Päeval küll julgesid. Mind süüdistada ja q_q'd hääletada ja. Õhtuks sai lõvikonserv otsa? :)
Olen just tööpäeva lõpetamas hakkan varsti kodu poole liikuma ei saa provokatsiooni õhku visata muidu naine ei lase kodus kohe arvutisse ja siis olengi välja hääletatud ilma võimaluseta ennast kaitsta !
Ega häid ja kirjapanemist väärivaid mõtteid ka just pole !
Aga ilma naljata nüüd. Kõik vinguvad, et q_q suunab ja kõik järgivad.
Ma annan võimaluse teil nüüd mõtteid avaldada ja võtaks korralike argumentide puhul ka vedu, kõik teie teha! Kui kõik vait istuvad ja oma teooriad letti laduda ei julge, siis ei tulegi uusi vaatenurkasid ja mõtteid ning võibki minna edasi vana rada mööda
Mul praegu suht multitasking käsil, aga sisetunne ütleb, et 1 huntidest on kuskil väheste postide hulgas...
Ise olen praegu veel avicii peal, sest eile pani maru savilt, täna mingi hetk hakkas sõna võtma. Kindel ei ole ja vaatan kuidas asi areneb...
Aga ilma naljata nüüd. Kõik vinguvad, et q_q suunab ja kõik järgivad.
Ma annan võimaluse teil nüüd mõtteid avaldada ja võtaks korralike argumentide puhul ka vedu, kõik teie teha! Kui kõik vait istuvad ja oma teooriad letti laduda ei julge, siis ei tulegi uusi vaatenurkasid ja mõtteid ning võibki minna edasi vana rada mööda
hea post
arvata on kui te mingi 15 korda aint postitate siis te ei saagi kontrollida keda lynchitakse
Comment