Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Spewmonkey
    Seina Augustaja
    • Oct 2008
    • 2293

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
    Tead, mis mind häirib? Mind häirib see, et mina ei või omale ise kasvatada, sest ma ei taha seda kuskilt osta, kuid need inimesed, kes omale nädalalõpuks savu ostavad mõne grammi, need lebotavad rahulikult kodus, rikuvad seadust täpselt samamoodi ning keegi neid karistama ei kipu. Usu mind, selle seaduse rakendamise üks peamisi põhjusi on majanduslikud huvid, mitte kellegi tervis.
    Kuidas see sinu arust välja nägema peaks? Ausõna peale lubatakse sul kasvatada, sest sa ju tõesti ei müü kellelegi? Või pannakse sulle 24/365 saba taha, kes kontrollib, et sa kellelegi ei müüks ja nii kaua on kõik okei? Su ülimalt ajuvabade sõnavõttude taustal on üsna lihtne kanepit maha teha, sinna oli suunatud see "maine säästmine", mida eile mainisin. Sa võisid juba enne esimest kõssi olla tugevalt metsa poole, aga seda on paraku üsna võimatu tõestada.

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

See on keelatud, sest tahetakse oma turgu kontrollida. See on seaduse abil turu eelise loomine.

Comment

• Spewmonkey
        Seina Augustaja
        • Oct 2008
        • 2293

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
        See on keelatud, sest tahetakse oma turgu kontrollida. See on seaduse abil turu eelise loomine.
        Just oli probleemiks, et "mulle tehakse liiga :(, miks teistele ei tehta :(". Inimesed(kes on vähe taibukamad) on kasvatanud, kasvatavad praegu ja jäävadki kasvatama, aga lollid saavad kirikus ka peksa.

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Ma ei mõelnud seda nii, et tahaks nagu teistele samamoodi- lihtsalt seadust rakendatakse valikuliselt ning tegelikult see ei toimi täielikult- nagu sa isegi ütlesid, et kes tahab see teeb jne. Ühtlasi on selline suhtumine paljude juures silma jäänud, et "las minna" või "las olla" jätame selle asja nii, mis sest et seadust rikutakse- nii kaua kui sa ostad seda kuskilt, siis nagu vahele ei jää ja ise käsi ei määri, et siis on nagu kuidagi ok. Ma tõenäoliselt ei ole suutnud seda mõtet täielikult edasi anda, kuid sisu on selles, et kogu see must turg on olemas ja ei kao tänu keeluseadusele küll mitte kuskile. Elu sees ei saagi see võimalik olla, et kontrollitakse täielikult, kas kasvataja müüb või mitte- samahästi võid ju kontrollida, kas inimesed kodus buttsexi harrastavad või mitte. Õnneks on usa-s inimesed sellest aru saanud ja ainuke blokaator täieliku legaliseerimise ees on veel puhtalt korporatsioonide huvid, mida minu meelest esindab föderaalvalitsus, sest igaüks kaitseb oma perset ja tuluallikat ning keegi ei taha oma koogitükikest niisama ära anda. See siis minu seisukoht.
          Last edited by Vandalar; 02.12.12, 12:50.

Comment

• farik666
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 834

kõik jahuvad mingist popsust siin... teeme nüüd selgeks, et tõup ei ole narkootikum, eks :)

Comment

• Spewmonkey
              Seina Augustaja
              • Oct 2008
              • 2293

Ma seda valikuliselt osa ei hakkaks hetkel kommenteerima, sest see on results oriented mõtlemine ja majanduslikult võimatu oleks hakata kõiki pühapäevasuitsetajaid peedistama. Lisaks see detail, et pühapäevasuitsetajad ei müü teistele savu, sest neil pole mida müüa. Muidugi keegi sebib kellelegi getsi jne, aga kogused on marginaalsed. 10 taime kasvatades kogused enam nii marginaalsed ei ole, mida teoreetiliselt edasi saaks jagada. Oma tarbeks kasvatamine oleks teoreetiliselt muidugi tore, aga üheski kohas, kus see lubatud on, pole kindlasti piiriks 10 taime. Ära hakka võrdlema võrreldamatut. Ühe taimega võid rääkida mingist tagakiusamisest, et sa ju oled kõigest samasugune pühapäevasuitsetaja. Sellepärast näiteks ongi kõikidel keelatud ainetel piirmäärad, millest alates muutuvad karistused karmimaks. Mitte, et need alati adekvaatsed oleks tänu sellele, aga nende olemasoluks on tegelikult väga mõjuvad põhjendused. Arvestades, et sind niigi enda tarbimise alla lahterdati, siis isegi hästi saadud ja oleks põhjust vähem vinguda küll.

PS. sellele savu teemale võiks joone alla tõmmata lõpuks, sest sitaks huvitavamaid asju on, mille üle siin topicus arutleda võiks.
              Last edited by Spewmonkey; 01.12.12, 20:41.

Comment

• ebast
                Jube Noob
                • Apr 2012
                • 104

ma ei tea ma täitsa üle

Comment

• Mr_Kenny
                  Vana Tegija
                  • Jun 2011
                  • 1357

Nikotiin on ka drug :(

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

Breaking news, political news, and investigative news reporting from Raw Story's team of journalists and prize-winning investigators.

Vaadake seda videot ka kes viitsib ja avaldage arvamust.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Tavaline provokatiivne käitumine küsija poolt, vastaja on oma kodutöö hästi teinud ja ei allu sellele. Muidu pärast leiab oma pildi "High" kaanelt suure lause taustal "marihuaana on tervisele kasulik".
                      Last edited by alaska; 02.12.12, 17:35.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                        Tavaline provokatiivne käitumine küsija poolt, vastaja on oma kodutöö hästi teinud ja ei allu sellele. Muidu pärast leiab oma pildi "High" kaanelt suure lause taustal "marihuaana on tervisele kasulik".

Vandalar, kui sa mehega magad, kas sa eelistad all või peal olla? Lihtsalt vasta all, peal, või ma ei tea.
                        Padu-homolt ma paremat näidet ei ootakski.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Mulle jättis see tädike igatahes hästi väljaõpetatud papagoi mulje. Imo päris ulme, et isegi USA-s saab mingi kolkaülikooli bakakraadiga sellise ametikoha. Kuuleka käsutäitjana on ta muidugi 100% õiges kohas.

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                            Mulle jättis see tädike igatahes hästi väljaõpetatud papagoi mulje. Imo päris ulme, et isegi USA-s saab mingi kolkaülikooli bakakraadiga sellise ametikoha. Kuuleka käsutäitjana on ta muidugi 100% õiges kohas.
                            Sai baka kraadi kätte ja kaks kätt taskus jalutas "sellisele" ametikohale või?

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

Vandalari peaks kosmosesse saatma nagu Laika

Comment

• lissavassa
                                Jube Noob
                                • Feb 2012
                                • 149