, või "häältega", vaid näiteks olukorrad, kus inimene tardub ühte asendisse ja ei liiguta enam.

Aga jah, soovitan lugeda RHK10, nagu ma ütlesin, siis see on AjaO.

Praktikas on kõige standartsemad skisojuhtumid stiilis "foolium pähe". Nali naljaks aga nii on. Kuuldakse kas hääli (tegemist positiivsete sümptomitega) või arvatakse, et keegi tahab sind mürgitada (nt naaber). Sage on ka olukord kus luuakse oma sõnu stiilis ma ei tea "aerokiired" kirjeldamaks valitsevat ohtu. Arvatakse, et nt väljast tulevad mingid kiired, mis tahavad teda mürgitada ning teibitakse aknad kinni, kuuldakse naabreid pidamas vandenõuteooriaid enese kohta etc.

Ma veel nii spetsialist ei ole, magistris (praegu kahtlane, kas lähen, sest töö tundub atraktiivsem variant) puutub haigetega juba ka irl kokku daily basis. Seega soovitan huvi korral lugeda RHK 10 või panna youtube sisse häire nimetus, seal on väga huvitavaid videosid :)

Vandalar käi *****
                                Ma isegi ei tea, kust otsast sellisele idiootsusele vastata.
                                1) Kui inimene on püsivalt kurb ja õnnetu selliste asjade peale ning see segab tema elu ning funktsioneerimist, kas sa ei arva, et oleks õige otsida välja selle põhjus? Arvatavasti on 2 varianti: tegemist on kas psühholoogilise probleemiga või on jällegi virgatsainete talituses midagi valesti ning seda peaks ravima kasutades psühhofarmakone.
                                2) Iga normaalne arst-psühhiaater-psühholoog uurib ESMALT välja, millised on sümptomid, kuidas need avalduvad ning kui palju see sega tema üldist funktsioneerimist.
                                Kui inimene tuleb ja ütleb, et ta tahab endal veene lõikuda, sest sõber ei vastanud ta telefonikõnele, siis ongi ju tegemist probleemiga, mis tõsiselt häirib ja ohustab inimese elu. Millest sa junkie aru ei saa?

Kui keegi tuleb ja ütleb psühhiaatrle, et ta on 2 päeva kurb olnud, sest ta sai koolis kahe, siis ütleb talle psühhiaater most likely järgneva: "Tegemist on täiesti tavalise ja loomuliku tundega. On arusaadav, et pärast millelegi pühendumist ning ootustele mitte vastavat tulemust langeb inimese meeleolu." never ever ei kirjuta ükski arst selle peale sul mingeid ravimeid.

ja btw. su kanepiteema lõpetuseks. Enne suren vähki kui kannatan skisofreenia all.

krt lolli vandenõuteoreetikust narkari elu, kes ei suuda mõista normaalselt ümbritsevat, võib ikka raske olla.. minu kaastunne.
                                Sa oled üks suur FAIL. Antud artiklis on ju üteldud, et see ravib vähki ilma igasuguste kõrvalmõjudeta. IMO on sul endal skisofreenia, sest sa lähed lolliks ja hakkad solvama niipea kui sulle mittesobivad argumendid lagedale tuuakse.

Comment

Working...