NL2-5 mängijate nurgake

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Strateeg
    Õpihimuline Mängur
    • Jul 2009
    • 303

Re: NL2-5 mängijate nurgake

ei usu et sellises käes keegi 4bet/ foldib, vahet pole mu meelest AI fine täiesti aga UTG vastu 3beti ma teeks suurema vähe 0.24+

Comment

• Poku
      Bännitud
      • Mar 2010
      • 295

Esimene käsi seal kindlalt AI.
      KK ja AA välistame. Reaalsed on kõik ülepaarid, millest sul on kõige suurem.
      mingit A4 või K4 kätt ei usu. Väga heal juhul ehk 45s. Maas oled ainult 22 ja 44 (ok ehk vahel eksib ka A4s ja 45s siia ära). Aga täiesti reaalsed käed AK JJ TT nt.
      Tihti tehakse paardunud flopil sellist bluff ületõstet, kuna ei ole palju käsi mida selline flopp aitaks ja sunnitakse hero niimoodi foldima.

Teine käsi on hästi mängitud. Standard ABC poker.

Edit: süvenesin nüüd alles su tõste suurustesse. Need on sul vähe mööda.
      Kui ees on tõste, siis ületõste peaks olema 3x esimene tõste. Kui ees on tõste ja üks callija siis peaks ületõste olema 3x esimene tõste +1 korda esimese tõste suurus (4x esimene tõste), iga tõste callija kohta lisa 1 suurus.

Comment

• Marek
        Jube Noob
        • Jan 2009
        • 110

Mina AA, KK ei välistaks esimeses käes kuna micros võetakse väga veidraid slowplay liine. Küll aga AA ja KK rangesse lisamine ei muuda midagi, ma stäkiks end sel flopil suht kiirelt kuna tihti tehakse nii 55+ rangega ja sellest oleme ees. Miks üldse nii väike 3bet pre?

Teises käes PFAI KK-ga on standard. Kui on reaalne huvi areneda mitte vaid poste koguda siis tasuks muidugi kõikvõimalikud riidid posti lisada, saaks ehk täpsemaid vastuseid

Comment

• subtiiter
          Julm Donk
          • Jan 2010
          • 53

Flopatud masti ma eriti ei kartnud, kuid olin üsna kindel, et CO on neljandat ristit ootamas. Seetõttu muutsin ka betsize'i suuremaks ehk siis bet pot pmst. On see õige tegu või pikas perspektiivis pigem kahjulik? River on check/fold suurema beti peale?

Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 614155
          The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (MP2): $2.34
          CO: $2.93
          BTN: $1.17
          SB: $1.07
          BB: $3.15
          UTG: $2.39
          UTG+1: $1.95
          UTG+2: $5.03
          MP1: $0.98

Pre Flop: ($0.03) Hero is MP2 with 4 4
          4 folds, Hero raises to $0.06, CO calls $0.06, 2 folds, BB calls $0.04

Flop: ($0.19) 4 2 7 (3 players)
          BB checks, Hero bets $0.20, CO calls $0.20, BB folds

Turn: ($0.59) J (2 players)
          Hero bets $0.60, CO calls $0.60

River: ($1.79) A (2 players)

üks käsi veel. BB kohta statse ei olnud aga üsna decent mängija

Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 7 players - View hand 614164

CO: $2.64
          BTN: $1.05
          SB: $2.82
          BB: $5.96
          UTG: $1.26
          UTG+1: $4.08
          Hero (MP): $1.76

Pre Flop: ($0.03) Hero is MP with J J
          2 folds, Hero raises to $0.08, 3 folds, BB calls $0.06

Flop: ($0.17) T 7 4 (2 players)
          BB checks, Hero bets $0.14, BB calls $0.14

Turn: ($0.45) 8 (2 players)
          BB checks, Hero bets $0.46, BB calls $0.46

River: ($1.37) 5 (2 players)
          BB checks, Hero ??
          Last edited by subtiiter; 29.03.10, 13:09.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

1. check - vastavalt betile call/fold
            2. hero shoves

Comment

• flipmachine
              Pokkerihai
              • Jul 2009
              • 1857

1. Minu arvates väga hästi mängitud, ses suhtes, et sa lasid tal ikka räigelt ülemaksta masti tõmbamist. Selle riveriga ma check/foldiks kahjuks nüüd.
              2. all inn riveris..reale teda küll nüüd raske panna otseselt, ja TP maksab sulle kenasti välja, FD viskab nagunii mucki. Kui aga on kahtlus, et midagi kummalist on teoksil, siis ei ole patt ka järgi checkida, aga seda pead sa ise mõistma, sest sina oled see, kes mängus osales.

Comment

• Rando
                Õpihimuline Mängur
                • Jan 2010
                • 316

Algselt postitas Marek Vaata postitust
                Mina AA, KK ei välistaks esimeses käes kuna micros võetakse väga veidraid slowplay liine. Küll aga AA ja KK rangesse lisamine ei muuda midagi, ma stäkiks end sel flopil suht kiirelt kuna tihti tehakse nii 55+ rangega ja sellest oleme ees. Miks üldse nii väike 3bet pre?

Teises käes PFAI KK-ga on standard. Kui on reaalne huvi areneda mitte vaid poste koguda siis tasuks muidugi kõikvõimalikud riidid posti lisada, saaks ehk täpsemaid vastuseid
                Tänan vastuste eest.
                Riidid, nagu, et kuidas mängija mängib?Mängib igat kätt? Ainult häid?
                Või PT3 alusel? Seda mul ei ole.

Comment

• subtiiter
                  Julm Donk
                  • Jan 2010
                  • 53

aitäh. esimeses käes CO isegi checkis ja muidugi checkisin vastu ja näitas J high flushi. teises käes shovesin ja BB näitas QQ. imelik, et ta mulle ühtegi korda raise otsa ei pannud.

Comment

• Strateeg
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jul 2009
                    • 303

Algselt postitas Rando Vaata postitust
                    Tänan vastuste eest.
                    Riidid, nagu, et kuidas mängija mängib?Mängib igat kätt? Ainult häid?
                    Või PT3 alusel? Seda mul ei ole.
                    PT3 ja HEMI trialid oled ära kasutanud? Kui ei ole siis PT3l 2kuud trial ja HEMil 15 päeva vist, proovi järgi ja siis teinekord käsi postitades saad vastase statid juurde panna.

Comment

• daljoh
                      Vana Tegija
                      • Feb 2009
                      • 1032

Algselt postitas subtiiter Vaata postitust
                      kuidas seda kätt mängida? BTN soovisin stealida. kartsin siis neljanda risti lauda tulekut, va 10 ja 5 ofc. BB kohta käsi pmst ei olnud

BR ei luba fullstack olla

Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 601468

Hero (BTN): $2.74
                      SB: $4.38
                      BB: $3.66
                      UTG: $0.59
                      CO: $2.15

Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with 8 9
                      2 folds, Hero raises to $0.06, SB calls $0.05, BB calls $0.04

Flop: ($0.18) 4 6 7 (3 players)
                      SB checks, BB checks, Hero bets $0.14, SB folds, BB calls $0.14

Turn: ($0.46) K (2 players)
                      BB checks, Hero bets $0.38, BB folds
                      Käsi mängitud minuarust õigesti.

Küsimus: Mis moodi ei luba BR full stackiga mängida???
                      MItmel laual sa siis mängid?
                      Mängid ühel laual ja sul on BR alla 5$?
                      Teine võimalus et mängid mitmel laual kuid BR ei jagu....Lahendus: vähenda laudade arvu!

Comment

• noname
                        Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                        • Oct 2009
                        • 2366

Algselt postitas daljoh Vaata postitust
                        Käsi mängitud minuarust õigesti.

Küsimus: Mis moodi ei luba BR full stackiga mängida???
                        MItmel laual sa siis mängid?
                        Mängid ühel laual ja sul on BR alla 5$?
                        Teine võimalus et mängid mitmel laual kuid BR ei jagu....Lahendus: vähenda laudade arvu!
                        Ma ise lasin ka taolise stackiga NL2.
                        Väga hästi toitis,sest alasti olid fishid kuni 2$ stackiga.
                        Sama jutt NL5 kohta.

E:Ehk siis ma ei paneks küll pahaks,kui halfstackiga mängida NL2(~2.5$) või NL5(5$),kui 10$ max.

Comment

• vapsik
                          Klubi Liige
                          • Apr 2009
                          • 5462

100bb nüüd küll mingi poolik stäkk ei ole ja NL-2s 2$ on väga fine. 5$ NL-5s samamoodi, kui saad 10$ lauda istuda, siis tasuks NL-10s mängida.

Comment

• noname
                            Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                            • Oct 2009
                            • 2366

Kurat see post jäi mul nüüd selline kahtlane.

Ise lasin ka nõks üle 100bb stackiga NL2 ja 100bb stackiga NL5.

Toimis mul ja toimib ka Teil

Comment

• Karikakar
                              Vana Tegija
                              • Jul 2009
                              • 1235

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                              100bb nüüd küll mingi poolik stäkk ei ole ja NL-2s 2$ on väga fine. 5$ NL-5s samamoodi, kui saad 10$ lauda istuda, siis tasuks NL-10s mängida.
                              +1, mina ei saa aru mis arusaam see on et kui saab rohkem sisse panna, siis peabki. 100BB on korralik stack ja nagu mainisid, et kui on raha et mängida 250BB stackiga, siis võid juba limiidis ülesse liikuda.

Kuigi ma arvan, et tema "broll ei luba fullstackiga mängida" käis selle teise käe kohta kus tal oli mingi 1.72$ ainult stack.

Comment

• Rastu
                                Räme Fish
                                • Mar 2010
                                • 8

Üldisem küsimus suurele ringile. Kui sul on taskupaar (nt 99), oled positsioonis ning ees on nt 1 rase (4BB) ja 2 callerit taga. Sa callid lootuses kolmikut saada. Maha tuleb 1053 rainbow ning pot juba u 0,8 dollarit.

I situatsioon: tuleb c-bet (nt 0,3-0,6 dollarit) ning ees olevad callerid foldivad. Kas callid ära või instafold?
                                II situatsioon: tuleb c-bet ning üks või mõlemad callijatest ees callivad c-beti ära. Kas callid või instafold?
                                III situatsioon: üks esialgsetest callijatest tõstab 0,4-0,6 dollarit. Kas callid ära või instafold?

Enda mõtted:
                                situatsioon 1 - kui tuleb c-bet ning teised callerid foldivad, siis võiks flattida, et turni ja riverit näha. Pot oddse küll pole, aga kui villainil on c-bet, siis on asjal jumet. Või mis? Iseasi, mis teha sellega, kui turnis paneb nt bet 0,4-0,6 dollarit või isegi vähem, nt 0,3 dollarit. Kas raseks, sest see suht nõrk bet või fold? Kui villain turnis chekib, siis ma tõstaks u 30% potist. Õige? Re-rase peale muidugi instafold. Kui callib turni rase või re-rase ära, siis riveril chekiks tema cheki järgi. Beti peale otsustaks beti suuruse järgi, aga tõenäoliselt peaks siin foldima kui just mingit gaybetti ei tule? Oleks õige liin?
                                Situatsioon 2 - c-bet nt 0,5 ning caller järgi 0,5, siis pot juba 1,8 ning sul callida 0,5. Pot oddse pole, seega tuleks maha visata. Eriti kui arvesse võtta, et c-beti ära callijal tõenäoliselt on midagi, kasvõi 10x, seega oled tublisti taga.
                                Situatsioon 3 - pot oddse pole ning kui callija tõstab, siis järelikult oled tublisti taga.

Ehk siis, kui setmined ja set ei saanud, siis kas mängida flopis edasi või mitte. Või on see NL5-s instafold. Viimasel ajal olen näinud ka sellist nähtust, et tehakse kuni lõpuni iga ring minbette. Kas siis callida ära?

Comment

Working...