Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rahapada
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1178

Re: Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

mingid random biidid tulevad kogu aeg, ära ikka ei lõpetaks, ehk et ma siis laksin sel kuul volüümiga mingi 4, midagi bb/100'le, kui just hiiterit kohe tulemas pole :D

9sakesi oleks siis aus, kui ta lithsalt loobuks tiimis osalemisest, aga näis et ta loobus pokkerist täiesti

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

minuarust ka mingit vahetamist ei tohiks olla, valisite tiimi siis see on lõplik. see on tiimi võitlus mitte mingi tiimi vahetus mäng, et üks väsib tuleb teine asemele
      pole vaja ronida üldse kuskile tiimi kui 2 nädala pärast pakitakse pillid kotti.

võtke jah lenc asemele, lööge muidugi ta 2 nädala kasum ka ühte patta jne.uskumatu nali
      eks ise teate teie tiim ju :))

aga minuarust kas lasete 9 kesi edasi või nn. võitlus on läbi või teeb hiilu comebacki ja ei vea oma võistkonda alt

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

Algselt postitas Rahapada

9sakesi oleks siis aus, kui ta lithsalt loobuks tiimis osalemisest, aga näis et ta loobus pokkerist täiesti

mis seal vahet on?

Comment

• Rahapada
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1178

Algselt postitas janek174
          Njah, suht nõme küll, kui peale kahte nädalat mõni üldse loobub pokkerist, mõni tahab niisama pooleli jätta. Krt kas siis natukenegi pingutada ei saa? Isiklikult pooldaks muidugi uue mängija võtmist tiimi, aga ainult sel juhul, kui ülejäänud garanteerivad lõpuni mängimise ja see jääb ainukeseks selletaoliseks vahetuseks. Muidu asjal tõesti enam erilist pointi pole.

Edit: Seda ka veel, et nii võib ju iga mees kes 2 kuu peale miinuses, nädal enne lõppu öelda, et soovib tiimist lahkuda. Ja tulemused paranevad nagu võluväel. Päris nii ikka ei saa.
          see vahe

Comment

• janek174
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1078

Üldiselt elu on näidanud, et nö. pokkeriga lõpparve tegemine puhtalt hetkeemotsioonist 95% juhtudest on lihtsalt jama. Ära mängi lihtsalt, pea vahet nädal/kaks. Küll tuleb motivatsioon tagasi ja läheb mänguks jälle. Pole sellepärast vaja siis tiimi alt vedada.

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Siin tuleb juba välja amatööride ja prode suhtumise erinevus.

P.S. Järgmine aasta on oodata mu sooloprojekti "15 000 kahe kuuga" - volüüm on lihtsalt väike.
              Fullstacks have more fun.

Comment

• rohelinekonn
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 3808

Algselt postitas Pahvak
                Siin tuleb juba välja amatööride ja prode suhtumise erinevus.
                ma aravan et suht kõik siin oleme amatöörid peale paari isiku

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Vahetuse toimumine on imo täiesti normaalne tegevus vajadusel. Sama normaalne on aga ka see, et mingit tasaarveldust ei toimu, ehk tiim jätkab hillu loobumise hetkel oleva üldseisu ja uue liikmega.

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

lol see on retarded, et mu praegune profit sisse arvestataks seal, unustage ära selline variant.

Comment

• Rahapada
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1178

mismõttes praegune profit? ma ei oleks arvestanud...selle võimalusega, ei obv, et mitte, hillu 2 nädalat jääb sisse, ja siis katkestanud, ja asemele tuleks see, kes tuleks, tema profit oleks sealt alates, kust ta sisse tuleks

Comment

• raaids
                        Grinder
                        • Mar 2009
                        • 606

see 2 nädala profiti asi oli nali ka muidu

Comment

• hillu
                          FPP Pro
                          • Oct 2008
                          • 260

Tere hommikust!

Suurem emotsioon üle elatud ning nagu targemad pead teavad rääkida, et hommik on alati õhtust targem ning neil on õigus.
                          Pokkeriga on lihtne, kui ei ole distsipliini, siis seda mängu ei alt ega ülevalt, vasakult ega paremalt, tukast ja tuka tagant lihtsalt ei biidi. Jah, olen suht suur ego ning alustasin käesolevat projekti ka selle tõttu, et kasvõi läbi sellise võistluse leida endas selle distsipliini alged ning kokku võtta. Nagu tunda ning nagu kuulsite siin eile õhtul, oli see fail.

Ei poolda ma ka miskisuguseid väljavahetamisi, eriti mingite downstringide ajal ning miinusprofiti varjamiseks, et aga suudaks A-Teami jälgedel püsida, aga mul tõepoolest pole mingisugust kavatsustki enam pokkerit kätte võtta lähema pakun poole aasta jooksul, seetõttu leian, et tiimi edasijäämine oleks meeskonna alt vedamine, kuna tegemist on tiimiga, kus loeb ainult aktiivsete mängijate panus.

Nagu mainisin, www.jalitajad.blogspot.com uuendustega tegelen hea meelega ning hoian kogu meeskonnale pöialt ja elan sajaga kaasa. Kui on tunne, et olen kedagi alt vedanud ning peaksin edasi mängima, siis olge head, saatke mulle mail, annan oma kontonumbri ja kandke mulle järgmine roll peale, milla rõõmuga uuesti bustoks lasen.

Kuidas jätkata? Nagu olen aru saanud, siis A-Team soovib, et jätkame 9kesi nende 10. vastu, see oleks nagu karistus, et üks meist (mina) loobus. Mina seda karistamist selles suhtes õigeks ei pea, et järgnevad 6 nädalat saavad nad siis võistelda 10kesi 9 vastu, mis on siiski suht ebavõrdne, arvestades, et tegemist on ka nn. A-Teamiga. Pakuksin siiski välja pinge ning võistlusmomendi hoidmiseks, et võtame minu asemele härra Lenci, kelle tulemus hakkab lugema siis 3. nädala algusest. Usutavasti, kui tahetakse mõnusat võistlust, siis sellega ka nõus ollakse, kui ei, siis ei jää muud üle, kui 9kesi jätkata.

Mõnusat päeva.

Comment

• levis
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1557

Siis on otsustatud, et Lenc on meie tiimis! :D

Comment

• vapsik
                              Klubi Liige
                              • Apr 2009
                              • 5462

Sry, et jonnin jälle. Pole midagi lenCu vastu, aga minu meelest nii ikka ei lähe.

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

lenc on veidi teise leveli mängija minu arust. võistlusmoment kaob ära tema lisandumisega.

Comment

Working...