lol ei sa pingutad täiega üle sellega. mu lause oli poolsolvunult öeldud, et nii lihtsat teed minnakse alati ja mind seal kohe rankaga tiimi pannakse. Ütlesin meeleag teravamalt, sest sina kui üks nn "ww kunnidest" seda tegid.
Jah wowa ongi terrible ww mängija, ära pane tähele.
Unreal, mis toimunud siin teemas pärast seda, kui ma eile ära läksin. Kuku jagas välja, et mu pushimine tulemust ei anna ja võttis ranka ette peaaegu ilma põhjuseta ja kõik insta järgi ka. Kuku peab wolf olema siin, suht nobrainer.
Teine wolf ilmselt listist eluvend, flipmachine, wowa. Kuku tegi eluvennale mingit kahtlast cleari enne, pluss eluvend pole üldse veenev olnud see mäng minu jaoks, eelmine mäng, mida hostisin, pani vähe, aga täpseid reade, see mäng sellised sisutühjad mõttetud postid kõik, suur erinevus tema eelmise hea villamängu vahel.
Wowa võib ka olla, sest kui nad q_qga koos hundid, siis kindla peale mõtleks nad unreal skeemi välja, aga siiski unlikely.
Flipmachine lihtsalt ülejääk, kellest ei oska midagi arvata, võib vabalt wolfy olla.
Jah, minu jaoks kuku near lock wolf, kes üritab peenelt mingi küla ära pushida. Minuga ei õnnestunud, võttis ranka ette, kes easy target, sest pole väga tugev wolfimängija.
Jah, minu jaoks kuku near lock wolf, kes üritab peenelt mingi küla ära pushida. Minuga ei õnnestunud, võttis ranka ette, kes easy target, sest pole väga tugev wolfimängija.
See on 50:50, ta teeb külana ka päris absurdseid 180d.
Comment