Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

Algselt postitas levis
    Eesmärk oli ju ikka 250k eeke 2 kuuga, aga mitte niivõrd tiim vs tiim action. Pealegi mäng ei käi mõisa peale, see ikka suht for fun, kahju, et kõik päris nii ei oska ka asja võtta. Ning kui Lenc abiga tõesti peaks A-tiim tappa saama, siis saab ju lahutada mõttes Lenci tulemus ja vaadata, et kuidas asjad ilma temata oleks arenenud.
    Minu meelest on jutt väheke vastuoluline ehk siis kogu aeg käib jutt A-teamile ära panemisest ning nüüd äkki tulete veerand milli täis tegemisest rääkima.

Algselt postitas levis
    Mis tähendab teise leveli? Lenc on tiimis ja A-tiim peab sellega leppima.
    Muidu just juhtub nii, et võistlusmoment kaob ära, sest B-tiim jääb liiga pikalt maha, sest Cypher ei jõua kah kõigi eest mängida.
    Algselt postitas hillu

Kuidas jätkata? Nagu olen aru saanud, siis A-Team soovib, et jätkame 9kesi nende 10. vastu, see oleks nagu karistus, et üks meist (mina) loobus. Mina seda karistamist selles suhtes õigeks ei pea, et järgnevad 6 nädalat saavad nad siis võistelda 10kesi 9 vastu, mis on siiski suht ebavõrdne, arvestades, et tegemist on ka nn. A-Teamiga. Pakuksin siiski välja pinge ning võistlusmomendi hoidmiseks, et võtame minu asemele härra Lenci, kelle tulemus hakkab lugema siis 3. nädala algusest. Usutavasti, kui tahetakse mõnusat võistlust, siis sellega ka nõus ollakse, kui ei, siis ei jää muud üle, kui 9kesi jätkata.

Mõnusat päeva.
    Pluss veel muidugi teema esimeses postis ära märgitud eesmärk:

Algselt postitas hillu

EESMÄRK

Pokkeriprode ja amatööride tõehetk - tõmbame prodele koti pähe!

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

ma nüüd mainiks, et meil ei olegi prosid. kummaski tiimis pole, Prod ei mängi mikrot 2 kuud.

Comment

• janek174
        Vana Tegija
        • Mar 2009
        • 1078

Tunnistan, et alguse postid said ka endal emotsiooni ja hetkeolukorra (mis on tõesti hetkel rohkem omavaheliseks mõõduvõtuks kujunenud) pealt kirjutatud. Sellepärast ütlesingi, et peaks prioriteedid paika panema. Hetkel on need ilmselgelt paigast ära. Kui omavaheline mõõduvõtt oleks peaeesmärk, siis tuleks reeglid ümber kirjutada ja limiitides korrektuur tegema. Praegu on meie tiim selgelt nõrgem (mängib väiksemaid limiite) ja selle alusel ei saa ühtegi tõsist võistlust pidada. Pigem on see koti pähe tõmbamise jutt rohkem enese motiveerimiseks. Vähemalt mina olen asja algsest mõttest nii aru saanud.

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas Provoker
          ma nüüd mainiks, et meil ei olegi prosid. kummaski tiimis pole, Prod ei mängi mikrot 2 kuud.
          Kellele see suunatud oli?

Comment

• vapsik
            Klubi Liige
            • Apr 2009
            • 5462

Algselt postitas janek174
            Tunnistan, et alguse postid said ka endal emotsiooni ja hetkeolukorra (mis on tõesti hetkel rohkem omavaheliseks mõõduvõtuks kujunenud) pealt kirjutatud. Sellepärast ütlesingi, et peaks prioriteedid paika panema. Hetkel on need ilmselgelt paigast ära. Kui omavaheline mõõduvõtt oleks peaeesmärk, siis tuleks reeglid ümber kirjutada ja limiitides korrektuur tegema. Praegu on meie tiim selgelt nõrgem (mängib väiksemaid limiite) ja selle alusel ei saa ühtegi tõsist võistlust pidada. Pigem on see koti pähe tõmbamise jutt rohkem enese motiveerimiseks. Vähemalt mina olen asja algsest mõttest nii aru saanud.
            Mõistlik jutt juba.

Ma pakuks välja, et kubmki võistkond ajaks nüüdsest natukene eraldi asja ning mängib edasi selliste reeglite järgi nagu endale sobib ehk siis vajadusel vahetaks mehi või teeks hetke olukorrast lähtuvalt teisi muudatusi ning omavahelisi mõõduvõtu võiks ära unustada ja pärast ei hakkaks rusikate jälle vehkima kui teisele tiimile on ära tehtud.

Comment

• rohelinekonn
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 3808

Algselt postitas Vapsik

Ma pakuks välja, et kubmki võistkond ajaks nüüdsest natukene eraldi asja ning mängib edasi selliste reeglite järgi nagu endale sobib ehk siis vajadusel vahetaks mehi või teeks hetke olukorrast lähtuvalt teisi muudatusi ning omavahelisi mõõduvõtu võiks ära unustada ja pärast ei hakkaks rusikate jälle vehkima kui teisele tiimile on ära tehtud.
              lõpuks

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

Algselt postitas Vapsik
                Mõistlik jutt juba.

Väga hea. Ma ei saa üldse aru miks mingit vahtu siin keerutati. Lõpuks on ikka hea kui mõlemad tiimid on äripäevas ja õhtulehes niiet kõik vapralt edasi oma asju tegema.

Comment

• levis
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1557

No ma ei tea, hillu tõesti kallas veidi õli tulle ja rõhus võib-olla liialt tiim vs tiim actionile, aga et nüüd niigi äpum tiim ei tohi uut mängijat võtta, sest siis on kohe Mehhiko draama lahti ning A tiim laguneb, see on ikka vähe imelik areng. Minu silmis ei saa "võitev" tiim isegi mitte au osaliseks, sest lõpuks puruneb mosaiik ikkagi üksikindiviidi tasandile.

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

mängin siis vä

Comment

• levis
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1557

Algselt postitas lenC
                      mängin siis vä
                      Ei veel, naudi kino :D

Comment

• janek174
                        Vana Tegija
                        • Mar 2009
                        • 1078

No kui enamus tiimist nõus on siis võib mängida. Mina olen nõus.

Comment

• raaids
                          Grinder
                          • Mar 2009
                          • 606

nõus.

Comment

• cypher
                            Jube Noob
                            • Dec 2008
                            • 143

Fine by me.

Comment

• Ahangama
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 615

hahe, topic päris kuumaks läinud. nomaitea, Hillu rsk
                              B tiimi eesmärk oli ju samuti 250k kahe kuuga, A teamile kott pähe oli extra võistluse tekitamine ja võistkondade motiveerimine (mis nagu näha toimib hästi). Peaks ikkagi samaväärse asendusmehe leidma e. siis kuni nl50 ja võistlust jätkama.
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• levis
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1557

nõus!

Comment

Working...