***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kaardimaja
    FPP Pro
    • May 2010
    • 281

Re: ***Libahunt III game thread***

Read pole ikka paigas. Hetkel tundub kõige kahtlasem Fabulous. Tundub, et ta paneb oma hääli sinna, kus neid kõige rohkem juba on, ehk püüab asja vedama saada. Ei tea, eks näeb .. algne hääl, võib veel 10 korda muutuda. Fabulouse kasuks räägib muidugi see, et camut välja ei võetud öösel... samas see oleks vb siis liiga obvious olnud. Eks näeb, kas ma astusin nüüd huntide jalgadele või mitte.

Comment

• Fabulous
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 2674

Algselt postitas kaardimaja Vaata postitust
      Read pole ikka paigas. Hetkel tundub kõige kahtlasem Fabulous. Tundub, et ta paneb oma hääli sinna, kus neid kõige rohkem juba on, ehk püüab asja vedama saada. Ei tea, eks näeb .. algne hääl, võib veel 10 korda muutuda. Fabulouse kasuks räägib muidugi see, et camut välja ei võetud öösel... samas see oleks vb siis liiga obvious olnud. Eks näeb, kas ma astusin nüüd huntide jalgadele või mitte.
      Elaborate?
      Inward oli eile suure häälteenamusega välja minemas ning just mina olin see kes teda kaitsma hakkas ning Camu käitumises lahtlema hakkasin (kellel ei olnud sellel hetkel väga palju hääli).

Comment

• OuMaiGaad
        Õpihimuline Mängur
        • Feb 2010
        • 482

Panen oma hääle Fortunei peale hetkel, kuna olen nõus inwardi välja toodud põhjustega ja kellegi postitustest midagi väga hundist just välja ei loe.

Comment

• Svenza
          Svetlana aka Buldooser
          • Oct 2008
          • 3591

Fortune´i kahjuks räägib paraku see, et öösel killiti ära kohe see vend, kes teda mainis.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Hääled seisuga post#169

3 camu (ristik, Fabulous, tiigrikutsu)
            2 Svenza (karupoeg, Godspeed_EJ)
            2 Fortune (OuMaiGaad, Svenza)
            1 Godspeed_EJ (donkament)
            1 Maxi (Tuul)
            1 Fabulous (kaardimaja)

Öö saabub ~3,5 tunni pärast.

Comment

• inward
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 6275

Hääletan Fortune.

Comment

• neeme
                Grinder
                • Nov 2008
                • 540

Fortune

Panen ka siis sinna, inwardi mõttekäik on üsna hea. Svenzast veel ei saa aru kas tüüp on hunt või mitte. Kaitseks ennast igaljuhul ju ühtemoodi agressiivselt - nagu ranka'gi eelmine mäng. Siukest hääle muutmist on minumeelest rohkem vaja, et erinevad mängijad satuksid rohkem ja tihedamini ohtu, tuleks testida.
                Nende igasuguste tegelaste lisamine siia mängu on asja nii keeruliseks praegu ajanud minu meelest. Oleks võinud järk-järgult juurde lisada erinevaid nö karaktereid. Kõik on umbe killerid jälle ja ma jälle ilma mingi võimeta mõttetu külaelanik, kes ei viitsi isegi korralikult süveneda teemasse.

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Hääletan Fortune.

Comment

• udikaz
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 1946

kuna fabulous tegi esimesel päeval nii kõva häält ja nüüd täiesti vait siis see paratamatult paneb mõtlema sellele, et esimesel päeval tahtis tugeva külaelaniku maine saada ja nüüd vaikselt üritab tahaplaanile jääda. hääletan fabulous

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

Ma ei tea ,lugesin just tänase päeva mõttega läbi ja tekkis mõte, et mis siis kui need öised killid olid lihtsalt random.
                      Kõige esimene öö kui huntide spioonid ja külatargad ja muu kaader said teha päringu. Mingeid reade ei ole eks, äkki huntide spioon võttis kohe esimese nimekirjast ehk andrese, vaadati et kohe said gay loverid kätte ja easy 2 killi käes. Suht hea play oleks võtta maha siis nii kardaani kui andrese kes hääletasid fortunet, et järgmine päev teda ära linchida.
                      Nüüd kui ma vaatasin kes fortunet hääletasid, siis seal on nii svenza ja camu jne. Ehk põhimõtteliselt need tegelased keda ennast kahtlustatakse huntidena. Väga rahulikult tuuakse see välja et fortune hääletajad löödi maha ja ennast ta ei kaitse ja whatnot.
                      Kurat ei oskagi kedagi hääletada, Fortune oleks nagu see obvious valik, aga samas Camu ja Svenza on ka kahtlased. Võimalik et nad mõlemad on hundid ja hääletavad ühe hundi tanki, et hea imidž teha.

hääletan Camu

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

ma ei usu, et kohe esimestel päevadel kedagi tanki lükatakse huntide endi poolt, sest seis on niigi piisavalt segane. Ma arvan, et kui praegu nende kolme inimese vahel üks välja lendab, siis on homme õhk kõvasti selgem.

Comment

• donkament
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1945

muudan hääle camu peale

Comment

• donkament
                            Pokkerihai
                            • Apr 2009
                            • 1945

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                            ma ei usu, et kohe esimestel päevadel kedagi tanki lükatakse huntide endi poolt, sest seis on niigi piisavalt segane. Ma arvan, et kui praegu nende kolme inimese vahel üks välja lendab, siis on homme õhk kõvasti selgem.
                            karupoeg ka minu jaoks üks kahtlasemaid tüüpe siin. Käib Svenzat togimas ja ülejäänud aja luurab niisama. Ja samas see post on ka selline, et ah poh kui see päev külaelanikul jälle munad maha võtame, homme jõuab asja parandada, aga kui täna hunti kätte ei saa ja külamõrvar külaelanikule otsa peale teeb, siis muutub seis hoopis kusisemaks.

Comment

• camu
                              Super Moderaator
                              • Jan 2009
                              • 3411

Ma trenni ning võimalik, et tagasi ei jõua õigel ajal. Tehke normal valik.
                              Kaitsma ennast ei hakka, kuna mingi opositsioon on moodustunud juba minu vastu ning pole vahet, mida ütlen. See ei loe niikuinii.
                              Homme hakake hunte minu vastastest otsima.
                              Parimat!

Comment

• donkament
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1945

kurat, lisasin sind sellepärast, et rohkem actionit tekitada. ma muudan hääle Svenza peale

Comment

Working...