Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jeebus
    määäääää
    • Jun 2012
    • 1409

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
    See aeg kui ringi "tripid" ei ole sa võimeline suurt midagi ära tegema/saavutama ning kui seda aega liialt palju tuleb, siis ei olegi aega elada.
    mis? see on meelelahutus ju!

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
      mis? see on meelelahutus ju!
      yep, aga kui iga päev meelt lahutada, siis ei ole aega, võimekust ja võimalust head/normaalset elujärge saavutada ja järglasi saada.

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Tänu referendumi korras vastu võetud uutele seadustele võivad Colorado ja Washingtoni osariigid kujuneda kanepi tervisemõjude ning uimastiseaduste leevendamise käitumuslike tagajärgede uurimise katsepolügooniks, kirjutab New Scientist.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Loodetavasti saab selle "legaliseerimise BS-i" osas lähiajal selguse majja.

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

ei oleks. aga tal oleks võimalus(imepisike) midagigi saavutada. See aeg kui ringi "tripid" ei ole sa võimeline suurt midagi ära tegema/saavutama ning kui seda aega liialt palju tuleb, siis ei olegi aega elada. Elad oma rohelises mullis ja sulle tundub et elu on ilus. Mida rohkem sa seal mullis oled, seda vähem tahad tegelikust elust osa võtta.
          Ma ei ütle, et ärge suitsetage. Olen isegi teinud ja vbolla teen kunagi veel. Aga selle propageerimine ja legaliseerimise pooldamine on idiootsus.

Vbolla leian kontakti selle endise diileri ja hullumaja kliendiga(vist on peale pikka ravi adekvaatne) ja lasen tal oma kogemustest rääkida, kui ta nõus on.
          Asi on selles, et kõik inimesed, kes poti suitsetavad, ei ole automaatselt Vandalarid. Enamik Beavis & Buttheadi tüüpi stonereid on juba enne seda natuke udud olnud. Enamik mingil määral intelligentseid suitsetajaid teevad seda mõõdukalt, sest mõttetu on kogu oma aega pilves olemisele raisata ja nad saavad sellest aru. Pot ei ole kindlasti nii tugev droog, et selle kütkest vabaneda on üle mõistuse raske. Kes seda ei suuda, on lihtsalt nõrgad isendid(imho). Ma tean ka stonereid, kes peale aastaid suitsetamist on jätkuvalt ilmselt teravamad kui 99% siinseid foorumlasi, aga see ei tähenda, et sellest saab kohe üldistavaid järeldusi tegema hakata nagu sa negatiivsete näidetega üritad hetkel teha.

Legaliseerimist saab ka mõistlikult pooldada, sest sellel on tõesti omad olulised positiivsed küljed, aga obv on negatiivsed ja lõppkokkuvõttes sellest ei saa asja. Parima variandina võiks ilmselt hakata koolides näitama videosid hiirte peal tehtud katsetest erinevates vanustes. Kui näidata mingeid suvalisi persesuitsetand indiviide, siis on kerge mõelda, et "minuga seda ei juhtu nkn, ma olen palju kõvem vend", sest see on osaliselt tõsi, väikese osaga juhtubki midagi ränka. Aga kui näed reaalselt, et 14-aastaselt suitsetama hakates on ajukahjustus kordades suurem tulema kui see kui ootad vähemalt 18. eluaastani(parem oleks obv 21, aga seda on natuke optimistlik loota), siis võib seda juba progressiks pidada. Selle kõige juures on kõige kurvem see, et see ei lähe üleüldise anti-propagandaga kuidagi kokku ja tõenäosus, et selline asi lähiaastatel juhtub, on komakohtades. Vb on üldse halb idee, aga see kuidas hetkel asjadele lähenetakse ei vii ka kuskile...

Comment

• eddi
            Vana Tegija
            • Oct 2009
            • 1200

See on nii diip teema, et siin jääbki arutelu ilma kindla lõputa kestma... Üks ütleb ühte, teine teist ja nii see jääbki...
            Ise tean inimesi, kes ca 10 aastat igapäevaselt suitsetanud. Istuvad väga korralikel töökohtadel, teevad oma tööd väga hästi ja üldiselt oma eluga väga heal järjel (harjumuseks saanud, et peale tööd üks pingeid maandav joint näiteks). Mis ma tahan öelda - kui sa oled udu, siis sa jääd ka uduks suitsetades. Kui sul mõistus peas, suudad oma kohustusi stabiilselt täita, siis seda suudad sa ka teha, kui sa oled regulaarne pothead. Simple as that.

Kõik on ikka sinu isikuomadustes kinni, kõikidele ei sobi see suitsetamine... See on nii individuaalne

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

olen nõus, et kui mõistus peas ja harva teha, siis pole midagi hullu.
              aga väita, et ju neil oli juba enne midagi viga, on vale.
              üks oli väga geniaalne tegelane, teine samuti täiesti ok tüüp. kumbki polnud ennem uudu ja mõlemad olid ülikoolideski edukad(kumbki ei lõpetanud imo aga kindel pole). seega oleneb inimesest ja ei saa öelda, et enne tarvitamist midagi kellelgi viga oleks.

Comment

• totaldonk
                Grinder
                • Dec 2009
                • 914

i guess im lucky then :D

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

Algselt postitas eddi Vaata postitust
                  See on nii diip teema, et siin jääbki arutelu ilma kindla lõputa kestma... Üks ütleb ühte, teine teist ja nii see jääbki...
                  Ise tean inimesi, kes ca 10 aastat igapäevaselt suitsetanud. Istuvad väga korralikel töökohtadel, teevad oma tööd väga hästi ja üldiselt oma eluga väga heal järjel (harjumuseks saanud, et peale tööd üks pingeid maandav joint näiteks). Mis ma tahan öelda - kui sa oled udu, siis sa jääd ka uduks suitsetades. Kui sul mõistus peas, suudad oma kohustusi stabiilselt täita, siis seda suudad sa ka teha, kui sa oled regulaarne pothead. Simple as that.

Kõik on ikka sinu isikuomadustes kinni, kõikidele ei sobi see suitsetamine... See on nii individuaalne
                  sa ütled, et ma olen udu??????
                  :)

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Jah, prioriteedid peavad paigas olemas ja keegi pole sind potheadiks kutsunud.
                    Sul on tõenäoliselt hea töökoht, naine(vbolla lapsed)/meessõber(?), oma kodu, auto jms. Ma väidan, et ühel tõsisel potheadil, kes igapäevaselt kimub, ei saa neid asju kunagi olema.
                    fair enough.

Samas ma arvan, et Vandalarile pole mõtet siin nõiajahti pidada. Las suitsetab, kui tahab, mind see isiklikult ei häiri. Postitused on küsitava väärtusega, aga see selleks.
                    Palju häirivam on minu jaoks, kui rahvavaenlane tuleb peale kolmandat bocki ja teeb oma tavapärased 3-4 täiesti debiilset ja sisutühja postitust.
                    Kui nende kahe foorumiliikme põhjal teha üldistusi, siis tundub alkohol olevat inimese jaoks palju kahjulikum.

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                      fair enough.

Samas ma arvan, et Vandalarile pole mõtet siin nõiajahti pidada. Las suitsetab, kui tahab, mind see isiklikult ei häiri. Postitused on küsitava väärtusega, aga see selleks.
                      Palju häirivam on minu jaoks, kui rahvavaenlane tuleb peale kolmandat bocki ja teeb oma tavapärased 3-4 täiesti debiilset ja sisutühja postitust.
                      Kui nende kahe foorumiliikme põhjal teha üldistusi, siis tundub alkohol olevat inimese jaoks palju kahjulikum.
                      aga siinkohal saab vahet teha. ühe puhul on aru saada, et on juua täis ja sa ei võta sel hetkel tema juttu tõsiselt.
                      teine räägib oma jutte tõsine nägu peas ja mõtlebki nii. seda inimest ei saa mingil hetkel tõsiselt võtta.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

aga siinkohal saab vahet teha. ühe puhul on aru saada, et on juua täis ja sa ei võta sel hetkel tema juttu tõsiselt.
                        teine räägib oma jutte tõsine nägu peas ja mõtlebki nii. seda inimest ei saa mingil hetkel tõsiselt võtta.
                        Lisaks üks surub oma temaatikat ja ideaale peale, teine niisama lällab.

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

Väga terve mindsetiga inimese ja skisofreeniku või põhjajoonud pumpsi vahel on pikk vahemaa. Iga joint, õlu, triip ja komm, pizza, energiajook jne. liigutavad tarbijat seda teed mööda natuke edasi. Kuna see toimub enamusel meist nii aeglaselt, siis suudame kohaneda iga uue olukorraga ja ei mäleta enam nii hästi eelmist. Võibolla alles pikema aja järel vaatame, et kunagised ambitsioonid elus on asendunud eneseõigustuste ja teiste süüdistamisega, terav mõistus ja hea eneseväljendusoskus on asendunud teiste jutu kordamise ja minevikuheietustega, trimmis keha on asendunud lodeva pekiga, värskus ja eluenergia on asendunud unetuse ja hommikuste rögahoogudega ja kassimistega.
                          Taustaks pidev enesele valetamine ja mingisuguse tuttava eeskujuks toomine, kes samasuguse elustiiliga 100 aastaseks on elanud. End kogemus on selline, peale aastast kommirallit varajases nooruses panin konkreetselt lahkumisavalduse lauale, sest 8-17 töö oli ajus nii mõtetuks muutunud. Eks mul on siiamaani lihtne ennast õigustada, aga kui mõelda, millise õhinaga ma seda tööd alguses tegema hakkasin ja kui kiiresti üles liikusin, siis ....

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kirjutan kahe käega alla. Võtab kogu selle teema ja eriti kanepiga seonduva hästi kokku. Rohkem polegi nagu midagi öelda. Alkoholi teemast võiks samamoodi pikemalt jaurata. Häirib, millise pailapsena ja normina seda ühiskonnas kujutatakse. Teeme paar õlle ja kõik on fine. S***agi, minu puhul võib see lõppeda kuradi 2-3 päevase tsükliga. See on ka vist ainus lembus/pahe, millest isiklikult võitu ei saa kuni elu lõpuni välja, aga no ega ei morjenda ka väga. Samas eks samamoodi taandub see sellele, kuidas selle lembuse kõrvalt oma eluga hakkama saadakse jne, et liigselt ei sega. Eks ma kõlan vb silmakirjalikult, aga lihtsalt see nö ühiskondlik või sotsiaalse grupi surve alkoholi tarbimisel on alati hästi suur ja õigustatud, sügavalt sisse kodeeritud meisse.

Eks see ideaalne tasakaal taandub jälle sellele mõistlikule tarbimisele jne. Üldiselt lihtsalt, legaalsed uimastid nagu nikotiin ja alkohol teevad ikka kõvasti rohkem kurja kui mingi roheline piibutäis.

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Lisaks üks surub oma temaatikat ja ideaale peale, teine niisama lällab.
                              Võimalik, kuigi ma pole kunagi isiklikult tundnud, et Vandalar midagi otseselt peale suruks või agiteeriks.

Samas oletame, et ühel hetkel keelatakse alkoholi müük ära, tuleb uus kuiv seadus. Kui paljud kasutajad hakkaksid siis oma emapiimaga kaasa antud õigust taga ajama, et nad saaksid õlut ja viina edasi juua?

Comment

• totaldonk
                                Grinder
                                • Dec 2009
                                • 914

olen veidike üle 2a pmst igapäevaselt suitsetanud, suurimaks probleemiks vb hommikuti vara ärkamine, peale 11ndat jätsin kooli pooleli (siis hakkasin ka suitsetama), et pokkerit mängida, järgmine aasta läksin 12ndasse tagasi, olin juba veidike üle 1a suitsetanud iga päev ja kartsin veidi, kas saan hakkama. võta aga näpust, tulemused olid väga head, kohal käisin ainult siis kui olid tööd või midagi. eesti keele riigieksam läks perse, sain vaid 57punkti, kuid tean, et olen kõvasti parem. Proovieksamid kõik 75p vähemalt. Üleüldse, kui oleksin tahtnud paremat, oleksin vabalt saavutanud (üleüldiste hinnete osas. See aasta läksin uuesti kooli Tarkvara arendust õppima, küll mitte kõrgharidus. Erialaseid aineid pole veel eriti olnud aga hinded muidu siiani veel ikka tublid 4-5. And still tokin' :)

Comment

Working...